Mama fetiței ucise la Arad nu a raportat decesul acesteia. Criminalul care îi era concubin de 1 an și jumătate i-a spus că fetița de 4 ani a căzut în baie, s-a lovit la cap și a murit în urma loviturii, după care i-a dus trupul neînsuflețit pe câmp, relatează aradonline și Realitatea. Mama nu a sunat la Poliție pentru a sesiza cele întâmplate pentru că iubitul i-a spus că se va preda marți dimineața. Luni seara, Poliția l-a ridicat pe bărbat. Femeia tocmai ieșise din spital unde născuse.

Suspectul din cazul crimei din AradFoto: Politia Romana

Criminalul în vârstă de 23 de ani a fost reținut luni seara. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut fapta.

Tânărul a povestit că l-a lăsat pe băiatul de 3 ani al concubinei la bunici și s-a dus la spital deoarece iubita sa fusese externată.

Pe drumul spre casă femeia i-a spus că îi este dor de copii și că vrea să îi vadă. Concubinul femeii nu a mai putut ascunde dispariția micuței și i-a mărturisit că a avut loc un accident în baie, prezentându-i femeii versiunea pe care a spus-o inițial și în fața anchetatorilor.

Potrivit surselor Realitatea, femeia chiar l-a consolat pe criminal în momentul în care a aflat că fetița ei ar fi murit accidental.

Parchetul Tribunalului Arad a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă seară un procuror criminalist a fost sesizat că în cartierul Bujac din municipiul Arad,în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic - agricol, a fost identificat un fragment dintr-un picior (laba piciorului), parţial carbonizat.

În urma unui apel la 112, lucrători de poliţie judiciară au mers la faţa locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Procurorii au mai spus că, la aproximativ 50 de metri de locul unde a fost găsit piciorul, a fost descoperit şi cadavrul copilei: "La o distanţă de aproximativ 50 metri de locul în care a fost găsită laba piciorului, a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în partea inferioară şi lipsa membrelor inferioare. Zona în care a fost descoperit cadavrul a prezentat urmele unei incendieri”.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Arad și a fost începută urmărirea penală in rem pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre sau morminte. Luni, s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.