IPS Teodosie, scrisoare către Guvern: Nu vom îngădui ca dreptul de a-l cinsti așa cum se cuvine pe Sf Andrei să ne fie călcat în picioare de cei care nu au frică de Dumnezeu și se închină unei științe absurde

de I.H.     HotNews.ro
Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:04 Actualitate | Esenţial


Teodosie
Foto: Facebook
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, îi scrie premierului Ludovic Orban că nu va îngădui ca dreptul de a-l cinsti așa cum se cuvine pe Sfântul Andrei să fie "călcat în picioare de cei care nu au frică de Dumnezeu și se închină unei științe absurde, care nesocotește pe om în integralitatea sa: trup, dar și suflet": "Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa pe toți cei care vom merge să ne rugăm la Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei, în ziua prăznuirii sale ?!? Veți asmuți justiția și forțele de ordine împotriva propriilor frați și surori pentru a vă atinge scopurile fixate?". El avertizează Guvernul să nu subestimeze dorința oamenilor de a striga din nou în stradă.

IPS Teodosie a transmis Guvernului și premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă, în contextul în care Tribunalul Constanța a respins miercuri cererea Arhiepiscopiei Tomisului de suspendare a hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care interzice participarea la pelerinaje a persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în localităţile în care se desfăşoară aceste activităţi. Tot miercuri, Poliția a amendat 39 de persoane care participau la o slujbă la o biserică din municipiul Constanţa, fără a purta mască de protecţie sau a respecta regulile de distanţare fizică, slujba fiind oficiată de un sobor de preoţi condus de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului susține că polițiștii și jandarmii "au brutalizat" credincioșii prezenți la slujbă, iar acest incident "întărește convingerea, încă o dată, dacă mai era nevoie", că Biserica, împreună cu credincioșii ortodocși, se află "în fața unor mari abuzuri, pe care autoritățile le săvârșesc din ce în ce mai des, probabil sub îndrumarea dumneavoastră tacită".
 • "Este inadmisibil ca articolul 29 din Constituția României, alineatul (1) și alineatul (5), să fie încălcate cu atâta naturalețe de către autoritățile locale pe care le coordonați prin miniștrii de resort. Niciodată drepturile credincioșilor ortodocși și ale clericilor de a se ruga nu au fost atât de mult batjocorite.
 • Credincioșii Bisericii Ortodoxe Române și slujitorii ei sunt obligați acum să îndure umilința și frigul, să se expună unor grave probleme de sănătate din pricina temperaturilor scăzute (care afectează sistemul imunitar) și de dragul măsurilor exagerate, lipsite de logică și luate de necunoscuții dumneavoastră specialiști, în dispreț total față de normele de drept, de credința și tradițiile poporului român, care consideră că anularea unui drept fundamental, de exercitare și exprimare a credinței, nu reprezintă mare lucru, raportat la pandemia care ne încearcă.
 • Am îndurat suficient, de la începutul acestei pandemii, împreună cu toți oamenii de bună-credință din această țară și am respectat măsurile sanitare luate inițial, în mod responsabil.
 • De această dată, însă, trebuie să denunțăm public abuzurile pe care le orchestrați, și pe care forțele polițienești și de jandarmerie le exercită asupra noastră, într-o țară europeană care se vrea a fi democrată și nu aflată sub dictatură și teroare.
 • Nu vom îngădui acum, ca dreptul de a-l cinsti așa cum se cuvine, pe Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Ocrotitorul României, să ne fie călcat în picioare de cei care nu au frică de Dumnezeu și se închină unei științe absurde, care nesocotește pe om în integralitatea sa: trup, dar și suflet. Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa pe toți cei care vom merge să ne rugăm la Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei, în ziua prăznuirii sale ?!? Veți asmuți justiția și forțele de ordine împotriva propriilor frați și surori pentru a vă atinge scopurile fixate?", susține IPS Teodosie în scrisoarea către guvern publicată de către Arhiepiscopia Tomisului.
El aduce în discuție evenimentele din decembrie 1989, când oamenii, nemulțumiți de abuzurile puterii, s-au adunat la Timișoara în jurul casei pastorului reformat László Tőkés, căruia i se făcea atunci o nedreptate, "mult mai mică în raport cu dorința noastră legitimă de a ni se respecta credința și demnitatea".
 • "Nu subestimați dorința oamenilor de a striga din nou în stradă la Constanța și în alte părți ale țării „cu noi este Dumnezeu”, pentru a se putea ruga și trăi liber, fără o nouă dictatură. Un dram de înțelepciune în plus v-ar putea readuce în ultimul ceas, dumneavoastră și colaboratorilor în suflete omenia, credința și dreapta simțire pe care se pare că rațiunile pandemiei vi le-au întunecat.
 • Dumnezeu să vă dăruiască gândul cel bun pentru a face ceea ce este cu adevărat de folos oamenilor din această țară și a nu lupta cu înverșunare împotriva Lui Dumnezeu și a celor care cred în El. Doar o dată Fiul lui Dumnezeu s-a lăsat batjocorit... Lăsați-le oamenilor libertatea de a-L cinsti pe Dumnezeu, ca și El să vă mai îngăduie acolo unde credeți că v-ați înveșnicit", adaugă IPS Teodosie.
În perioada pandemiei, IPS Teodosie s-a făcut remarcat prin mai multe declarații și acțiuni controversate. În 16 mai, a doua zi după instaurarea stării de alertă, arhiepiscopul Tomisului a împărtăşit mai mulţi copii pe treptele din faţa catedralei Sf. Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă.

De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a luat o decizie fără precedent- să refacă în noaptea de 25 spre 26 mai slujba de Înviere în toate bisericile și mănăstirile care țin de arhiepiscopie, decizie criticată de către Patriarhie.


Recent, el a cerut în instanță suspendarea hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care interzice participarea la pelerinaje a persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în localităţile în care se desfăşoară aceste activităţi. Aceasta, în contextul în care se apropie sărbătoarea Sf. Andrei, iar an de an IPS Teodosie oficiază Sfânta Liturghie la Mănăstirea "Peştera Sfântului Apostol Andrei” din apropierea localităţii Ion Corvin, iar la ceremonii participă mii de oameni. Miercuri, magistraţii Tribunalului Constanţa au respins cererea Arhiepiscopiei Tomisului.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13602 vizualizari

 • +81 (87 voturi)    
  ? (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:06)

  tirolez [utilizator]

  IPS nu a auzit ce au patit colegii sai din Serbia sau Muntenegru? Inca mai crede ca e o gluma?
  • +34 (42 voturi)    
   pai normal.. (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:49)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   .. stie ca la cat de gretos este nu se lipeste nici covidu de el.
   • -6 (6 voturi)    
    Trupul si sufletul... (Joi, 26 noiembrie 2020, 12:58)

    luciannn [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    Candva in viitorul indepartat, oamenii vor avea ajutoare niste exoscheletoane cu AI care le vor acorda puteri sporite chiar si la varste inaintate...
    Atunci va aparea un virus care va afecta functionarea acestor exoscheletoane in toata lumea. Oamenii vor fi sfatuiti sa stea inchisi in casa si sa nu se conecteze la internet... Iar cand vor dori sa mearga la supermarket sa-si ia hrana pentru trup, vor fi scosi cu forta din supermarket si amendati, apoi vor fi intrebati: Vrei sa-ti hranesti trupul? Care trup? Ca eu vad doar exoscheletonul, si ca sa il protejam mergi inapoi in casa.

    Asa este si acum cu trupul si sufletul si covidul...
  • +26 (32 voturi)    
   cauta moartea cu lumanarea... (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:53)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   cauta moartea cu lumanarea...
  • +23 (35 voturi)    
   Amuzant e ca legenda cu pestera a aparut in 1940 (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:58)

   UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Fenomen gen Maglavit.
   Nu exista nicio dovada ca Ap.Andrei a predicat vreodata pe coclauri dobrogene si daca a facut-o probabila facut-o in orase, nu avea sens sa mearga prin locuri pusti.
   Iar crestinismul in zona Dobrogei/Romania s-ar putea sa fi fost adus de Ap.Filip sau/si Ap.Stahie sau trimisi ai lor urcand dinspre Tracia.
  • +16 (18 voturi)    
   39 de amendati (Joi, 26 noiembrie 2020, 7:42)

   Filbert [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   E printre ei si tartoru' spagoveanu, 'il capo di tutti capi'?
  • +22 (24 voturi)    
   satana in sutana (Joi, 26 noiembrie 2020, 9:23)

   fl0rin [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   am incheiat citatul si am tras apa.
  • +20 (22 voturi)    
   Înalt (Joi, 26 noiembrie 2020, 9:24)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Prea Șmecherul Teo se vrea a fi un Mesia, un martir al credinței.
   Un dosar penal pt. zădărnicirea combaterii bolii poate i-ar mai scoate dracii din el. Declarațiile incitatoare la nerespectarea minimelor măsuri de protecție sunt suficiente. Amenzile vor veni de la sine pentru prea drăcimea sa, dacă va pleca la plimbare. Apropo, pt. distracția din Cogealeac când și-a făcut plimbarea de noapte însoțit de un ciopor de preoți și de echipaj de poliție pt., chipurile, alungarea virusului, cine i-a dat voie?
   Ce e curios este lipsa de reacție a BOR. Danny e cam tăcut.
   • +3 (3 voturi)    
    Dany? (Joi, 26 noiembrie 2020, 14:06)

    SvT [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Cum sa nu fie tacut? Complexul de tamaduiri al lui Spagoveanu produce bani, iar banul e placut ochiului.
 • +76 (86 voturi)    
  Evul mediu (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:07)

  A78 [utilizator]

  Popii trăiesc încă in 1420 ...
  • +49 (59 voturi)    
   Nu... (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:21)

   Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui A78

   Din pacate multi din ei vor ca NOI sa traim in 1420!

   Exista si preoti cu har care fac cinste menirii lor, dar nu au parte de "publicitate"

   Aici ma tem ca nu e cazul...
  • +31 (37 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:50)

   [anonim] i-a raspuns lui A78

  • +51 (55 voturi)    
   "Stiinta absurda" (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:55)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui A78

   Sa-i aminteasca cineva ca "stiinta" asta "absurda" este cea care ii da lui iPhone, gipane, aer conditionat si Internet pe care sa scrie imbecilitati prin mail electronic.

   Daca vrea sa se prefaca ca e Amish, cred ca incurca niste chestii.
   • -7 (7 voturi)    
    "stiinta" din spatele naratiunii covid (Joi, 26 noiembrie 2020, 13:48)

    Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

    si a masurilor luate este chiar de domeniul absurdului. Trebuie sa fii slab tare la bibilica sa crezi toate studiile asa zis stiintifice din spatele fiecarei masuri luate.
    • +2 (4 voturi)    
     dar de unde stii tu,fă? (Joi, 26 noiembrie 2020, 15:43)

     Ahha [utilizator] i-a raspuns lui Mary80

     esti om de stiinta? Esti doctor in psihologia maselor? Esti expert in genetica, virusologie sau hematologie, sau medicina ATI, fă? Ai avut tu echipe de experti cu care ai facut studii prin care ai demonstrat ca exista o naratiune absurda in spatele covid? Auzi la ea, cica "stiinta" din spatele naratiunii" Ba voi sunteti normali la cap?
  • +21 (25 voturi)    
   Selectie Naturala... (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:58)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui A78

   Selectie Naturala... prostii musca si se duc, iau covid si mor ... ca loc in spital mai prinzi daca ai pile sau esti foarte norocos.
   • +13 (13 voturi)    
    pai problema e ca (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:13)

    Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

    asta daca se imbolnaveste are loc asigurat si medic langa el care nu o sa se mai poata ocupa de alti pacienti care au luat autobuzul sa se duca la munca l
 • +75 (83 voturi)    
  incet (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:11)

  Tsh [utilizator]

  devine deja o necesitate sa fie impozitata biserica "in baza unei stiinte absurde" numita matematica...

  Si in general, devine clar acum ca biserica doar dauneaza societatii, de vreme ce in moment de pandemie merge impotriva sigurantei populatiei...
 • +57 (59 voturi)    
  Teodosie (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:11)

  billy34 [utilizator]

  Șpagoveanus imbecilus est!
 • +33 (41 voturi)    
  >>>>> (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:12)

  GemstonePig [utilizator]

  Jocul cui il facea asta, cine ii scrie partitura, nu pare deloc asa dupa ureche dupa cum ii vine lui
  • +31 (35 voturi)    
   Stimate domn, (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:06)

   Rebecka [utilizator] i-a raspuns lui GemstonePig

   intrebati cine ii scrie partitura pe care o lalaie ca o placa de patefon zgaraiata?Va spun eu:DRACUL!Dracul il sfatuieste,ca Dumnezeu SIGUR nu!Intreb si eu:pe derbedeul asta nimeni nu e in stare sa-l potoleasca?S-au terminat camasile de forta in tara asta?Legati-l,fratilor,cu ce s-o nimeri,da legati-l daca altfel nu se poate!Din doua una:asta ori s-a zarghit din cauza ,,abstinentei´´(mira-m-as!) sexuale impusa de cine si de ce,ori robinetul de banet neimpozitat abia mai picura iar bietul de el,avand rate la banci,a luat-o razma......De!Viile sadite de preaindracitul, din fonduri europene numai pe hartie ,nu a rodit ...............Banii europeni s-au pierdut in buzunarul trantorului,iar viile nu vor rodi in vecii vecilor.....hi,hi,hi,hi....
  • +19 (21 voturi)    
   pai tine isonul.. (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:06)

   Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui GemstonePig

   lui Daniel..
 • +47 (57 voturi)    
  Sper sa nu aiba niciodata tupeul de a intra in (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:17)

  UnOarecare [utilizator]

  vreun spital, clinica etc si sa ceara ajutor de la stiinta cea absurda. Sa-si rezolve toate problemele pe baza de credinta religioasa! Inclusiv deplasarea! Sa foloseasca numai caleasca, tablita de ardezie, toba de anuntare si lumanari de ceara!
 • +52 (58 voturi)    
  Teodosie, un ticalos si o relicva feudala (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:21)

  emil bobu [utilizator]

  cu rate de platit la Mercedes. Daca nu vin medievalii sa-i dea bani, de unde mai face el bani? Din munca cinstita?
 • +54 (64 voturi)    
  Sectant (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:23)

  Godzillagrrr [utilizator]

  Asta nu mai e preot, e un soi de lider de secta care indeamna la nesupunere civica.
 • +57 (63 voturi)    
  BOR nu e deasupra legii (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:24)

  fanegr1ja [utilizator]

  Despre asta e vorba. Legea e una pentru toate cultele din Romania. Toti se supun numai BOR sfideaza.
  Daca stiinta e absurda de ce preotii dau fuga la spital cand se imbolnavesc?
  • +24 (26 voturi)    
   pe hartie nu e deasupra (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:39)

   Mistrelutz [utilizator] i-a raspuns lui fanegr1ja

   in practica,e deasupra legii de asta scapa cu multe.prea multe
 • +34 (44 voturi)    
  Măi ipese (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:29)

  _Un stelist_ [utilizator]

  Știința nu e absurdă, dar credința asta a ta în personaje magice care te apără de rău (deși pare că tot ele l’au creat, în infinita lor înțelepciune pe care nimeni nu o înțelege, dar la care unii se închină) se apropie...
 • +31 (39 voturi)    
  De ce mai este asta popar? (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 21:52)

  feroviarul123 [utilizator]

  Atata vreme cat statul și implicit noi plătim salariul acestui impostor nu vad de ce nu este dat afara ca orice funcționar al statului. Poate e cazul sa facem totuși curat prin Inchiziția asta de doi lei..
 • +16 (20 voturi)    
  Stiam ca popii fac scoala... Nu mai e asa? (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:03)

  LiviuX [utilizator]

  Sau asta s-a ramolit atat de tare ca nu mai stie sa citeasca? Art. 29 alin. 1 spune: "(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.". Se aplica asta? Evident nu, fiecare e liber sa creada, sa aiba o opinie. Si nici nu a fost constrans nimeni sa adere la alta credinta. Apoi art. 29 alin. 5: "(5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.". S-a impiedicat asta undeva? Poate, dar in nici un caz pentru ortodocsi. Iar aici e cumva vorba de armata, vreun spital, penitenciar, azil, orfelinat? Iarasi e clar ca NU! Deci ce vrea de fapt? Mai mult, el cere incalcarea Art. 34!
 • -46 (58 voturi)    
  Lol (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:15)

  HP [utilizator]

  Teodosie e un netot, dar principiile pe care le sustine sunt cat se poate de reale.

  "Specialistii necunoscuti" aka expertii lui Iohan, cu dumele lor scoase din burta si care ne tin in case si ne incalca toate drepturile de aproape un an.
  • +32 (38 voturi)    
   Dar iesi, nene, din casa si infecteaza-te (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 23:39)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Daca o "duma" spusa de expertii cu 20 de ani de scoala te tine in casa, mergi la Constanta, pupa-te cu Teodosie si cu toti cei care il aduleaza, apoi vezi daca te simti bine cu COVIDU' in plamani.
   Dar sa nu suni la 112, nici sa mergi la spital !
   Ia niste agheasma, fa 3 matanii si roaga-te sa te vindeci prin harul divin al vreunui popa, nu prin munca si transpiratia unor amarati de medici si asistente care stau in "armura" cate 5-6 ore pe zi ca sa salveze niste inconstienti.
   • -7 (17 voturi)    
    Care expierti? (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:29)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

    Noi avem experti? rafile, arafati, mustafe? Expertii sunt in alte tari, noi doar ne raportam la ei. Iar masurile sunt intr-adevar proaste. Cand stii cine sunt vulnerabilii nu poti sa nu faci politici dedicate lor si sa opresti scoli si gradinite un trimestru intreg pretinzand ca "se face scoala si in online". NU SE FACE, e o escrocherie ca sa se justifice.
    • +2 (8 voturi)    
     Scoala online se face. (Joi, 26 noiembrie 2020, 11:32)

     Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

     Nu o fac toti profesorii perfect, dar asa faceau si in clasa, unde nu-i vedea nimeni.

     Unii fac totul ca la carte, elevii sunt incantati sa-i asculte, altii se fac ca muncesc si-si bat joc de timpul copiilor.

     Inchiderea scolilor protejeaza in primul rand parintii, care merg zilnic cu copiii sa-i duca si sa-i aduca de la scoala, aglomerand traficul si inghesuindu-se sa-i lase si sa-i ia de la poarta.

     Dupa vehementa si folosirea cuvantului "trimestru" aveti o varsta care seamana a educatie facuta in perioada comunista, cand toata lumea trebuia sa fie sub ochiul unui sef.

     Nu e nevoie de supraveghere, ci de CONSTIINTA. Din pacate aceasta este intr-o cantitate limitata si nu e distribuita uniform...
     • +2 (6 voturi)    
      Am 42 (Joi, 26 noiembrie 2020, 14:32)

      Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

      AM 42 din care vreo 25 pe bancile scolilor inclusiv ca si "teacher". Si nu in Romania. Stiu cu ce se mananca. Despre ce constiinta vorbim la un copil din scoala primara care s-ar juca mai tot timpul? Cam in ce mod mai poate un parinte lucra (chiar de acasa) cand el trebuie sa stea in spatele copilului pe Zoom? Raspundeti-mi clar si la obiect. Cum luycreaza un parinte cu un copil de gradinita acasa? Dar copilula cela ce mai invata decat faptulc a tata si mama stau "cu colegii" la calculator? Ah...stiu...cred ca ii lasati pe la desene "edicationale" cate 7-8 ore pe zi (am colegi care fac asta) si zic apoi ca totul e perfect...ca de fapt este "oportunitate".
      Suntem din acelasi film?
      • 0 (0 voturi)    
       Da, oi fi avand... Numai ca de unii nu se prinde. (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:24)

       LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

       Vezi si ce i-am spus lui "HP". Nu spune nimeni ca e usor, in Romania chiar mai greu ca in alte parti, dar daca nici bunavointa nu e...
       • +1 (1 vot)    
        Nu ai raspuns la intrebare (Joi, 26 noiembrie 2020, 23:03)

        Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui LiviuX

        Ma adresez si lui Ritzi Pizzi. Cum anume te ocupi tu sau el de copil de 3 ani in timp ce lucrezi.
        Daca raspunsul este: tableta si desenele atunci nu ai raspuns la intrebare si nici nu ai habar ce inseamna un copil la varstele astea. De fapt oberv ca acesti factori de decizie ori nu au copii, ori nu au avut grija de copiii lor in viata ori nu le-a pasat ori au uitat. Si vin apoi cu exemplele "se poate". Corect. Si eu am urcat odata Kilimanjaro. In teorie "se poate". Dar cati o fac si mai ales "pentru ce"?
        PS. Stiu exact ce vorbesc pentru ca si eu am stat cu copii mici in timp ce eram presat la serviciu cu lucru la greu (aprilie, mai). Rezisti vreo 2 luni dar apoi iti sari de pe fix daca iti pasa si de copilul respectiv. Daca nu...am colegi cu 8 ore de desene pe zi la copii de 3 ani. Anestezie garantata...lucru in fata sefului...grozavie, minunat. Ne descurcam...bunavointa sa fie ar zice si ei...
        • 0 (0 voturi)    
         Dar cand esti la servici cum te ocupi? (Vineri, 27 noiembrie 2020, 15:58)

         LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

         Ca la 3 ani nu e inca la gradinita sau scoala... Apoi, nu am spus ca e usor si aici trebuie si ca statul sa faca ceva. Ca nu face, e deja alta poveste si aici trebuie de cerut masuri.
         • 0 (0 voturi)    
          P.S. Mai sunt si alte solutii (Vineri, 27 noiembrie 2020, 17:04)

          LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui LiviuX

          De ex nu respect programul ca la servici, pot lucra si mai tarziu sau mai devreme (cand copilul s-a culcat sau inca nu s-a trezit). Pot face prin rotatie cu sotia ca sa avem grija de copil. Si mai pot fi si alte solutii. Cum zicea pe vremuri o reclama "daca vrei, poti"!
      • 0 (2 voturi)    
       Nu am chef de polemici (Joi, 26 noiembrie 2020, 20:33)

       Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

       Am sotia profesor la ciclul primar cu peste 35 de ani de experienta si munceste de acasa de 2 ori mai mult decat in clasa.

       Ii pasa de copiii nevinovati ca s-au nascut si cresc in timp de pandemie.

       Ca sa poti tine niste copii de sub 10 ani atenti la orele online, e nevoie si de talent, pe care nu-l are orice profesor.

       Si eu lucrez de acasa si am colegi cu copii mici, de gradinita, de care trebuie sa se ocupe in timp ce scriu cod sau documentatii.
       Ce sa vezi ? Se descurca si au grija si de copii in timp ce-si fac treaba.

       Daca nu locuiti in Romania, nu stiti care e realitatea AZI.

       In anii de liceu am invatat o regula: "Dans ce monde tout est possible !"
       Trebuie doar sa vrei...
       • +1 (1 vot)    
        Faptul ca vii cu exemple (Joi, 26 noiembrie 2020, 22:57)

        Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

        Faptul ca prezinti niste exemple de "stiu pe cineva" si ca "se poate" nu inseamna ca intr-adevar "se poate". Inseamna c aunii se adapteaza la ceva mai usor decat altii.
        Si eu fac acelasi lucru si in teorie "ma descurc" Lucrez de 1.5-2 ori mai mult. Chestia e ca intri in competitie cu cei fara copii de exemplu si nu iesi castigator.
        Exemplul cu profesorul este iarasi irelevant...si in lumea reala si in cea virtuala sunt 10-20% cu "har" si restul normali. Eu zic sa nu ii luam ca reper pe cei cu "har" pentru ca referinta este gresita.
        • -1 (1 vot)    
         Atunci, nu mai acuzati la gramada profesorii ! (Vineri, 27 noiembrie 2020, 11:16)

         Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

         Si am raspuns la intrebarea/acuzatia: "...pretinzand ca "se face scoala si in online". NU SE FACE, e o escrocherie ca sa se justifice."

         Corect era "nu face tot corpul profesoral scoala online, asa cum se asteapta parintii si societatea".

         Pe deasupra, mai trebuie sa vrea si elevii sa faca scoala online "ca la carte".

         E ca si cum ai spune ca "toti politistii sunt corupti", "toti medicii iau spaga", "toti functionarii din primarii iau mita" etc.
  • -1 (1 vot)    
   Trebuia politizata discutia, nu? (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:21)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Mai ales adus in discutie Presedintele, care oricum nu are treaba cu regulile astea, ele fiind stabilite de guvern. Apoi, n-om fi avand specialisti, dar nu se vede ca in toata lumea sunt in vigoare restrictii in ce priveste adunarile, mastile, etc.? Adica toata lumea e proasta, tu esti cel destept!
 • +26 (34 voturi)    
  Am impresia (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:20)

  DurAndrei [utilizator]

  ca BOR prin sefii ei (si prin solipsistul purtator de cuvant) devine un pic cam prea extremista. Nu m-ar prinde mirarea ca in curand sa le mai treaca prin cap cine stie ce chestii gen Statul Ortodox si altele. Nu religia ortodoxa este vinovata de aceste lucruri cat preafericitii crescuti la scoala PCR si a bratului sau armat securitatea...
 • +21 (25 voturi)    
  smerenia (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:22)

  ..13 [utilizator]

  Oare face parte din viata asta???
  Intreb si eu asa...
 • +30 (32 voturi)    
  o urare de bine (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:27)

  Walking_dead [utilizator]

  Shaoline, sa-ti dea al de sus preten al tau imaginar sa iei virusul, sa vezi cum o sa stai la coada la usa celor care "se închină unei științe absurde".
 • +34 (38 voturi)    
  contraofensiva simpliștilor fără rușine (Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:46)

  MG [utilizator]

  Tocmai acum când se vede CLAR că mai bine făceam SPITALE în loc de CATEDRALĂ, se stropșesc ei mai abitir la știință.
  Când se vor îmbolnăvi, să se interneze în catedrala neamului.
 • +10 (10 voturi)    
  Cineva întreabă ... (Joi, 26 noiembrie 2020, 3:38)

  Observatory [utilizator]

  lui asta cine ii scrie partitura ?
  99% este “opera” lui Isidor !
  Personal cred ca are “ pile” mari , scrie oriunde, dar scrie mizerabil !
 • -28 (44 voturi)    
  Care-i problema? (Joi, 26 noiembrie 2020, 5:32)

  shobolanul de santina [utilizator]

  Pentru toti agnosticii, progresistii, anti-crestinii si anti-religiosii care isi dau cu parerea aiurea-n tramvai despre un popa si cultul lui: care-i problema voastra? Daca vrea sa se infecteze e problema lui si a enoriasilor lui! E un drept constitutional.
  Voi purtati-va masca, stati in casa si evitati pe cei care se duc la pelerinaj. Stiti voi: mamele, tatii, matusile, surorile, fratii, verii, cumnatii, prietenii vostri. Stai in bula voastra sterila si o sa traiti etern. Ahhh stai, ca doar sufletul e etern, corpul moare...si daca n-ai grija de suflet...
  In sfarsit, vedeti voi cum scapati de urgia asta de covid se moare pe rupte, asa zice media! Stati in casa, purtati masca, dezinfectati-va si platiti cu cardul!
  Fiti copii cuminti si ascultatori! Dar nu de Dumnezeu, ca ala "face buba"...
  • +15 (21 voturi)    
   Atitudine de comunist (Joi, 26 noiembrie 2020, 7:21)

   feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   Nu-mi pasa de nimeni decât de mine. Exista o lege mosule, care trebuie respectata de toti. Daca vrei sa traiesti in societatea asta. Daca nu fa-ti republica ortodoxa. sau comunista ca nu este nici o diferenta.
   • -4 (18 voturi)    
    Pai si el e din societate (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:31)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui feroviarul123

    Si el vrea s atraiasca dupa stilul lui, de ce ai avea tu mai multe drepturi decat el si te-ai considera superior? Aici nu am inteles niciodata progresistii astia. Ei vor progres, egalitate, fraternitate...dar numai pe limba si ideologia lor. Ai iesit din ea...esti un nimeni care meriti excizat. Marxistii faceau exact asa.
   • -6 (22 voturi)    
    Exact moshule. (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:32)

    shobolanul de santina [utilizator] i-a raspuns lui feroviarul123

    Exista o lege, Constitutia, care imi protejeaza mie drepturile. Si alea sunt incalcate grav cu ajutorul trompetistior covid de teapa ta...
    Atitudine de pupincurist fricos ca o sa fie dat afara de la munca si nu stie sa faca altceva nimic.Stai in casa, pune botnita si nu o sa patesti nimic. Esti pazit, stai linistit, lasa-i pe altii sa fie liberi.
    • +2 (2 voturi)    
     care drept si libertate mă (Joi, 26 noiembrie 2020, 15:58)

     Ahha [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

     dreptul tau si libertatea de a-i omori pe altii? Echivalenta cu libertatea de a trece pe rosu, sau a depasi pe linia continua? Pai drepturile tale cand iesi in societate sunt drepturile colective comunitare mă, nu personale, Ai libertate la tine in casa si in beci cata vrei (si nici acolo totala), dar cand iesi in societate te supui regulilor comune.
     • +1 (1 vot)    
      Problema e cine decide asta (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:32)

      Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui Ahha

      La masini pe rosu, consude se alcoolisti sau fara permis este foarte clar si obiectiv. La interpretari gen "climate emergency" sau "medical emergency" se pot face abuzuri de ambele parti la greu pentru ca nu este clar care sunt limitele si mai ales cine le stabileste.
      De ce nu stai mataluta ca shobolanul in casa si lasi pe altii sa se imbolnaveasca. Daca vine cineva peste tine sa te contamineze nu ai decat sa ii inchizi usa in nas.
    • 0 (0 voturi)    
     Ce drepturi ai (Joi, 26 noiembrie 2020, 19:50)

     feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

     Si ti le încălcam noi? Crezi ca mie-mi place ca nu am fost în concediu anul asta în Grecia deși l-am plătit? Am mai fost în Grecia și o sa ma duc la anul. Asta poți sa faci și tu . Din păcate eu nu am luxul tău de asistat social care are nevoie sa pupe moaște. Eu sunt linia întâi, nu am lipsit nici o zi de la serviciu. Am fost testat de 5 ori pana acum ca am fost contact de atâtea ori. Si o sa fiu vaccinat printre primii. Pentru ca medicina te salvează nu niște oase de câine învelite in argint. Crezi in minuni? Ia zi moșule ai vazut vreodată vreunui credincios sa-i crească mana amputata la loc? ca de vindecat babe de gâlci poate și medicina.
  • +15 (23 voturi)    
   draga sobolane, (Joi, 26 noiembrie 2020, 7:34)

   Alynna [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   la spitalul din Ploiesti se cauta voluntari pentru comunicare cu familiile celor bolnavi si foarte bolnavi.
   https://www.g4media.ro/managerul-spitalului-judetean-ploiesti-face-apel-la-voluntari-pentru-a-ajuta-la-comunicarea-cu-familiile-pacientilor-sa-aiba-curajul-sa-imbrace-acele-costume-sa-intre-in-sectie-sa-ia-date-despre-pa.html
   ce zici, te bagi?
   ia-l si pe domnul acesta cu tine, mai ia niste preoti, maicute, calugari si faceti un bine acestei societati!
   numai stati pe margine si dati din gura!
   uite, aveti ocazia sa demonstrati "pe viu" ca nu exista virus, ca e o prostie, bla bla-uri din acestea absolut absurde!
   si cine, ma rog frumos, te tine inchis in casa????
   pe bune, poti merge la munca, cumparaturi, biserica, cu cainele la plimbare, etc...
   se pare ca te deranjeaza foarte tare chestia cu crasmele/restaurantele/pensiunile??? acolo ai vrea sa mergi, nu?
   poate esti un bugetar dragut care are de cheltuit vouchere de vacanta si bani din salariile acelea babane pe care le-ati primit de la tatucul vostru???
   ia spune, cate donatii ai facut la spitale, in ultimul an?
   ca la catedrale, presupun ca ai facut...
   • -11 (23 voturi)    
    Alyynutza (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:27)

    shobolanul de santina [utilizator] i-a raspuns lui Alynna

    N-ai nici o treaba cu subiectul. Ma ataci fara sa ma cunosti, imi pui in spatele toate relele, cred ca nici nu mi-ai citit comentariul pana la capat sau daca l-ai citit nu l-ai inteles.
    Sa-ti mai explic odata: binele cu forta nu se poate. Daca popa vrea sa se infecteze de ce l-as opri eu? Daca vrea sa se se sinucida n-o sa-l poti opri.
    Dar ia spune matale, cate donatii la spitale ai facut? Presupun ca acum esti pe forum conectata pe wifi-ul Spitalului din Ploiesti in timp ce-i ajuti pe doctori. Daca nu, esti doar o ipocrita. Parerea mea.
    • +6 (8 voturi)    
     Mmh (Joi, 26 noiembrie 2020, 11:21)

     Florinm11 [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

     Și dacă donezi la spital 10 lei ca tine si apoi nu respecți nici o regula data de medici, nu ești și tu ipocrit? Tu e crezi?
     • -3 (5 voturi)    
      Mmmh (Joi, 26 noiembrie 2020, 14:01)

      shobolanul de santina [utilizator] i-a raspuns lui Florinm11

      N-ai nici o idee despre mine monsher..dar iti permiti sa emiti pareri despre mine...asta nu-i ipocrizie?
    • +3 (3 voturi)    
     nu de popă suntem noi îngrijorați (Joi, 26 noiembrie 2020, 13:51)

     MG [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

     ci de turma locală și audiența peste merit a personajului
  • +13 (17 voturi)    
   Nu e nici o problema, stai linistit! (Joi, 26 noiembrie 2020, 7:34)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   Din cate stiu eu, parintii mei nu mai merg la biserica.
   Multe dintre rudele mele s-au vindecat deja de Covid, si nici ele nu se duc. Cred ca s-au prins ca au de a face cu niste sarlatani. Popii ortodocsi pretind sa li te adresezi cu “parinte”. Pai ce parinte si-ar expune copiii la riscul de imbolnavire cu Covid? Eu totusi nu cred ca toti preotii ortodicsi sunt sarlatani ca cei care l-au santajat pe fostul episcop al Husilor, Barladeanu. Unii sunt pur si simplu nebuni! De unii deja am scapat. De Pimen de exemplu.
  • +15 (17 voturi)    
   Daca dupa ce se infecteaza intre ei, (Joi, 26 noiembrie 2020, 7:59)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   ar ramane in pesteri sa moara acolo pentru credinta (prostia) lor nimeni n-ar avea nimic impotiva lor. Dar acesti prosti umbla printre noi si ne aduc boala sau moartea.
  • +13 (15 voturi)    
   daca vrea sa se infecteze.. (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:12)

   Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   ..nu este doar problema lui!!
   Este si problema celorlalti carora le va transmite poate virusul si este si problema sistemului medical pe care il va solicita daca se va imbolnavi. Si mai este si problema societatii in general care se straduieste sa respecte niste reguli, de la care nu intelegem de ce unii se vor exceptati.
   Si, in fond, cum te impiedica regula asta sa ai grija de suflet? Nu mai poti merge la biserica sa te inchini (altfel decat in pelerinaj)? Nu te poti inchina oricand si oriunde? Nu poti spune rugaciuni?
   De ce este obligatoriu sa mergeti toti fix in acea zi in pelerinaj? Este un act de credinta mai putin valid daca mergeti si in alte zile in acel loc? Sfintentia locului se limiteaza strict la acea zi?
  • 0 (2 voturi)    
   Pai asta e problema, ca nu e doar a lui... (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:29)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui shobolanul de santina

   Si nici doar a celor care participa. Garanteaza tu ca indivizii nu vor intra in magazine, mijloace de transport in comun, practic ca nu vor intra in contact cu cei care respecta regulile si nici nu vor apela la sistemul medical in caz de imbolnavire, si din partea mea n-au decat sa faca ce vor.
 • +9 (11 voturi)    
  Diavolul (COVID-19) e pe-aproape (Joi, 26 noiembrie 2020, 9:56)

  IoneI [utilizator]

  Problema nu este guvernul, ci faptul că întruchiparea satanei pe Pământ se află prin preajmă și preasfinția sa se simte amenințat, așa cum ar fi și cazul. Este doar o problemă de timp.

  Toiagul acela cu lumânări nu te va proteja de data aceasta!
  • -2 (4 voturi)    
   este tot "o problema de timp" (Joi, 26 noiembrie 2020, 13:50)

   Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui IoneI

   ca toti cei care elucubreaza pe acest forum sa ajunga intre 4 scanduri. Asa ca...
 • -2 (8 voturi)    
  Sf. Andrei (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:08)

  dincannes [utilizator]

  ... este un infinit mic.
  Cinstiti-L pe Dumnezeu !
 • +15 (17 voturi)    
  Taiem o data subventionarea bisericii ? (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:17)

  mmagic [utilizator]

  Ca s-au obraznicit!

  Pe langa ca preotii astia traiesc din banii statului, pe spatele tau, care oricum platesti din impozitul tau bani bisericii desi esti ateu sau de alta religie.

  Traiesc si se bucura de toate benefiiciile stiintei si tehnicii moderne dar cand e sa respecte cateva reguli, necesare din punct de vedere stiintific si medical, pe care toata lumea, tot globul trebuie sa le respecte, nu vor sa respecte nimic ... ca nesimtiti

  Au si tupeul sa ingreuneze lupta impotriva bolilor infectioase, pe astia cand ii amendati, ca pe strazi curg amenzile.
 • +14 (14 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:19)

  [anonim]

 • +14 (14 voturi)    
  la chestia (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:39)

  hanu [utilizator]

  cu stiinta absurda a luftat-o rau de tot...
 • +14 (18 voturi)    
  stiinta absurda (Joi, 26 noiembrie 2020, 10:58)

  mctweety [utilizator]

  ...e cea care a inventat elicopterul. Care din absurd a zburat cu un alt absurd din Suceava spre Bucuresti! Sper ca in cazul viitoarei curse Constanta - Bucuresti, sa aleaga prin absurd, un alt pacient, care chiar ar avea nevoie de un absurd-medic sa-l opereze. Totul, pentru absurdul situatiei in care ne mocirleste acest infractor!
  • +3 (7 voturi)    
   Comentariu demential !!! (Joi, 26 noiembrie 2020, 12:45)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui mctweety

   Stiinta absurda este chiar aceea care ii permite acestui ipochimen de preot sa-si cante slujbele la statii de amplificare sau sa le transmita live pe internet.
   Chiar si curentul electric cu care sunt luminate bisericile sunt tot rodul absurdului...

   Daca stergi cu buretele toate descoperirile stiintifice de care beneficiaza si Biserica, raman doar cladiri cu picturi si preoti care sunt urmariti/auziti de maxim 50 de credinciosi.
 • +5 (9 voturi)    
  Teodosiee (Joi, 26 noiembrie 2020, 11:19)

  middle_brick [utilizator]

  Tuti pastele matii de barbos infect ce ești! Ba știi ce, fix asta as face as pune jandarmii sa iti dea câteva pulane pe spatele ala de hoit ambulant umblator. Puie BOR!
 • +5 (7 voturi)    
  inca o dovada (Joi, 26 noiembrie 2020, 11:39)

  liviu_ [utilizator]

  ca SC BOR SRL traieste inca in secolulk 15

  "stiinta absurda" este stiinta care l-a lasat pe acest INFRACTOR sa scape de puscaarie!
  se asemenea "stiinta absurda" e sa te inchini la un zecu care spune "cand cuceriti un oras omorati toti barbatii (oameni, animale si copii) si femeile care nu-s virgine iar cele vigrine ia-le pt tine" si care in acelasi timp se da preabun!
  de asemenea "stiinta absurda" mai e sa priemasca un cult religiuos bani gratis si scutiri de impozit si sa-si faca o pleasca imensa pe un teren donat, din banii statului, dar care e a cultului!

  mai vrei tovarase?!
  toti infractorii si securistii se dau acum mai sfinti!

  hai sictir preahotia voastra!
 • +7 (9 voturi)    
  PS: (Joi, 26 noiembrie 2020, 11:40)

  liviu_ [utilizator]

  era sa uit... si biserica cum il sfinteste pe sf andrei?! luand bani de la oameni de 100 de ori mai saraci decat ei din care isi cumpara masini de lux?!
 • +2 (4 voturi)    
  Pazea (Joi, 26 noiembrie 2020, 12:52)

  popestii [utilizator]

  Saruman contraataca!
 • +5 (5 voturi)    
  Multa vorba, masuri, ioc! (Joi, 26 noiembrie 2020, 14:04)

  SvT [utilizator]

  A fost acuzat nenea Spagoveanu de zadarnicirea combaterii bolilor in forma continuata? Nu. Atunci isi poate permite si el, ca si altii sa faca ce doreste augusta lui barba.
 • -5 (5 voturi)    
  NIMIC FARA DUMNEZEU (Joi, 26 noiembrie 2020, 14:07)

  jidanul [utilizator]

  In Romania au inceput, din nefericire, sa vorbeasca prea multi atei si anti-cristi, incepand cu unii doctorii, cu guvernantii, uni ziaristi si altii care se lauda ca le stiu pe toate. Si ca lucrurile sa fie lamurite iata un exemplu: Curtea Supremă a Statelor Unite a hotărât în favoarea organizațiilor religioase într-o dispută privind restricțiile legate de COVID-19 impuse de guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, care limitau numărul de participanți la serviciile religioase. In concluzie, credinta in Dumnezeu, participarea la slujbele religioase si pelerinaje, nu are absolut nimeni dreptul sa le opreasca, nici macar cu gandul. E adevarat ca se pot impune solutii de siguranta medicala dar, numarul de participanti si participarea nu pot fi deloc, conditionate sau limitate deoarece, motivarea Curtii Supreme spune ca "restricțiile ar încălca libertatea religioasă și nu sunt neutre deoarece impun un tratament în mod deosebit de dur lăcașelor de cult”, manifestarea libertatii religioase este esentiala moralului, sanatatii si vietii omului. Manifestarea libertatii religioase este un drept fundamental al omului.
  • 0 (0 voturi)    
   Oare chiar esti jidan? (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:36)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui jidanul

   Vad ca putin iti pasa de romani, de asta ii indemni la nerespectarea regulilor, doar-doar or muri cat mai multi. Uita-te la locul SUA in lume ca numar de decese si imbolnaviri. Si asta tot pentru ca nu suporta sa le fie incalcate unele drepturi, netinand cont de situatia speciala care impune asta. Probabil acolo vrei sa ajunga si Romania!
  • +1 (1 vot)    
   Curtea Suprema (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:52)

   Canadian13 [utilizator] i-a raspuns lui jidanul

   ...a SUA este ultimul bastion a lui Trump care vrea sa i-o dea la gioale indirect lui Cuomo.
   Supreme Court of the United States a votat cu 5 la 4 si asta numai ptr ca Trump si-a bagat coada si si-a pus oamenii lui, crezand ca minciuna lui cu hotia in alegeri o sa ajunga la SC.
   Ptr informarea ta , cazul a fost depus , una, de catre Dioceza catolica de NY iar ''the other by two synagogues, an Orthodox Jewish organization and two individuals. '', suprise-surprise.
   Ca o comparatie, in Canada nu sunt permise mai mult de 50 sau 75 ( in unele provincii , vezi QC = 25) de persoane intr-o biserica ( indiferent de confesiune)
   Ah, da, viteji mai sunt peste tot , dar interesant este ca oricum ai invarti-o, tot la $$$ se ajunge

   https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/church-service-steinbach-manitoba-covid19-1.5812531

   https://montreal.ctvnews.ca/six-1-500-social-distancing-tickets-given-out-at-hampstead-synagogue-1.5150320
 • +3 (5 voturi)    
  foamea de bani (Joi, 26 noiembrie 2020, 16:46)

  ZuzuZen [utilizator]

  Maimutoii astia au nevoie de o trezire la realitate. Cateva dosare penale pentru instigare la prostie si zadarnicire pe cap de prelat nu suna rau. Plus ceva impozitare la sange poate ii mai calmeaza putin. Ca slava domnului cufaru bisericii niciodata nu este gol. Fix de dragul lui Teo o sa iasa romanul in strada sa protesteze. Sa deplanga bisericutele pentru ca nu isi iau portia intreaga in 2020. Nu mai dorm oamenii noaprta de grija familiei traditionale care e in pericol. De frica ca li se taie accesul la pupacit moaste. Si raman indecisi legat de cum sa voteze in Decembrie. Ca deh, fara sa iti susure taica popa din timp cum ca psd e varianta castigatoare le tremura mana pe stampila si poate poate nimeresc pe alt patratel. Lasa-i nene in pace ca se pot ruga si pe la ei pe acasa, in liniste si distantare sociala. Si o sticla de vin bun pentru auto-impartaseala se gaseste, nu e musai sa fie al bisericii. Si la sfarsit de 2020 daca nu va iese prognoza aia e. Orice business mai iese si pe minus din cand in cand ca doar e pandemie nu...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by