Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că miercuri dimineață, când era în mașină, la semafor, un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului și ar fi încercat să îi deschidă portiera. Acest incident vine pe fondul conflictului primarului cu Romprest, iar Clotilde Armand a acuzat în mai multe rânduri "diverse tehnici de intimidare” în scandalul cu compania de salubrizare.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

Clotilde Armand spune că a anunțat Poliția.

  • "În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.
  • PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Poliția Capitalei anunță, de asemenea, că primarul Sectorului 1 a depus plângere, reclamând că cel care a agresat-o este un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

  • "Astăzi, 9 iunie a.c., în jurul orei 9:20, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în jurul orei 9:00, în timp ce se afla în trafic, pe raza sectorului 1, un bărbat de aproximativ de 45 de ani i-a lovit mașina cu pumnii. Persoana și-a rezervat dreptul de a depune plângere", a transmis pentru HotNews.ro Poliția Capitalei.

Acest incident vine pe fondul conflictului primarului cu Romprest, iar Clotilde Armand a acuzat în mai multe rânduri "diverse tehnici de intimidare” în scandalul cu compania de salubrizare.

Clotilde Armand a susținut că a fost filată în fața casei sale, s-a trezit cu anvelopele mașinii dezumflate și a primit mesaje de amenințare, fapte pentru care a depus plângeri.

"Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda”, a scris pe Facebook, duminică, edilul Sectorului 1 al Capitalei.

Ea mai spunea că zilele acestea a primit "destule mesaje”: "E plin de oameni politici și de ”experți” care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul”.

De altfel, Clotilde Armand a mai depus plângeri la Poliție și a fost audiată, după ce a reclamat că a fost amenințată și hărțuită.

  • "La finele lunii mai, Secției 1 Poliție i-au fost remise spre instrumentare doua cauze, privind plângeri formulate de către o persoană, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv șantaj, hărțuire și violarea vieții private.
  • În ambele cauze Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", a transmis Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI: