Voi vedeți ce reclame vin către noi? Bieți oameni suntem asaltați de reclame. Voi vedeți că majoritatea sunt despre sistemul nostru digestiv? Dacă e să privim bine-bine reclamele, avem următoarea schemă. Mergem la serviciu (sunt filme, reclame dedicate felului în care facem bani / în care tragem în piept munca). Stăm acasă (cică facem de mâncare). Apoi, suntem ori diareici, ori constipați! Viața în reclamele ro e făcută din datoria de a face bani, datoria de a fi bucătar și nenorocirea de a fi diareic sau constipat! Nimic metafizic. Totul e pe colon, pe mațe, pe in-out materie.

Intr-un WC din trenFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Da, da, e selecție! Așa a ieșit selecția de reclame. Programatorii de reclame așa le-au pus ei în ordine. Ăștia cu medicamentele contra diareii și constipației bagă mai mulți bani. Înțeleg un pic mecanismele pieții.

Dar în reclame Ytube, TV, Tiktok, peste tot unde privim, avem două mari locuri invocate: WC-ul și WC-ul. Și peste tot valuri valuri de hârtie igienică. E reclama aia de-a dreptul vomitivă cu o arătare maro, păroasă, care se duce la WC. Și copiii din jurul acestui urs de maro sunt voioși.

Păi, de ce să mai trăim între fizic și metafizic, trăim între constipație și diaree. Nu, nu între metafizică şi clitoris. Nu între spiritual și catharsis! Nu. Între groaznica diaree și dihania de constipație.

Ah, mai e promovată și adorabila vomă! Adică avem reclame la antivomitive. Ce iubire frate? Ce prietenie soro? Ce cultură? Dacă ți se dă remediul contra diareii sau constipației gata, e iubire, e prietenie! Iubitul și prietenul e difuzor de remediu pentru mațul tău!

În fapt, suntem așa de beliți la creier în reclame, așa reduși la niște aparate de către publicitari. Deci trăim între:

constipația gândurilor de mărire,

constipația obsesiei de a avea bani,

constipația că am credite de plătit că eu stau la rezidență

și diareea că nu am destui idioți să fur ca să le fur banii.

În succesiunea reclamelor este o lume croită doar pe bani și speculația lor.

Stând pe scaunul mașinii sau biroului construind o lume de kkt. Hrănită cu mâncare de fast food sau de împinge tava mațul ce să facă? Bani n-are de unde pentru exit. Mațul este defect. În maț e Constipație sau diaree? În realitatea publicitarilor, de ce nu, deodată și-n același timp? Păi, vedem asta în spoturile publicitarilor. doar acolo la publicitari este relaxare, că e medicație.

După diaree la câteva secunde urmează constipația. așa e la publicități. Și dacă pe tronsonul respectiv de reclamă mai e loc, merge și-un vomitiv. Și toate acționează imediat, nu? ca să te simți bine să pleci la serviciu repede repede. Unde ce faci? iar te constipi, iar devii un mare diareic. Așa e lumea în reclamele românești. Viața voastră cum este? Astază e duminică? Sunteți relaxați? sau sunteți pe laxative?

Citește înc-o dată, nu e teoria conspirației:

Constipaților! Diareicilor! Condiția noastră umană în minunata lume a publicității românești

Uite, povești de la Sală, poate ai grijă de corpul tău:

Cum ne otrăvim corpul ca idioții. Cum corpul ne minte fără rușine

Respirația sodomizează stresul - pe Netflix. Respirația te slăbește în 3 zile și îți face părul de cal - pe Google

  • Tatuajul. De ce ne chinuim trupul?
  • Antrenorul tău personal e măcelar? Sau e sadicul care-și varsă nervii pe tine? / Povestea de la Sală.
  • Cum e corect? Umbli sau nu gol pușcă prin vestiar? / Povestea de la sală

    Hai grătarul, hai anavarul! Ai mușchi? De ce arzi cu steroid șaorma din stomac? Povestea de la Sală

    Cum e corect? Umbli sau nu gol pușcă prin vestiar? / Povestea de la sală

    Grave probleme psihice? Calci prosopul în picioare. După trasul rău de bare / Poveste de la sală