Biroul Electoral Sector 1 intervine în scandalul imaginilor difuzate de Antena 3: Sacii cu voturi nu au părăsit încăperea / Prezentarea, denaturată / Bărbatul care caută printre saci e angajat al Primăriei

de I.H.     HotNews.ro
Joi, 1 octombrie 2020, 14:25 Actualitate | Esenţial


Persoane intre sacii cu voturi de la BES1
Foto: Captura video
Biroul Electoral al Sectorului (BES) 1 intervine in scandalul imaginilor difuzate miercuri seară de Antena 3 în care apar mai multe persoane care ar umbla la sacii de voturi dintr-o încăpere a BES și folosite ca argument de către PSD pentru a cere renumărarea voturilor. Biroul Electoral spune că niciun sac cu voturi nu a fost scos din încăperea securizată și că prezentarea imaginilor "a fost denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului".

Biroul Electoral al Sectorului 1, condus de procurorul Nicolae Sprîncu, a transmis joi un comunicat în care afirmă că persoana care apare în imagini căutând printre saci face parte din personalul tehnic auxiliar al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și lucrează în cadrul Primăriei Sector 1, fiind desemnată în această calitate în conformitate cu legea.

Persoana care apare în alt cadru al filmării, într-un colț al încăperii și așază un sac, este un membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, iar acel sac conține procesele-verbale ale unei secții de votare, mai spune BES.

Biroul Electoral al Sectorului 1 precizează că la secțiile de votare unde au fost constatate probleme fie au fost renumărate buletinele de vot, fie semnăturile alegătorilor sau buletinele de vot anulate, pentru a se verifica dacă datele consemnate în procesul-verbal reflectă realitatea.

Redăm integral comunicatul Biroului Electoral Sector 1:
 • "Având în vedere informațiile și imaginile apărute în spațiul public, prin care se induce ideea că membri ai Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector1 ar fi facilitat sustragerea din încăperea securizată a unor saci cu voturi, întreaga prezentare în spațiul public începând cu seara zilei de 30.09.2020 fiind denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului, vă aducem la cunoștință următoarele:

 • Cu titlu preliminar facem precizarea că toți membrii Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și-au desfășurat activitatea în mod continuu, începând cu data de 27.09.2020, ora 06.00 și până la data de 29.09.2020, în jurul orei 03.00. Activitatea a fost reluata la data de 29.09.2020, în jurul orei 09.30 și s-a finalizat la data de 30.09.2020, în jurul orei 01.30.
 • În perioada dintre 29.09.2020, ora 03.00 și 30.09.2020, ora 09.30, în care sediul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 a fost închis, acesta a fost păzit de către o persoană din cadrul Jandarmeriei. Mai mult, pentru a evita orice suspiciune, împreună cu jandarmul au stat atât membrul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 din partea PSD, cât și doi candidați din cadrul USR.
 • Accesul în încăperea în care sunt depozitate materialele electorale se face doar la cererea președintelui sau a locțiitorului Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, jandarmul întocmind de fiecare dată un proces-verbal de predare-primire a încăperii.
 • În imaginile prezentate publicului, imagini filmate în noaptea de 28/29.09.2020, apare președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 care, împreună cu președintele secției de votare, au intrat în cameră pentru a ridica sacul care conține semnăturile votanților. Alături de aceștia se aflau și reprezentanți USR-PLUS, care în conformitate cu dispozițiile art. 98 alin. 4 din Legea nr. 115/2015, au solicitat să participe la procedură, cerere admisă de către președinte tocmai pentru a se asigura transparența procesului electoral.
 • Activitățile desfășurate în interiorul încăperii au avut ca obiect exclusiv ridicarea unui sac care conținea lista cu semnăturile votanților, sac care a fost înmânat președintelui secției de votare. Ulterior, semnăturile de pe listele electorale au fost numărate din nou de către președintele secției de votare, sub coordonarea unui membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, pentru a verifica dacă acestea coincid cu semnăturile notate pe procesul-verbal de consemnare a rezultatelor votării, conform dispozițiilor art. 6 din hotărârea nr. 98 din 15.09.2020 a Biroului Electoral Central.
 • Persoana care apare în imagini căutând printre saci face parte din personalul tehnic auxiliar al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 și lucrează în cadrul Primăriei Sector 1, fiind desemnată în această calitate în conformitate cu dispozițiile art. 121 alin. 22 din Legea 115 din 2015.
 • Facem precizarea că la secțiile de votare unde au fost constatate probleme, s-a procedat fie la renumărarea buletinelor de vot, fie la renumărarea semnăturilor alegătorilor sau a buletinelor de vot anulate, pentru a se verifica dacă datele consemnate în procesul-verbal reflectă realitatea, în conformitate cu prevederile hotărârii nr. 98 din 15.09.2020 a Biroului Electoral Central.
 • Persoana care apare în alt cadru al filmării, într-un colț al încăperii și așază un sac, este un membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, iar acel sac conține procesele-verbale ale unei secții de votare. Procesele-verbale de la toate secțiile de votare la care au fost probleme, în sensul că nu se reușea închiderea cheilor, au fost depozitate în acel colț, președinții secțiilor de votare fiind sunați ulterior, pentru a se prezenta la sediul Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 în vederea rezolvării problemelor și validării rezultatelor secției.
 • Renumărarea voturilor valabil exprimate a avut loc exclusiv în interiorul acelei încăperi, în prezența președintelui secției de votare și a cel puțin unui membru al Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1. În unele cazuri, președintele a fost însoțit de membri ai secției de votare respective. În niciun caz, saci conținând buletine de vot nu au părăsit încăperea.
 • Mai mult, urmare a prezentei unui număr ridicat de președinți ai secțiilor de votare, candidați și observatori în incinta Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, prin adresele din data de 29.09.2020, președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 a solicitat Jandarmeriei suplimentarea nr posturilor de paza amplasate în proximitatea sălii unde erau depozitate buletinele de vot, listele și rechizitele.
 • Referitor la prezenta dlui Dan Barna în incinta sediului Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1, precizăm că acesta s-a prezentat în noaptea de 28/29.09.2020 pentru a solicita informații cu privire la stadiul verificării proceselor-verbale de consemnare a rezultatelor alegerilor, posibilitate pe care o avea orice persoană, întrucât în acea încăpere se afla și registratura Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1. Mai mult, persoanele ce apar în poza diseminată în spațiul public, fac parte din personalul tehnic auxiliar ce se ocupă de evidența secțiilor de votare care au fost finalizate".
Un nou dosar penal a fost deschis de anchetatori în scandalul de fraudă la alegeri de la Sectorul 1, de data aceasta în urma imaginilor difuzate de Antena 3 miercuri seară în care apar mai multe persoane care ar umbla, în prezența jandarmilor, la sacii de voturi dintr-o încăpere a Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, argument pentru PSD să acuze USR-PLUS de fraudă și să ceară renumărarea voturilor.
  Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, Călin Bogdan, a declarat joi, pentru HotNews.ro că astăzi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de falsificare a documentelor și evidențelor electorale. Dosarul penal - în care se fac cercetări in rem (pentru faptă) a fost înregistrat în baza unei sesizări din oficiu, ca urmare a apariției în spațiul public a înregistrării video din sala în care sunt ținuți sacii cu buletine de vot, a preciat reprezentantul Parchetului.
   Este al doilea dosar penal deschis sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, primul fiind deschis în 28 septembrie după ce Clotilde Armand și echipa sa l-au acuzat de fraudă pe primarul PSD în exercițiu, Daniel Tudorache, susținând că ar fi fost sustrase procese-verbale. În acest dosar se fac cercetări în rem pentru falsificare a documentelor și evidențelor electorale.
    Antena 3 a difuzat miercuri seară imagini în care mai multe persoane ar umbla, în prezența jandarmilor, la sacii de voturi dintr-o încăpere a Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1. Gabriela Firea a preluat rapid imaginile pe pagina sa de Facebook și cere repetarea alegerilor, acuzând frauda, în timp ce Clotilde Armand, care și-a proclamat victoria la Primăria Sectorului 1, acuză la rândul său un ”Fake News” pentru că imaginile ar fi de la procesul de numărare a voturilor.
     Imaginile distribuite de Gabriela Firea ar fi fost surprinse, potrivit Antena 3, de camera de supraveghere din sala în care erau depozitați sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, și arată nişte persoane în interior alături de jandarmi. Imaginile ar fi fost înregistrate luni spre marți.

     Jandarmeria București a reacționat spunând că încăperea în care erau depozitate voturile de la BES1 a fost desigilată la cererea președintelui Biroului Electoral Sector 1 și s-a întocmit, de fiecare dată, un proces verbal.

     Clotilde Armand care și-a proclamat victoria în alegerile pentru primăria Sectorului 1 a prezentat joi noi detalii legate de ”manipularea ordinară” pe care PSD a pus-o în scenă la Antena 3. Politicianul spune că imaginile difuzate cu saci de voturi reprezintă o acțiune de intimidare a președintelui Biroului Electoral Sector 1, procurorul Sprîncu Nicolae, care astăzi trebuie să ia o decizie cu privire la sesizarea PSD de anulare a scrutinului. Candidatul PSD Dan Tudorache a susținut, la rândul său, că imaginile indică faptul că alegerile au fost viciate și, în opinia sa, se impune anularea scrutinului.

     Biroul Electoral Central a respins miercuri cererea PSD de renumărare a voturilor la sectorul 1, însă Dan Tudorache mai așteaptă o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 (BES1). Aceasta în condițiile în care PSD a înaintat și către Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumărare a voturilor, potrivit afirmațiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumărarea voturilor.
     Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

     28569 vizualizari

     • +57 (79 voturi)    
      Antena 3 la Parchet - Inchiderea Emisiei (Joi, 1 octombrie 2020, 14:32)

      un domn [utilizator]

      pana la 30 martie 2021 - data preferata de Calin popescu motocicleanuu
      • -52 (78 voturi)    
       Tu ai vrea ca in comunism, nu? O singura TV (Joi, 1 octombrie 2020, 14:40)

       Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

       Tie nu iti place cu libertatea de expresie. Nu iti place ca cineva sa aiba o alta parere, sa se discute si altceva, sa fie si altii cu alta opinie, corecta, incorecta, dar alta opinie,sa nu fie unitate de pareri. Pai practic tie iti placea in comunism, unde toti gandeau la fel...
       Tu ai vrea comunismul din nou nu?
       PS doar pentru informatia ta, in 2010 Antena 3 zicea de Basescu ca este securist (Petrov), ca l-a dat jos pe Nastase doar ca sa inlocuiasca mafia PSD cu mafia PDL, ca este corupt, ca isi subordoneaza toata justitia, etc. Atunci erau foarte multi care injurau Antena 3 ca minte, ca dezinformeaza, ca este cu rusii, etc. Acum, 10 ani mai tarziu, fix acei care injurau atunci Antena 3, folosesc fix acele lucruri spuse de Antena 3 impotriva lui Basescu. Deci Antena 3 avea dreptate.
       • +29 (49 voturi)    
        cliseu (Joi, 1 octombrie 2020, 14:50)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        care il repeti la toate comentariile
        • -5 (25 voturi)    
         ”pe care”!! (Joi, 1 octombrie 2020, 15:11)

         kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         aveam așteptări mai mari!
        • -8 (24 voturi)    
         "PE care il repeti", nu "care il repeti" (Joi, 1 octombrie 2020, 15:44)

         Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         Dar ce sa ceri unuia care este angrenat doar sa distruga ce spun altii.
        • +11 (19 voturi)    
         nu numai! (Joi, 1 octombrie 2020, 16:14)

         Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         Faza cea mai tare este ca tocmai adeptul draknea vorbeste de "libertatea de expresie" si ne reposeza ca nu vrem alta aprere, ca nu acceptam discutii!
         • -6 (10 voturi)    
          ha,ha,ha, (Joi, 1 octombrie 2020, 17:21)

          muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui Mortaciune ambulanta

          hai ca sunteti tari , sunteti toata ziua pe acest site si va jigniti unul pe altul , facandu-va "postaci"! mai potoliti-va , ca nu mai dormiti noaptea ,neintorsi , de cred nevestele , ca v-ati "racit" de tot ! hi,hi,hi....
        • -9 (13 voturi)    
         Ai apărut, ce ziceai, PSD la (Joi, 1 octombrie 2020, 16:27)

         xrogo [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         10%, muahaha, ți-am zis de atunci ca sunt vise umede!
         • +8 (10 voturi)    
          hehr (Joi, 1 octombrie 2020, 18:23)

          transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

          PSD la 3 %, postace.
          Era el domn si va dadea 10. In realitate faceti implozie in cateva saptamani, muhahahahaha.
          Rot in hell, PSD.
        • -5 (5 voturi)    
         nu ! (Joi, 1 octombrie 2020, 16:52)

         muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         nu spui adevarul si asta te caracterizeaza ! deci , ce spui , daca nu adevarul ???
       • +20 (24 voturi)    
        e (Joi, 1 octombrie 2020, 15:00)

        User53221 [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        E o diferenta intre a dezbate idei diferite, si a denatura intentionat adevarul pentru a sustine o idee falsa. Daca antena 3 ar fi intr-adevar corecta, si-ar recunoaste greselile dupa ce se dovedesc asa. Dar nu o fac niciodata.
        • +4 (4 voturi)    
         ... (Joi, 1 octombrie 2020, 19:42)

         Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui User53221

         De ce crezi ca i se mai spune si Latrina 3 !?
       • +16 (28 voturi)    
        A3 trebuie inchisa (Joi, 1 octombrie 2020, 15:02)

        Imax [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        Televiziunea care manipuleaza adevarul trebuie inchisa!!!
        • +4 (8 voturi)    
         Fakenws (Joi, 1 octombrie 2020, 16:39)

         DT34 [utilizator] i-a raspuns lui Imax

         Antena 3 nu e decit un FakeNews al lui Putin.
        • -5 (9 voturi)    
         Hai .... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:55)

         muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui Imax

         hai cu libertatea presei , nu cu bagatul pumnului in gura , ca pe vremea lui stalin !!! lasa lumea sa vorbeasca si citeste toate parerile , daca esi un om modern si civilizat !
         • +7 (7 voturi)    
          musca (Joi, 1 octombrie 2020, 19:43)

          Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

          Bre musca, ce face aceasta L3 nu inseamna libertatea presei.
          • -3 (3 voturi)    
           Tu definesti "libertatea presei"? De cand? (Vineri, 2 octombrie 2020, 2:04)

           newlook [utilizator] i-a raspuns lui Ilidia

           Tu definesti, mai sclavete, "libertatea presei"? De cand?
        • +1 (5 voturi)    
         Si (Joi, 1 octombrie 2020, 18:32)

         Rebecka [utilizator] i-a raspuns lui Imax

         cu neclintitii guracasca ce facem?Ca astia mor fara latrine!Doamne-ferste!Iiavem pe constiinta si-i mai si caram in carca pe lumea cealalta!Nu ca as crede in existenta ,,acelei``lumi,dar asa vine vorba
       • -1 (19 voturi)    
        pai si? in 2010 A3 nu mintea??? (Joi, 1 octombrie 2020, 15:08)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        Justitia aia pentru care tot poporul non-psd-antena3 a iesit in strada a fost creata in timpul mandatelor lui Basescu. Ai vazut tu vrodata pana in 2014 sa urle Comisia Europeana, Comisia de la Venetia, ambasadele tuturor statelor cu apa calda ca puterea subjuga justitia? Doar in lumea voastra virtuala de la antene statul securistic baga la puscarie bieti politicieni nevinovati...
       • +11 (19 voturi)    
        ahahahaaha (Joi, 1 octombrie 2020, 15:12)

        liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        dupa ce "logica" ai nu-ti dau mai mult de 60.... IQ

        libertatea de exprimare NU inseamna libertatea de a manipula sau de a minti !
        aici nu e vorba de parere, ci de manipulare si mintire a ascultatorilor!

        apropos de baselu... ala a injurat-o pe Kovesi la latrina 3. ce concluzie sa trag de aici?! ca se prostitueaza latrinele cu ":ala rau" ?!

        singura chestie adevarata din ce spune antena 3 este ora si data calendaristica in care ne aflam!
        • +4 (10 voturi)    
         Lasa-l,mananca si el o paine amara (Joi, 1 octombrie 2020, 16:33)

         persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

         cat o mai tine si asta....
        • -3 (5 voturi)    
         Asa , ca sa afli si tu ... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:58)

         muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

         antena 3 e membra a cnn-ului , a luat o gramada de premii , fata de celelalte televiziuni , are rating triplu sec !le da lectii , placuta suedeza si avans 24 de ore !
       • +8 (16 voturi)    
        PS: (Joi, 1 octombrie 2020, 15:14)

        liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        acum cand ati fost prinsi cu minciuna, incepeti sa deviati!
       • +13 (21 voturi)    
        mai miky (Joi, 1 octombrie 2020, 15:40)

        varavara [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        daca si aceasta antena3 practica libertatea de expresie inseamna ca tu nu stii ce-i aia.
        Astia numai propaganda difuzeaza condimentata cu fake-news-uri grosolane, toate in slujba psd care de ani de zile o plateste regeste din banii publici.
        Este un post care chiar ar trebui desfiintat.
       • +7 (13 voturi)    
        iar ai luat minus postacule... (Joi, 1 octombrie 2020, 15:43)

        Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        iar ai luat minus postacule... tu ai vrea ca in comunism, deoarece tu esti sclav al psdeilor.
       • +10 (14 voturi)    
        bolșevic (Joi, 1 octombrie 2020, 16:22)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        bătut de soartă, îți redau ce a zis BES 1 : ”... întreaga prezentare în spațiul public începând cu seara zilei de 30.09.2020 fiind denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului...”.
        La cât ra*at ați mâncat prin televiziunea a3 a varanului, ar trebui să vă închidă și pe voi în același timp cu scursura aia mediatică.
        Să vedem ce mai cotcodăcește fierea acuma, după declarația BES 1.
       • +6 (12 voturi)    
        D'aia ai pseudonimul de Miky60... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:27)

        TRAHANACHE [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        pentru ca IQ-ul tau e egal cu 60? Sau doar te-ai laudat, sa citeasca drojdierii de la piata Mures ai PSD-ului? Altfel te taiu de pe statul de plata!
       • +7 (11 voturi)    
        Termina ba,ca esti penibil !!! (Joi, 1 octombrie 2020, 16:32)

        persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        ce naiba e cu voi??? Chiar ne credeti tampiti.Mutati-va propaganda asta coclita pe margina santului,poate va mai crede cineva.da' ma indoiesc.
       • +6 (6 voturi)    
        Libertatea (Joi, 1 octombrie 2020, 18:22)

        Rebecka [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

        de exprimare e una,iar aruncatul cu noroi in tot si in toate,atatarea la nesupunere civica,zadarnicirea combaterii bolilor contagioase,indemnare la ura de orice fel,prostirea prin minciuna a populatiei este cu totul alta!Toate cele enumerate ar trebui pedepsite exemplar......Aloooo madam Weber,se aude?Aloooo CNCD se aude?Dl Dorneanu mai cititi Codul Penal!TOATE capitolele,nu numai cele favorabile borfasilor!
      • -8 (12 voturi)    
       si ce (Joi, 1 octombrie 2020, 16:12)

       iqwe [utilizator] i-a raspuns lui un domn

       sa ramana doar o televiziune ? cu program de la 19 ...si cu stiri despre marele klaus
      • -4 (6 voturi)    
       Ai vrea tu... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:50)

       muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui un domn

       Ce cauta barna acolo si dincolo ce cauta cel care candida la consiliu ??? vrem raspunsuri clare , altfel usr-ul vor fi etichetati drept ALTI HOTI ! si asa ramane pe viata ,ALTI HOTI !!!
     • +42 (52 voturi)    
      au belit.... (Joi, 1 octombrie 2020, 14:35)

      cristi_an [utilizator]

      la alegerile parlamentare. Ajung muritori de foame...ca astia fara sa fure, sunt doar nise NULITATI!
      • +14 (16 voturi)    
       Am spus-o si ieri, PSD a inceput deja campania (Joi, 1 octombrie 2020, 15:02)

       IoPaNet [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

       Mesajul PSD este NU NOI AM PIERDUT ALEGERILE LOCALE. Mai departe, acest mesaj este targetat pe grupuri de electorat, adica:
       1. STANGA A FOST TRADATA DE PONTA SI TARICEANU, altfel stanga ar fi castigat --> acest mesaj este pentru votantii PRO Romania si ALDE si le spune, de fapt, votati-ne pe noi, uitati de "sateliti"
       2. NOI AM FACUT TREABA BUNA DAR AM FOST SABOTATI DE GUVERN, altfel am fi castigat --> mesaj pentru votantii care oscileaza intre partide si le spune, de fapt, votati-ne pe noi pentru ca am facut treaba, ati fost manipulati sa credeti ca nu am facut nimic
       si
       3. AM FOST FURATI, sariti sa aparati voturile --> acest mesaj este de mobilizare si radicalizare a votantilor proprii.

       Strategie teoretic buna, dar are o mare hiba - mobilizeaza si radicalizeaza in egala masura si electoratul anti-PSD.
       Ma astept la o prezenta semnificativa la vot in decembrie si la un scor mic al PSD.
      • +6 (8 voturi)    
       nu ai dreptate (Joi, 1 octombrie 2020, 15:42)

       varavara [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

       astia sunt nulitati si daca fura si daca nu fura, doar ca altceva nu stiu si nu sunt in stare sa faca.
      • +1 (1 vot)    
       Pentru ca.. (Joi, 1 octombrie 2020, 15:55)

       Nonidem [utilizator] i-a raspuns lui cristi_an

       Pentru ca tin la Tara aceasta, ma rog la Dumnezeu sa va fie gura aurita!In cazul de fata,scrisul!
     • +43 (55 voturi)    
      In... (Joi, 1 octombrie 2020, 14:37)

      ElDiablo [utilizator]

      ... concluzie n-a fost vorba nici un moment despre vreo ilegalitate comisa de USR+ sau PNL in interiorul BES1.
      Totusi, o intrebare de bun simt ... Pe cei care fabrica si lanseaza in media astfel de "bombe" ii trage cineva la raspundere, avand in vedere ca repercursiunile unor astfel de actiuni pot fi extrem de grave si pot conduce la conflicte si dezordine sociala?
      • +25 (41 voturi)    
       Antena 3 daca NU o inchide temporar CNA (Joi, 1 octombrie 2020, 14:51)

       un domn [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

       avem obligatia Morala sa cerem ca reclamele sa NU mai ajunga la Antena 3
       https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/stop-publicitatii-pe-televiziunile-mincinoase
       • +7 (11 voturi)    
        CNA... (Joi, 1 octombrie 2020, 15:47)

        ElDiablo [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        ... e doar o alta unealta a politicului. De atatia ani A3 se ocupa cu astfel de mizerii, instiga si denatureaza adevarul lucrand la psihicul celor care-i urmaresc la modul la care o fac sectele cu adeptii, CNA s-a rezumat la a aplica niste ameni simbolice pe care le platesc usor, cu un minut de publicitate.E e clar ca nu se doreste mai mult de atat si mi-e greu sa cred ca acea campanie, laudabila de altfel, va avea sorti de izbanda. Acest post se adreseaza unui anumit tip de public pe care au reusit sa-l aduca in stadiu captiv,si pentru care orice enormitate debitata acolo are valoare de adevar absolut. Daca s-ar opri emisia am avea prin spitale un val de cetateni internati cu simptome de sevraj, intr-atat de mult le-a afectat sistemul aceasta fabrica de spalat creiere. Pe de alta parte, atat timp cat au public vor veni si bani din reclame, nu cred ca firmele care gandesc totul din punct de vedere economic, vor renunta sa mai plateasca reclama, oricat de imoral ni se pare noua.
      • +7 (9 voturi)    
       ar trebui sa fie CNA (Joi, 1 octombrie 2020, 15:08)

       liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

       dar de cand au schimbat aia din psd sefii de la CNA.... brusc CNA nu mai vede nimic!
       • +5 (5 voturi)    
        CNA... (Joi, 1 octombrie 2020, 17:12)

        ElDiablo [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

        ... se face ca nu vede. N-au nici un interes...Stau la caldurica, ani de zile, pe salarii babane, in timp ce media a scapat total de sub control. In ce priveste cocina A3, aceasta practica dezinformarea, instigarea si atacurile la adresa statului de drept si a celor indezirabili (nu sunt dintr-un motiv sau altul pe placul partidului stat) de ani buni. Am mai spus si in alta postare, in orice tara civilizata acest post nociv pentru intreaga societate isi incheia de mult emisia.
      • +1 (3 voturi)    
       PS: (Joi, 1 octombrie 2020, 15:09)

       liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

       a fost scrisa asta si in raportul UE (ma rog mai finutz :D)
      • -6 (12 voturi)    
       Totusi, articolul l-ai citit? (Joi, 1 octombrie 2020, 15:24)

       newlook [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

       Stiu ca articolul e lung si cEtitul doare...dar am extras pentru tine:
       - "În imaginile prezentate publicului, imagini filmate în noaptea de 28/29.09.2020, apare președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1 care, împreună cu președintele secției de votare, au intrat în cameră pentru a ridica sacul care conține semnăturile votanților. Alături de aceștia se aflau și reprezentanți USR-PLUS...."
       --------------------
       - Deci, "Reprezentanti" (mai multi) ai USRi+2,25 (NU si ai altor partide) intra sa ridice un sac de trei-patru kile, probabil.
       - Toate deciziile BE Sectorul 1 duc in directia favorizarii USRi+2,25
       (de exemplu, desi incaperea e "supersecurizata", camere TV, Jandarmi, NATO, AEGIS) nu se accepta re-numararea a cateva zeci de mii de voturi, cate sunt depozitate acolo, cum e firesc intr-o democratie)

       Sigur ca da, cele de mai sus nu au nimic de-a face Statul Paralel, cu SRI, nu-i asa?
       • +3 (3 voturi)    
        Daca apareau indicii la reintroducerea PV (Joi, 1 octombrie 2020, 16:40)

        jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui newlook

        Dar nu au fost: anulatele erau la fel de multe si de nule, s-or fi vazut cifrele reale si bateau cu ce a prezentat USR.
        Fiind mai mult de un reprezentat USR se pot duce linistiti pe rand la WC, sa isi cumpere un sandvis sau sa fumeze o tigara.
        Mai sus zice ca a fost si un reprezentant PSD, plus Gigel de pe saci - angajat al primariei.
        Tu nu ai fi curios sa vezi cum arata o camera de saci?
       • +5 (5 voturi)    
        Esti... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:57)

        ElDiablo [utilizator] i-a raspuns lui newlook

        ... pesedist pana la moarte si dincolo de ea, nu-i asa? Si probabil tanar pensionar, iar la TV ai doar 2 programe favorite, A3 si RTV la care privesti cel putin 12 ore/zi.
        Nu-i nevoie sa mi-o extragi tu...Dar multumesc pentru efort. Denaturarea adevarului si redirectionarea propriilor minciuni catre ceilalt, ca si cum le-ar apartine, face partea din educatia de baza a oricarui pesedist care se respecta.
        • -2 (6 voturi)    
         Totusi, articolul l-ai citit? (Joi, 1 octombrie 2020, 20:53)

         newlook [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

         Totusi, articolul l-ai citit?
         ===================
         Intreb din nou, pentru ca nu dai semne de luminare.
         Cine si ce sunt eu e irelevant pentru orice om normal; aici comentam articole nu parerei aiurea despre oameni. (Ca idee generala, esti departe de adevar, dar nestiinta te inconjoara in lucruri esentiale, nu numai in ceea ce priveste ideea ta despre mine).

         Citeste articolul, nu doare!

         Si, inainte sa urli despre "reflectarea propriilor minciuni catre ceilalti", citeste cine comenta zilele trecute despre "s-a umblat la saci si s-au manipulat voturi".
         Vezi daca, despre trebusoara asta, mai spune vreunul dintre aia ceva,azi, cand BES1 a anuntat ofical ca SINGURII membri de partid vazuti in acele imagini sunt cei de la uSRI .
         • +2 (4 voturi)    
          Ai rămas în urma (Joi, 1 octombrie 2020, 23:43)

          jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui newlook

          Se vorbește de ăla urcat pe saci de la ppu-sl, numit și partidul turnătorului Felix.
          A recunoscut Gerea , Vela, etc.
      • +5 (7 voturi)    
       ar trebui (Joi, 1 octombrie 2020, 16:25)

       nahir [utilizator] i-a raspuns lui ElDiablo

       CNA să închidă dejecția umană a3, dar, ca de obicei, se va limita la 5000 - 10.000 lei amendă, bani pe care se ușurează varanul, așa cum face de atâția ani, împreună cu ANAF-ul, în privința celor 60 milioane de euro pe care trebuia să-i dea statului înapoi.
       • +1 (1 vot)    
        Din pacate... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:46)

        ElDiablo [utilizator] i-a raspuns lui nahir

        ... asa va fi, am scris mai sus.
     • +39 (47 voturi)    
      M-a sunat bunica-mea (Joi, 1 octombrie 2020, 14:42)

      sentenced [utilizator]

      Desi am convins-o pe batrana sa-l voteze pe Coliban (cu puternicul argument ca el e singurul care-l poate detrona pe moldoveanul de la pnl), azi dimineata la 8 m-a sunat sa-mi spuna ca nu a putut sa doarma toata noaptea din cauza modului in care au furat cei de la usr voturile in capitala. Asa le-a aratat lor la A3.

      Oare telespectatorii A3 nu-si pun o intrebare foarte simpla a carei raspuns va elucida tot misterul si anume: cine poate fura voturile, cei care detin momentan puterea si deci si oameni in functii cheie din institutii cheie sau niste amarati care nu ocupa nicio functie publica si sunt candidati noi?
      • +3 (3 voturi)    
       e mai complicat (Joi, 1 octombrie 2020, 15:05)

       freestyle [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

       pesedistii spun ca e mana serviciilor si a lui Iohanis. iohanistii au putere mai mare si sunt hoti si mincinosi. si nu poti sa le scoti din cap asta. chiar te fac prost ca nu intelegi cum merge treaba din punctul lor de vedere. "cum poti sa fi asa prost? nui vezi si tu...""
      • -4 (6 voturi)    
       Yashov (Joi, 1 octombrie 2020, 15:22)

       Adrian O [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

       Moldoveanul, auzi... Asta era problema lui. Pe cati prieteni "brasoveni" ii clasifici dupa zona de provenienta a lor sa au parintilor? Istenem, Istenem... vad ca are si USR-ul sustinatori limitati...
      • -6 (10 voturi)    
       Raspunsul la intrebarea "foarte simpla" (Joi, 1 octombrie 2020, 15:38)

       newlook [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

       Raspunsul la intrebarea "foarte simpla" e ca puterea e in partea cealalta...in mod sigur nu la PSD (contracandidatul uSRI).
       Daca nu stii inca ce partid a organizat alegerile, mai cerceteaza.
       Anyway, ce raspunzi la o alta intrebare foarte simpla? De ce nu se renumarat voturile, mama mamelor democratiei in cazuri de genul asta?
       • +3 (5 voturi)    
        Se creeaza precedent (Joi, 1 octombrie 2020, 16:46)

        jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui newlook

        si de acum toti balalai vor cere renumararea, macar cat sa sadeasca neincredere in autoritati.
        Cand dai in judecata pe cineva, ar trebui sa pui gaj ceva in caz ca pierzi - aici cheltuielile procesului electoral pentru renumarare: 250 lei/zi x 200 sectii x 10 membri = 500 mii lei.
        Daca pui toate sectoarele x 6, cum cer PSD ca doar nu au nimic multe de pierdut... 3 milioane lei, cat o spaga modesta
       • +5 (7 voturi)    
        minti si manipulezi (Joi, 1 octombrie 2020, 18:28)

        Falx_D [utilizator] i-a raspuns lui newlook

        in stil bolsevic.
        1. Nu un partid organizeaza alegerile ci Autoritatea Electorală Permanentă, creata de Parlament si care citez " este o instituție administrativă autonomă cu personalitate juridică și cu competență generală în materie electorală, care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor și a referendumurilor în România, precum și finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale"
        • -3 (5 voturi)    
         N-ai inteles nimic. (Joi, 1 octombrie 2020, 20:42)

         newlook [utilizator] i-a raspuns lui Falx_D

         Trec peste faptul ca si AEP si Guvernul sunt infestate de SRI si alti d'astia nealesi ...deci e ridicola diferenta pe care o faci.
         Dar daca ai pricepe putin cum stau lucrurile, ai constata fara drept de apel ca Guvernul (executivul) pune la dispozitie si comanda direct resursele necesare alegerilor...AEP ramane cu decizia privind ora alegerilor si inca doua-trei chestii marunte, ca sa le dea impresia ca au si ei un rol.
         Dealtfel, cand iti convenea, il injurai de zor pe Ponta (membru al Guvernului, nu al AEP) ca nu organizeaza bine alegerile (hehehe, ipocrizia tipica #rezist).
         Probabil ca esti doar un #rezist provenit din fostii basisti; aia aveau un talent deosebit sa gaseasca pe undeva o virgulita si cu ea sa denatureze tot ansamblul.
         • +2 (4 voturi)    
          hehe (Joi, 1 octombrie 2020, 23:40)

          transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui newlook

          Fa-ti valiza si pune-ti ciorapei grosi ca iernile lungi si negre in beciurile de la Rahova o da te macine.
          Nu uita si cateva borcane cu vaselina, Dragnia o sa te pupe pentru inspiratie. Si, mda, o sa faci furori cu newlook-ul tau ;-)
         • +2 (2 voturi)    
          AEP e condus de PSD (Joi, 1 octombrie 2020, 23:41)

          jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui newlook

          Era în cărți trezorierul aka care și-a tras o casa și niște mașini cu banii de subvenție.
          A intrat altul, poate un pic mai puțin hoț, dar la fel de roșu...
      • +2 (4 voturi)    
       Roago sa faca o pauza de Antena 3 (Joi, 1 octombrie 2020, 16:45)

       sile_v [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

       Macar 2-3 saptamani. E prea multa ura si incrancenare acolo (ca sa nu mai vorbim de manipularea cumplita pe care o practica, dar asta sa ramana intre noi)

       Viata ei o sa fie clar mai buna.

       Sanatate!
       • +1 (3 voturi)    
        3 luni pauza la Antena 3 (Joi, 1 octombrie 2020, 21:53)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

        Cred ca asta e necesar
      • 0 (0 voturi)    
       Buna dimineata! (Luni, 5 octombrie 2020, 21:02)

       Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

       "Oare telespectatorii A3 nu-si pun o intrebare foarte simpla" - nu, telspectatorii Latrinelor, si in general votantii pedesere, nu isi pun NICIODATA intrebari!

       Numai 'telectualii vanduti lui Sorosh umbla cu intrebari ...
     • +31 (37 voturi)    
      He he (Joi, 1 octombrie 2020, 14:42)

      omezu [utilizator]

      Asta sa fie un avertisment pentru toate slugile P$D de prin institutiile publice. Vedeti cum va arunca sub autobuz cand au interese? Acum, soferul lui Tudorache sau cine o fi, nu are decat sa dea cu subsemnatul la Politie si Parchet fiindca stapanii lui l-au dat la televizor si au mintit ca a furat! Valabil si pentru oamenii P$D din BES si BEC care acum sunt acuzati ca au fraudat alegerile impreuna cu PNL si USR-Plus. Sa le fie de bine!
     • +26 (36 voturi)    
      HAHAHA (Joi, 1 octombrie 2020, 14:43)

      moima [utilizator]

      Uite ce se intampla cand platesti ciatiste si companioane de lux deghizate in croitorese sa-ti faca propaganda electorala.

      Reusesti sa scoti la vot tinrii care muncesc pe bune si produc valoare si care isi cladesc cariere folsind ce le-a dat Dumneze in maniere mai evoluate.
     • +25 (33 voturi)    
      asa (Joi, 1 octombrie 2020, 14:45)

      Contrache [utilizator]

      va vede toata lumea, pregatiti si voi niste toiage strambe in care sa va mai tarati pana la alegerile din decembrie, da de da de nu veti fi umiliti la vot! In rest niste persoane care au suferit o trauma in seara de 27 iar acum parcurg frumos si constiincios etapele , negare, deziluzie, furie targuiala acceptare si toate cele. Voi realizati ca e posibil ca duamna aceea si sotul ei sa fi innebunit? ce filme si planuri aveau respectivii in cap de se manifesta acum ca niste injunghiati? chiar asa putin se asteptau sa piarda?
      Sper sa ramai traumatizata pe viata,duamna!
      • +15 (27 voturi)    
       EXACT ASA! (Joi, 1 octombrie 2020, 14:53)

       moima [utilizator] i-a raspuns lui Contrache

       Este foarte probabil sa innebuneasca. Frica face asta. E clar ca pierderea alegerilor inseamna multe condamnari pentru foarte multi oameni. Modificare totala de paradigma existentiala.

       Animalele astea nu sunt ca noi astia... muncitorii.

       Ei NU INVATA. Ei nu vad exemple clare: Nastase, Dragnea si altii care din dumnezei au ajuns peste noapte niste detinuti de drept comun.
     • +22 (40 voturi)    
      Antena3 trebuie desfintata (Joi, 1 octombrie 2020, 14:48)

      Zimbru [utilizator]

      O televiziune care dezinformeaza nu respecta standardele si deci trebuie desfiintata, simplu.
     • +22 (26 voturi)    
      >>> (Joi, 1 octombrie 2020, 14:48)

      GemstonePig [utilizator]

      Ia sa vezi cum psd contesta alegerile la curtea de apel bucuresti unde e madam savonea tartor si se ridica o exceptie de necostitutionalitate pe care s-o judecae dorneanu
     • +21 (33 voturi)    
      CNA mai exista, sau e in solda lui Voiculescu Dan? (Joi, 1 octombrie 2020, 14:51)

      Ritzi Pitzi [utilizator]

      La cate minciuni am vazut la A3, cred ca era cazul sa-i ancheteze pana acum pe redactori/prezentatori o autoritate, pentru calomnie/dezinformare.

      Dar poate ca unora le place sa fie mintiti...
      • -3 (11 voturi)    
       nu chiar... (Joi, 1 octombrie 2020, 16:08)

       iqwe [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

       de mircea basescu acolo s a aflat prima data... de portocala si altii...
       • +1 (5 voturi)    
        Asteptam retractarea (Joi, 1 octombrie 2020, 16:48)

        jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui iqwe

        si apoi anuntarea timp de 10 zile la fiecare ora...
        Sau fuga cumparatorilor de spatiu publicitar.
     • +5 (11 voturi)    
      acum (Joi, 1 octombrie 2020, 15:07)

      liviu_ [utilizator]

      le explica cineva asta si psdistilor?!

      si (mai important) amendeaza CNA latrina 3?!

      hai ma macar un avertizment sa avem si noi impresia ca nu e vandut 100% psd CNA... doar 99.99%!
     • +2 (10 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 1 octombrie 2020, 15:09)

      [anonim]

     • 0 (8 voturi)    
      denaturata? nu ati gasit pixelul albastru! (Joi, 1 octombrie 2020, 15:10)

      kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator]

      ??
     • +2 (6 voturi)    
      Prea tarziu, (Joi, 1 octombrie 2020, 15:10)

      adi_69 [utilizator]

      acum declaratiile se dau in ancheta penala.
     • +4 (10 voturi)    
      Pai..... (Joi, 1 octombrie 2020, 15:16)

      Akylas [utilizator]

      Fiind vorba despre Latrina 3 a ciumei rosii, nu ne miram ca prezentarea este denaturata.
      • -2 (8 voturi)    
       da... (Joi, 1 octombrie 2020, 17:29)

       iqwe [utilizator] i-a raspuns lui Akylas

       cum a fost si cu mircea basescu si cu portocala....
     • -2 (12 voturi)    
      Hmmm (Joi, 1 octombrie 2020, 15:30)

      Sah [utilizator]

      ''Biroul Electoral spune că niciun sac cu voturi nu a fost scos din încăperea securizată și că prezentarea imaginilor "a fost denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului".''
      Pai cine spune ca au fost scosi sacii din incapere??
      S-au ''umblat'' la ei acolo si s-au modificat!
      Asta inseamna frauda...
      PS. Nu mai veniti cu fente gen basescu/Petrov la intrebarea daca a lovit copilul: ''Nu l-am lovit nici in plex, nici cu pumnul in fata''!
      Daca l-a lovit in alta parte nu se pune...asa face si Biroul Electoral!!
      • 0 (14 voturi)    
       Cum mama naibii nu a fost scos, (Joi, 1 octombrie 2020, 16:33)

       xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Sah

       se vede clar cum ies cu un sac și apoi, la următoare filmare un individ intra cu un sac in camera și-l pune pe un dulap!
       • +1 (5 voturi)    
        Mircea Badea = @xrogo (Joi, 1 octombrie 2020, 21:55)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

        Sheful tau Ciolacuu a spus la Digi24 ( viitoarea antena 3 ) ca NU a intrat vreun userist acolo

        Panimaiesh ?
        • 0 (0 voturi)    
         Hmmm (Vineri, 2 octombrie 2020, 1:31)

         Sah [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         :)))) Eu nu am sef, dar observ ca slugile cred ca toti sunt ca ele! ;)
        • 0 (0 voturi)    
         Hmmm (Vineri, 2 octombrie 2020, 13:48)

         Sah [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         Ca un userist ce esti, adevarul nu te interseaza.
         Iata de a spus Ciolacu, preluat chiar de la digi:
         „Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.
      • +2 (8 voturi)    
       Au fost 9 sectii unde s-au renumarat voturile (Joi, 1 octombrie 2020, 16:53)

       sile_v [utilizator] i-a raspuns lui Sah

       Pentru ca nu se inchdeau cheile de verificare. Cum credeti ca se puteau renumera voturile daca nu atingeau sacii? Prin telepatiie?


       Daca nu ma credeti pe mine, il puteti crede pe Mihai Dragan, avocatul PSD-ului de la sectorul 1, declaratia de acum doua zile:

       "La acest moment, la biroul electoral al Sectorului 1 se intampla renumararea a 9 sectii de votare, intrucat nu cadeau pe cheia de verificare. Pentru toata lumea, cheia de verificare inseamna ca suma voturilor consemnate la fiecare candidat sa dea cu totalitatea voturilor egalitate"

       Comunicatul Biroul Electoral de sector e clar in privinta asta. Au manipulat sacii la renumarare doar membrii biroului electoral, reprezentatii partidelor au avut dreptul doar sa se uite.

       Si ca sa fie treaba, treaba, ala care lucra cu sacii era din aparatul tehnic, dar si angajat la primaria sectorului 1, adica angajatul direct al domnului Tudorache. Ala era "usr-isul care fura voturi"

       Un mare fas marca Antena 3.
       • -3 (5 voturi)    
        Hmmm (Joi, 1 octombrie 2020, 20:45)

        Sah [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

        Unde este hotararea BEC de renumarare a voturilor?
        Daca s-au ''renumarat'', unde este procesul verbal in care este trecuta ''renumararea?
        Apoi, cum se face ''renumarare'', dupa ce s-a inchis sectia si toti au plecat acasa?
        "Renumarare'' dupa ora 1,30 noaptea fara prezenta observatorilor tuturor partidelor, adica facuta in secret, nu poate exista!
        Concluzia: furt tipic, caz de puscarie!
        • +1 (3 voturi)    
         Mat (Joi, 1 octombrie 2020, 21:56)

         un domn [utilizator] i-a raspuns lui Sah

         A spus BEJ si BEC si Ciolacuu ( unkiu tu ) ca NU trebuie
         Panimaiesh ?
         • 0 (0 voturi)    
          Hmmm (Vineri, 2 octombrie 2020, 13:49)

          Sah [utilizator] i-a raspuns lui un domn

          „Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.
     • -2 (8 voturi)    
      Cred (Joi, 1 octombrie 2020, 15:53)

      Nonidem [utilizator]

      Cred ca mai vinovat cu starea de degradare a tarii decat oficina asta jegoasa, nu exista!Cat timp va emite,linistea si normalitatea in aceasta Tara nu se vor atinge!
     • +3 (13 voturi)    
      Ia sa vedem, o sa opreasca acum Latrina 3 (Joi, 1 octombrie 2020, 15:58)

      Susufler0 [utilizator]

      ventilatorul de improscat rahat, sau nu ? Sau din contra, o sa-l dea pe viteza maxima si o sa-l indrepte si catre BES 1 ?

      PS. As paria ca nici macar nu o sa se domoleasca, daramite sa opreasca fake-urile ! :((
     • +1 (9 voturi)    
      De ce au iesit cu sacii din incapere? (Joi, 1 octombrie 2020, 16:12)

      marian_ulise [utilizator]

      Spun ca "renumărarea voturilor valabil exprimate a avut loc exclusiv în interiorul acelei încăperi" insa pe filmare se intra si se iese cu sacii.
      • -2 (4 voturi)    
       Hmmm (Joi, 1 octombrie 2020, 20:46)

       Sah [utilizator] i-a raspuns lui marian_ulise

       Au iesit ''titularii'' si au fost schimbati cu ''rezervele''! ;)
     • +2 (10 voturi)    
      minciuni la latrina 3 (Joi, 1 octombrie 2020, 16:16)

      Coresponedntu [utilizator]

      diversiuni ceausiste, gen manifestantii de la Timisoara au incendiat magazine , sau ca la mineriade cand chitac a dat ordin sa fie incendiate autobuzele ca sa justifice interventia in forta impotriva manifestantilor. jalnic, cat de jos pot sa ajunga ! mai jos de atat cred ca nu se poate. oare
     • -10 (20 voturi)    
      sunt dezamagit (Joi, 1 octombrie 2020, 16:16)

      cucuveauamov [utilizator]

      marii IT-isti (scutiti de impozite) fura tot cu sacul ....romania n-a iesit din epoca fierului
      • +1 (7 voturi)    
       Au si PSD IT-isti? (Joi, 1 octombrie 2020, 18:21)

       jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

       Revenind la apropoul legat de It-isti, sa stii ca sunt doar 100 mii de IT-isti in Romania, cu parti importante la Cluj, Iasi, Brasov, Sibiu. Parca pe Nicusor / USR i-au votat ceva mai multi. Confunzi puternic corporatistii cu IT-istii , in prima categorie intra la o adica si lucratorii la banda dintr-o companie multinationala.
       Apropo - stii ce taxe platesc IT-istii (unii)? 35% fata de 42%
       Ce taxe platesc cei din "constructii"? 21.25% (faara sa plateasca nici sanatate, pilonul 2, chiar si somaj redus, cu media la salariul mediu, impact bugetar de 10 ori mai mare)
       Cat plateste un patron de IMM? 1-2-3% pe venit (daca are adaos mare, de ex productie, horeca, consultanta nici nu conteaza la profit) si 5% pe dividende. Apoi poate plati angajatii la gri in plic, daca e cazul
       Dar un PFA? Declara ca are norma salariul minim pe economie si apoi plateste taxe doar pe alea, indiferent de cat castiga
     • +5 (7 voturi)    
      Te-ai gasit tu sa pomenesti de satana (Joi, 1 octombrie 2020, 16:36)

      persuasiv [utilizator]

      ...halal.
     • +3 (5 voturi)    
      Uite asa se ingroapa singuri (Joi, 1 octombrie 2020, 16:38)

      persuasiv [utilizator]

      Singuri isi bat cuiele...
     • -2 (6 voturi)    
      O, da (Joi, 1 octombrie 2020, 17:09)

      Incomod3 [utilizator]

      președintele biroului electoral care are deja dosar penal, cu un jandarm, un angajat al primăriei și doi useriști au intrat în încăperea respectivă unde au renumărat voturile... sigur... presimt ca vreo doi fraieri vor face puscarie la greu... tapi ispasitori... :) :)
      • +2 (2 voturi)    
       Dosarele se deschid în rem (Joi, 1 octombrie 2020, 23:38)

       jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

       Apoi se stabilește dacă cine și dacă sunt făptașii.
       Un userist era de la Felix, iar camera cică dădea direct în BES. fake, doar e de la latrină
     • -1 (5 voturi)    
      stiti (Joi, 1 octombrie 2020, 17:53)

      iqwe [utilizator]

      stiti de procurorul de la BEC sect 1 ?
     • +3 (3 voturi)    
      Ancheta cu celeritate si vnovatii (Joi, 1 octombrie 2020, 18:09)

      Bradisor [utilizator]

      sa infunde puscaria pana la data alegrilor parlamentare.
     • -1 (9 voturi)    
      Latrina 3 si Ghita TV au depasit limita (Joi, 1 octombrie 2020, 18:50)

      Falx_D [utilizator]

      Niste mizerii de manipulare si dezinformare fara reguli si fara jena. Au depasit demult OTV-ul, care a fost inchis tocmai pentru asemenea gunoaie. De dat amenzi maxime urgent si un termen maxim de 3 luni sub supraveghere, dupa care inchise definitiv (adica retrase licentele emise de statul roman). Au devenit deja o vulnerabilitate pentru stat si institutiile lui.
      • -2 (8 voturi)    
       si (Joi, 1 octombrie 2020, 20:14)

       iqwe [utilizator] i-a raspuns lui Falx_D

       si despre mircea basescu...tot minciuni si manipulare ? despre portocala la fel ?
      • -1 (9 voturi)    
       Hmmm (Joi, 1 octombrie 2020, 20:48)

       Sah [utilizator] i-a raspuns lui Falx_D

       Asa spunea si basescu/petrov despre cazul fratelui lui, ca a3 minte/manipuleaza/etc si in cazul cu lovirea copilului!
       Sau poate esti chiar tu Petroave?!


     Abonare la comentarii cu RSS
     Întâlniri on-line | #deladistanță

     Top 10 articole cele mai ...     Hotnews
     Agenţii de ştiri
     Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.     powered by
     developed by