Tânărul din Arad acuzat că a ucis-o pe fetița de 4 ani și jumătate a fost surprins în imagini de camerele video amplasate în apropierea blocului în care locuia cu chirie în timp ce căra geamantanul în care era pus trupul neînsuflețit al fetiței de 4 ani. Împreună cu tânărul se afla și băiețelul de 3 ani al concubinei sale, scrie aradon.ro.

Suspectul din cazul crimei din AradFoto: Politia Romana

Imaginile au fost surprinse de camerele video amplasate în apropierea blocului în care bărbatul locuia cu chirie, din vara acestui an, împreună cu iubita sa și cu cei doi copii ai ei.

Tânărul le-a declarat anchetatorilor că a pus trupul Antoniei într-un geamantan și a plecat cu un taximetru spre cimitirul din Bujac, iar pentru revenirea la apartamentul în care locuia a folosit un alt taxi. Cele declarate de bărbat sunt susținute de imaginile video surprinse de camerele amplasate în apropierea blocului în care locuia.

Tânărul a fost însoțit de băiețelul de trei ani al iubitei sale.

Potrivit declarației date în fața anchetatorilor, bărbatul a plătit 8 lei pentru cursa de taxi până la cimitir. Ajuns acolo, pentru a-i distrage băiețelului atenția de la ceea ce urma să facă, i-a dat telefonul mobil, punându-l să se uite la desene animate. La 20 de metri distanță față de locul în care copilul se uita la desene animate, tânărul a scos trupul fetiței din geamantan și l-a aruncat pe câmp, apoi a revenit la apartament cu un alt taxi și cu valiza goală.

Citește și: