Anchetatorii au reuşit să identifice fetiţa care a fost ucisă şi incendiată pe un câmp din judeţul Arad, iar o femeie şi un bărbat - care ar fi mama biologică şi tatăl vitreg – au fost duşi la audieri, potrivit aradon.ro.

Fetita ucisa si incendiata la AradFoto: Parchetul Arad

Oamenii legii trebuie să afle nu numai cum a fost ucisă şi incendiată fata, dar şi de ce familia nu a reclamat dispariţia mai mult de 48 de ore.

Se pare că fetiţa mai are acasă un frate.

Parchetul Tribunalului Arad a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă seară un procuror criminalist a fost sesizat că în cartierul Bujac din municipiul Arad,în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic - agricol, a fost identificat un fragment dintr-un picior (laba piciorului), parţial carbonizat. În urma unui apel la 112, lucrători de poliţie judiciară au mers la faţa locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Procurorii au mai spus că, la aproximativ 50 de metri de locul unde a fost găsit piciorul, a fost descoperit şi cadavrul copilei: "La o distanţă de aproximativ 50 metri de locul în care a fost găsită laba piciorului, a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în partea inferioară şi lipsa membrelor inferioare. Zona în care a fost descoperit cadavrul a prezentat urmele unei incendieri”.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Arad și a fost începută urmărirea penală in rem pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre sau morminte. Luni, s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.