Clotilde Armand acuză o manipulare din partea posturilor de televiziune și a site-urilor de ”știri”abonate, până să ajungă ea primar, la banii Primăriei Sectorului 1, subliniind că rar i-a fost dat să vadă atâtea știri false despre ea. Totodată, edilul spune că referendumul anunțat de PSD pentru a o demite este ”cea mai bună dovadă” că ”le-a deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului”.

​​Clotilde ArmandFoto: Facebook - Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 mai spune că ”ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate”

Ce spune Clotilde Armand pe Facebook:

  • Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe siteurile de "știri" abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și "jurnaliști". Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?
  • Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor.

Reacția primarului vine și după ce Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va susține „orice inițiativă cetățenească” privind un referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa conducerii partidului.

Citește și:

Criza gunoiului din sectorul 1: Întâlnire de urgență a prefectului cu reprezentanții primăriei și ai Romprest: „Am propus o soluţie de deblocare a situaţiei” / Istoria unui conflict de peste un deceniu