​Antonia, fetița de 4 ani și jumătate ucisă de tatăl vitreg, suferea de autism și avea nevoie de atenție specială, scrie aradon.ro. Copila voia să se joace, iar acest lucru l-a enervat pe iubitul mamei sale, care a recunoscut în fața anchetatorilor că a dat-o pe fetiță cu capul de un perete, iar după ce a observat că nu mai are puls a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi l-a dus pe un teren viran, unde i-a dat foc.

Fetita ucisa si incendiata la AradFoto: Parchetul Arad

Mama Antoniei îi era asistent personal fetiței, diagnosticate cu autism.

Antonia avea nevoie de atenție specială, însă iubitul mamei sale, în vârstă de 23 de ani, s-a enervat și a izbit-o de două ori cu capul de perete, potrivit propriilor declarații.

  • "El motivează că a fost foarte tulburat și deranjat de multele treburi care au rămas numai pe el. Fetița s-a apropiat de el și, la un moment dat, din cauza stării în care se afla, a împins-o prima dată, iar ea a revenit. Atunci a împins-o prima dată cu capul de perete, ea s-a întors, iar apoi a mai lovit-o o dată și a căzut jos”, a declarat Pavel Palcu, procuror criminalist la Parchetul Tribunalului Arad.

În acest timp, mama fetei era internată la spital, unde aducea pe lume un alt copil, tatăl fiind tânărul de 23 de ani.

La audieri, tânărul a spus că a consumat droguri cu două zile înainte de crimă și i-au fost recoltate probe biologice în urma cărora se va stabili ce fel de substanțe interzise consumase.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Citește și: