Alegeri locale 2020 Traian Băsescu, la HotNews LIVE: Firea e un om corupt până în măduva oaselor / A transferat bani de la Crescent, banii securității, în compania ei / Documentul prezentat de fostul președinte

de Redactia     HotNews.ro
Marţi, 22 septembrie 2020, 19:48 Actualitate | Administratie Locala


Basescu o ataca pe Firea
Foto: Hotnews
Traian Băsescu o acuză pe Gabriela Firea că a transferat „bani de la Crescent, fosta companie a Securității în compania ei”. Fostul președinte a prezentat, în cadrul emisiunii HotNews LIVE, un document despre care a spus că este un contract care arată „cum a făcut dna Firea să ia dolarii lui Ceaușescu să-i pună în buzunarele ei”.

„Firea e un om corupt până în măduva oaselor, acestă arătare care se îngrijește de oameni este falsă. E un om profund corupt care face bani și din piatră seacă, un om care a distrus aparatul de funcționare a Primăriei, aducând o pelagră administrativă de prin județul Ilfov care nimic de-a face cu Bucureștiul. Atunci când plânge de mila pensionarilor, a transferat bani din Crescent, fosta companie a Securității, în compania ei. 2,5 milioane de dolari. A transferat în Casa Press. Vă pot arăta și semnătura doamnei Firea pe acte prin care împrumută bani de la Crescent Maritime din Cipru, banii Securității. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii lui Ceaușescu să-i pună în buzunarele ei? Contractul de împrumut , 100.000 de euro și aici semnătura augustei și preacinstitei Firea. Împrumută 100 de mii de euro pe care se obligă să-i dea înapoi până la sfârșitul anului, dar la sfârșitul anului spune că se mărește împrumutul cu 400 de mii plus 1,8 milioane. După aceea tot prelungește acest împrumut fără dobândă.”, a spus Băsescu.

Cele mai importante declarații:

 • Eu am participat la orice întâlnire mi s-a oferit. Singura întâlnire la care nu particip e la Digi 24, și a anulat-o pentru că n-au vrut să vină.
 • Suntem loviți de un virus extrem de ticălos, perfid și trebuie să ne pregătim de următoarele pandemii. Trebuie să fim pregătiți de ce e mai rău, natura nu ne e un prieten în momentul de față.
 • Mi s-a părut mai important decât să-mi mențin aura de invincibil participarea la o competiție corectă. A nu participa la aceste alegeri mi s-a părut un non-combat, ca și cum am vândut meciul. După mintea unora trebuia să facem un non-combat.
 • Dacă trebuie căutat un vinovat să se ducă la Orban și Barna și să-i întrebe de ce au refuzat în alianță un partid care are în București 10%
 • De la instalarea Guvernului înțelegerea a fost că la București vom participa într-o alianță care să-l susțină pe Nicușor Dan. Cu 7 zile înainte ne-au anunțat că nu mai vor.
 • Pur și simplu a fost o respingere seacă, nu mai intrați în alianță. În condițiile în care noi i-am salvat după de la moțiunea de cenzură. Ieri când s-a pus problema 40%, PMP nu a fost de acord. Am fost partener loial.
 • Acum să ne ceară să umblăm la ușile lui Nicușor, avem o traistă cu voturi, ia-le? Cred că Nicușor va ajunge primar.
 • Firea e un om corupt până în măduva oaselor, acestă arătare care se îngrijește de oameni este falsă.
 • E un om profund corupt care face bani și din piatră seacă, un om care a distrus aparatul de funcționare a Primăriei, aducând o pelagră administrativă de prin județul Ilfov care nimic de-a face cu Bucureștiul. Atunci când plânge de mila pensionarilor, a transferat bani din Crescent, fosta companie a Securității, în compania ei. 2,5 milioane de dolari. A transferat în Casa Press. Vă pot arăta și semnătura doamnei Firea pe acte prin care împrumută bani de la Crescent Maritime din Cipru, banii Securității. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii de la Ceaușescu să ajungă în buzunarele ei? Contractul de împrumut , 100.000 de euro și aici semnătura augustei și preacinstitei Firea. Împrumută 100 de mii de euro pe care se obligă să-i dea înapoi până la sfârșitul anului, dar la sfârșitul anului spune că se mărește împrumutul cu 400 de mii plus 1,8 milioane. După aceea tot prelungește acest împrumut fără dobândă.
 • Principiul în administrația locală este să nu blochezi. Au fost proiecte la care PMP s-a opus, nu era buricul pământului.
 • Politică se face la Parlament, la administrația locală se administrează. La București administrația a fost de a cumpăra, nu de a se face.
 • Despre Pasajul Ciurel: E mai de râs decât un viraj la dreapta. Conceptul acestui pasaj e să ia traficul de pe splai să să-l ducă în autostrada București-Pitești. Dna Firea a întors traficul de pe Splai pe Iuliu Maniu.
 • Greșeala dnei Firea e că n-a dus-o capul. Cum să te duci să inaugurezi un pod neterminat. E la fel ce au făcut Iohannis și Orban, s-au tras cu trenul până la aeroport. Îi invit la o nouă inaugurare, mi-am zugrăvit casa, să vină Iohannis cu Orban să taie panglica.
 • Credeți că eu o uit pe Firea când ieșea ca mare senatoare din Comisia Nana și îmi înfiera fiica cu mânie proletară? Credeți că uit? Și-a bătut joc de copilul meu, credeți că o pot ierta pentru asta? Niciodată.
 • Dacă cineva are de căutat un responsabil să-i întrebe de ce a scos PMP din Alianță în ultima clipă?
 • Cea mai gravă problemă a Bucureștiului este gunoiul. Când bate vântul dinspre Glina, în București pute. Acea groapă ecologică ne îmbâcsește aerul. Trebuie investit într-o uzină de procesare a gunoiului menajer. E o uzină care produce energie electrică. Va fi o uzină care se întinde pe hectare. Modelul este suedez. Costă cca 300 de milioane de euro.
 • Introdus masiv un program de valorificare a energiei din soare. Un panou prin care îți închizi o parte din balcon și ai apă caldă 8 luni din 10.
 • A doua zonă de diminuare a consumurilor energetice este instalarea a două microcentrale, una în Nord, una în Titan.
 • Izolarea locuințelor este prioritară. În capitală s-au izolat 10% din blocuri. Recomandarea CE e să se facă izolare de poliester de 10 cm grafitat.
 • Instalarea de panouri este permanent de-a lungul a 4 ani. La fel izolarea termică. Nu sunt lucrări care se pot realiza într-un mandat.
 • Cele două centrale trebuie montate până în anul 3.
 • Despre trafic: Constat că Firea ne-a ajutat enorm cu parcările. pasajul Ciurel a devenit o mare parcare de suprafață (râde). Fluidizarea nu se poate face decât prin pasaje subterane: Pasajul de la Răzoare și la Banu Manta - trebuie făcut ori de pe Mihalache sau la ieșirea de pe Pasajul Basarab cu o ramificație către Piața Victoriei și Aviatorilor. Pasaj la Arcul de Triumf.
 • Pasajul de la Piața Romană: Când s-a făcut pasajul Basarab îmi veneau toți locatarii cu preoți, cu crucea, și spuneau că o să le treacă mașina prin dormitor. Întotdeauna lucrările de acest tip generează nemulțumirea celor care locuiesc în apropiere și poate nemulțumirea estetică a unor arhitecți. Piața Romană e una din marea problemă.
  O altă soluție pentru trafic: parcările la Gara de Nord și la Piața Constituției. Dar nu rezolvă problema. Marea problemă este dacă facem parcări subterane între blocuri. Nu văd altă soluție pentru București.
 • Dacă va pierde: Ca orice democrat voi spune am pierdut și cu asta basta.
 • Despre companiile municipale: Firea e bolșevică, nu a înțeles. Eu am scos companiile municipale și le-am făcut companii autonome care să lucreze pe piața liberă. Primul lucru care trebuie făcut este un audit financiar și abia pe urmă desființate. Trebuie văzut ce se va întâmplat cu banii. Firea ne vorbește cu tupeu de sănătate când nu dă apă caldă să se spele pe mâini.
 • Eu un program pe care îl voi susține și îl voi finanța mai mult: FIV. Mi se pare că ăsta a fost singurul program de mare însemnătate.
 • Subvenția apă caldă și căldură: E foarte mare. În primul rând municipalitatea trebuie să facă ea ce are de făcut să reducă pierderile.
 • Sunt convins că Patriarhul Daniel are suficiente surse de financiare ca să nu mai aibă nevoie de bani de la Primărie.
 • Despre CNSAS: În mod cert o să câștig procesul la Înalta Curte. Mi se pare că s-a făcut o execuție.
  Întrebare cititor despre Elena Udrea: Traian Băsescu nu răspunde și se retrage din emisiune.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

27714 vizualizari

 • Daca castiga Firea, e evident meritul tau. (Marţi, 22 septembrie 2020, 20:04)

  rov [utilizator]

  dar vei fi mai detestat ca iliescu, cel mai nociv roman in viata.
  nu-ti pasa ce mostenire lasi copiilor si nepotilor, daca de romania oricum nu-ti pasa???

  te-am votat de fiecare data, pe iliescu insa niciodata.
  asa jos ai ajuns?, cine/ce te obliga la mizeria asta????

  daca castiga firea pentru noi vei fi o canalie, iar pentru romania dusmanul no1
 • Elena Udrea (Marţi, 22 septembrie 2020, 20:07)

  un domn [utilizator]

  Domnule Traian Basescu
  Ati declarat ca Mentineti o Comunicare Constanta cu doamna Elena Udrea
  Va rog sa ne spuneti ce semnificatie avea degetul dus la nas de catre Doamna Elena Udrea ?
  Sunt convins ca ati intrebat o de Acel Episod
 • V-am votat (Marţi, 22 septembrie 2020, 20:25)

  Luk [utilizator]

  De doua ori la Primaria Generala, de doua ori la presedintie, de doua ori la referendum.

  Care e strategia dumneavoastra pentru sistemul centralizat de incalzire si care sunt solutiile pentru imbunatatirea circulatiei din capitala?
 • Ștefan Florescu (Marţi, 22 septembrie 2020, 20:50)

  NME [utilizator]

  Cum vă permiteți să ieșiți în fața alegătorilor și să le cereți votul, alături de un traseist de meserie, „piețarul” Ștefan Florescu?
  Chiar trebuia să vă asociați cu cineva cunoscut pentru legăturile cu mafia piețelor, filmat când negocia vânzări de voturi, bașca prieten cu Piedone, cel care s-a „retras” dn politică... a sectorului 4, și candidează acum la 5 cu „nu vă frigeți”...?

  Chiar nu mai găseați în tot PMP-ul ăla un om ca lumea?
 • Solutie imorala (Marţi, 22 septembrie 2020, 20:58)

  Sofis [utilizator]

  Poate ar fi cazul sa utilizati din nou o solutie imorabila si sa va retrageti.

  V-am votat in doua randuri. Daca dupa Udrea mai faceti si greseala sa ajunga Bucurestiul pasalicul lui Firea sper sa iesiti prin usa din dos a istoriei.
 • Bună ziua, (Marţi, 22 septembrie 2020, 21:02)

  nick24 [utilizator]

  De ce doriți să câștige Firea primăria capitalei?
  Mi se pare un nonsens pt dvs!
 • In primul rand (Marţi, 22 septembrie 2020, 21:38)

  ipolitic [utilizator]

  eu sunt convins ca domnul Basescu in cazul in care castiga, are vointa si forta mentala pentru a impinge structurile administrative ale capitalei in directia performantei. Ar accepta o colaborare cu primarii altor orase, care au demonstrat prin rezultatele obtinute ca au experienta manageriala? De exemplu cu domnul Bolojan, primar al Oradiei, desi se afla in partide diferite.
 • intrebare simpla (Marţi, 22 septembrie 2020, 21:41)

  Remarque [utilizator]

  Matematic nu aveti nici o sansa sa castigati primaria Bucuresti. In conditiile in care avem alegeri intr-un singur tur, cine voteaza cu dvs inseamna ca voteaza pentru firea.
  Cum reusiti sa interiorizati, sa acceptati acest lucru?
 • intrebare (Marţi, 22 septembrie 2020, 22:01)

  Xorciser [utilizator]

  Buna ziua dle Presedinte,

  Credeti ca scorul PMP in alegerile locale (Consiliul General) va fi mai bun sau mai putin bun decat scorul pe care il veti obtine in alegerile pentru Primaria Generala?

  Multumesc.
 • Hi (Marţi, 22 septembrie 2020, 22:14)

  asx [utilizator]

  PMP a fost sarit din alianta din cauza activitatii si calitatii indoielnice a consilierilor. De ce sunteti razbunator(i)?

  Vreti sa iesiti pe usa din dos a istoriei, ajutand la locale PSD-ul si Firea? Terminati cu scuzele, jocurile de cuvinte si sondajele de casa ale PSD-istilor, lumea inca va mai apreciaza, acum o sa va urasca.

  Da, lumea va vota prost, dar nu e vina oamenilor de bun simt care vor sa mai traiasca in orasul asta.
 • Cred (sunt sigur) (Marţi, 22 septembrie 2020, 22:30)

  VARCIOROVA [utilizator]

  ca va dati seama (sunteti un "un animal politic") ca ii diminuati sansele lui ND. Credeti ca un procent de (hai sa zicem) 10% ar ajuta PMP la parlamentare? Eu zic ca o retragere ACUM v-ar asigura un procent mai mare.
 • După 20 de ani (Marţi, 22 septembrie 2020, 22:59)

  Adrian Călin [anonim]

  Personal mi se pare o mișcare pur politică și, chiar dacă v-am votat acum 20 de ani (cred că era prima dată când votam) nu cred că Traian Băsescu înțelege azi care sunt prioritățile locuitorilor Bucureștiului și mai cred că lui Traian Băsescu nici nu-i pasă de ele. Asta nu mă împiedică să pun niște întrebări care mi se par absolut pertinente (pentru că sunt adeptul dialogului civilizat).


  Ați mai fost primar al Bucureștiului (asta se întâmpla acum 20 de ani). Cum vi se pare că s-au schimbat nevoile acestui oraș după 20 de ani?
  Care sunt măsurile luate acum 20 de ani despre care credeți că au avut impact până azi și care credeți că măsurile de luat azi care să aibă impact peste 10 sau 20 de ani?
  Când v-ați plimbat ultima dată pe Calea Victoriei și cum percepeți acum această zonă care devine din ce în ce mai cosmopolită?
  Credeți că mai puteți înțelege tinerii din ziua de azi și dacă da, care vi s-a părut cea mai interesantă discuție pe care ați avut-o ultima dată cu un om de până în 40 de ani (dacă ați mai avut vreo asemenea conversație spontană și nearanjată în ultima vreme)?
  La modul real, vă mai considerați o persoană relevantă pentru a conduce un oraș dinamic cum este Bucureștiul sau este doar o decizie politică?
 • LCK (Marţi, 22 septembrie 2020, 23:15)

  muvis [utilizator]

  Ce ati simtit cand ati aflat ca Laura Codruta Kovesi va fi procuror european?
 • ... (Marţi, 22 septembrie 2020, 23:40)

  Andrei_Buc [utilizator]

  De ce staff-ul dvs șterge comentarii nefavorabile de pe pagina dvs de Facebook? Ca o notă, si pe pagina Dnei Firea se întâmplă același lucru. Nu mă mira asemănarea, având în vedere ca o ajutați sa mai câștige un mandat, astfel asigurând încă de ani de furt și corupție
 • Domnule Basescu (Marţi, 22 septembrie 2020, 23:46)

  MuaddibAtreides [utilizator]

  1. V-ati declarat un luptator contra coruptiei, dar acum 3 ani declarati: “A luat o data o mita, acuma nu ii distrugem toata viata. Asa a fost in tranzitie. Avem nevoie de un moment zero, o gratiere larga de la care sa spunem: <<Oameni buni, stiti ce se poate intampla, asa ca terminati cu hotia>>.” Cum se impaca sustinerea legilor gratierii ale PSD cu pozitia dvs. anti-coruptie?

  2. Ati sustinut ca nu ati colaborat cu Securitatea, dar ca ati dat note informative Contrainformatiilor Militare sub pseudonimul “Petrov”. Aveti vreo parere de rau pentru efectelor notelor dvs. inforrmative asupra celor vizati in acele note?

  3. Ati declarat ca “Sa traiti bine!” a fost doar o urate, nu o promisiune electorala, desi pe un poster electoral din 2004 apare sintagma “Sa traiti bine!” alaturi de alte promisiuni electorale referitoare la venituri, afaceri, agricultura, invatamant, sanatate. Deci a fost o promisiune sau doar o urare?
 • Luni dimineta, in doua variante (Marţi, 22 septembrie 2020, 23:46)

  badia [utilizator]

  Nu ma bat cu pumnul in piept ca v-am votat de cite ori a fost cazul. Pentru multi dintre noi, erati speranta.
  Insa imi aduc aminte cum m-am certat la cutite cu unul dintre cei mai buni prieteni din copilarie: cind m-am dus pe meleagurile natale in vara lui 2012, prietenul meu avea pe firma un banner cu "A luat banii oamenilor. Demite-l". Nici acum nu ne-am impacat.
  Imi aduc aminte de certuri nesfirsite in familie, la job, la petreceri. Unii aveau o ura imensa fata de dvs. iar cei care va urau visceral erau, in mare parte pesedisti. Sint sigur ca stiti asta. Apoi am asistat uluit la sfirsitul celui de-al doilea mandat.
  Avind in vedere ca sondajele va dau in jurul a 10%, va rog sa facem un exercitiu de imaginatie. Sa ne gindim la ziua de luni dimineata:

  ,Varianta 1. Ati iesit pe locul 3. Oricum am da-o e o infringere. Putem sa o poleim in zeci de culori, ca a ajutat PMP, ca v-ati jucat sansele, etc. INFRINGERE se numeste. Istoria va consemna asta, cum va consemna si finalul celui de-al doilea mandat de presedente.

  Varianta 2. Anuntati acum sprijinul pentru candidatul dreptei. Veti avea o iesire glorioasa. Ati pune umarul la victoria dreptei si la inceputul sfirsitului psd.
  Tin si acum minte scena cind i-ati predat mandatul lui Iohanis. Ultimele cuvinte au fost: "Si acum, o sa ies prin partea dreapta a salii".
 • Ce ati invatat din bataia crunta luata in 2012? (Marţi, 22 septembrie 2020, 23:48)

  Popcea [utilizator]

  Domnule presedinte, sunt unul dintre cei care v-a votat de doua ori la prezidentiale, dar care acum nu v-as mai vota. Incepand cu 2009 prin actiunile dvs de "presedinte jucator" ati dus PDL-ul la dezastrul din 2012, cand USL a castigat cu 60%. Dupa 2012 a fost o lupta inegala intre un presedinte singur si un parlament si un guvern controlat de PSD (Crin dormea). Nu ar fi trebuit sa se ajunga la o asemenea situatie. Iar problemele au inceput din 2009. Ce ati invatat din greselile facute de dvs. atunci? Ce ati face diferit daca ati putea sa va intoarceti la momentul decembrie 2009, la inceputul celui de al doilea mandat?
 • energii alternative (Miercuri, 23 septembrie 2020, 2:00)

  Edmond Nicolau [anonim]

  Am ascultat emisiunile dvs de campanie. Sa stiti ca instalarea de captatoare de energie solara nu este o treaba simpla dpdv tehnic. O celula fotoelectrica genereaza voltaj mic de curent continuu, iar randamentul transformarii acestuia in curent alternativ de 220V nu este mare. Stocarea energiei in acumulatori este o solutie scumpa. Butoaie sau serpentine metalice umplute cu apa care se incalzeste la soare pe timpul verii ar merge doar la case (gen Grecia, pe insule). In Bucuresti lumea sta la bloc; ce ar insemna butoaie pe bloc? Un metru cub de apa cantareste 1 tona.

  Cum ati aborda problema aceasta? Multumesc si succes!
 • Domnule Basescu, (Miercuri, 23 septembrie 2020, 5:07)

  gigiN [utilizator]

  In ultimii ani ati devenit deosebit de contradictoriu in ceea ce priveste ideile lansate in spatiul public.Alterneaza ideile rationale cu altele care par inspirate de "stilul " psd-ului.Desi nu cred in tr-o minima sinceritate a politicienilor,as vrea sa va intreb care arv fi explicatia acestor contradictii.
 • Sansele lui Nicusor Dan vs candidatura Basescu (Miercuri, 23 septembrie 2020, 8:05)

  Belan Miroslav [anonim]

  Intrebare catre dl Traian Basescu - candidat "Primar General" la primaria Bucuresti - alegerile locale 2020:
  1. Ce credeti (o parere personala) care sunt sansele lui Nicusor Dan sa castige un mandat de primar general la Primaria Bucuresti in anul 2020 in contextul candidaturii concomitente a lui Traian Basescu la acceasi functie?
  2. Ce faceti daca doamna Gabriela Pandele Firea castiga alegerile din 2020 in fata lui Nicusor Dan cu o diferenta de voturi mai mica decat voturile pe care o sa le aveti Dumneavoastra? O sa considerati ca Dumneavoastra ati contribuit decisiv la re-castigarea unui nou mandat pentru doamna Firea?
  3. Cum o sa se pozitioneze partidul PMP la alegerile Parlamentare 2020? Cu ce partide va dori sa se alieze/faca coalitie? Nu cumva isi pregateste o alianta cu partidul PSD pe care acum il ajuta sa castige alegerile pentru Primaria Capitalei (prin candidatura lui Traian Basescu)?
 • Am inteles motivatia dvs. de a candida. Dar... (Miercuri, 23 septembrie 2020, 8:27)

  isitoq [utilizator]

  Dar oare prin candidatura dvs. nu afectați șansele PMP-ul in vederea alegerilor generale? Nu cumva PMP-ul va deconta in cazul in care actual primar va fi reales?
 • Ca presedinte,cum de nu ati stiut de mafia din jur (Miercuri, 23 septembrie 2020, 8:31)

  FanelJr [utilizator]

  Ca presedinte,cum de nu ati stiut de mafia din jurul dvs?

  Ca primar al capitalei Romaniei, cum veti stii daca veti avea mafie in jurul dvs?
 • PMP (Miercuri, 23 septembrie 2020, 9:49)

  constantin [anonim]

  Sunteți conștient ca daca nu faceți gestul de retragere din cursa, pe care îl așteptăm toți, PMP care ar avea șanse de a fi cooptat la guvernare, ar fi îngropat de însuși creatorul sau?...V-am votat mereu, acum este insa momentul sa faceti un gest de mare onoare. Lectia administrata PNL-ului si USRPlus este suficienta. Faceti gestul care va va faceti sa recastigati o mare parte din electoratul pe care l-ati avut.
 • Despre marea poluare: Pacura si Reciclarea (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:14)

  D-or [utilizator]

  Am ascultat cu atentie promisiunile altor candidati care vizau doar masuri minore ca efect dar foarte costisitoare si cu termen mare de aplicare: piste de biciclete, prize pt masini electrice, copacei.... panselute...

  Niciun candidat urmarit de mine nu a indraznit sa abordeze adevaratele cauze ale poluarii masive in Bucuresti si in restul tarii:

  - Arderea deseurilor
  - Arderea pacurii in CET-uri pt producerea energiei electrice desi, legal, ea este permisa doar la minus 30 de grade si doar pentru pentru termoficare
  - Reciclarea in stare uscata a hirtiei si a sticlei pe strazi cu asa-zisele masini-ecologice care taie/preseaza/sfarima deseurile la colectare.

  PMP isi asuma prin viitorul Primar si viitorii consilieri o pozitie ferma fata de combaterea poluarii majore, care se produce, de obicei noaptea?
 • Despre reutilizarea ambalajelor, a sticlei (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:23)

  D-or [utilizator]

  Primaria ar putea initia, organiza si apoi impune lanturile logistice de returnare a ambalajelor de sticla pt toate produsele care depasesc un anumit volum de vinzari/perioada.

  Apoi, prin Parlament sau OUG s-ar putea impune standardizarea ambalajelor de sticla pt produsele cu vinzare mai redusa, astfel incit sa fie interschimbabile.

  Produsele scumpe si cu vinzare lenta ar putea fi taxate suplimentar pt reciclarea sticlei.

  De asemenea, ar putea fi ceruta eliminarea supra-ambalarii, in special cu carton (cartonul imprastie fibre de celuloza in momentul taierii/presarii/reciclarii).

  Ar sprijini PMP asemebea masuri?
 • O urma de bun simt nu strica nici macar unui fost (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:33)

  deval [utilizator]

  1 Realizati ca dvs nu puteti ocupa un loc mai bun decat locul trei in alegerile pentru Primaria capitalei ?
  2 Realizati ca orice loc ocupati dupa primul in cursa pentru Primaria capitalei va eticheta definitiv partidul ca fiind de stanga si mai rau ''de stanga''din Romania anului 2020 ?
  3 Cum o sa explicati celor care voteaza pmp dinamitarea aliantei cu pnl/usr prin refuzul de a inlocui pe dnul Florescu (candidat pmp la sectorul 6) cu cineva ca dna Constantin cand dnul Florescu va pierde alegerile ?
  4 Dvs ziceti ca l-ati impus ca si candidat unic pe Nicusor Dan dar ati facut-o considerandu-l mai potrivit pentru a fi spulberat de firea ?
  5 Ma gandesc ca zilele astea ati sarit cu partid cu tot iar din dreapta in stanga ca in 2006 si ati uitat sa ne spuneti ! Gresesc ?
 • Despre cosurile centralelor de apartament (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:38)

  D-or [utilizator]

  In legistaltia europeana nu este permis ca in acelasi condomiu sa co-existe si incalzire centralizata si centrale proprii.

  Daca un condomiu opteaza pt debransare, toate cosurile centralelor trebuie racordate la un singur cos de fum care trebuie sa fie mai inalt cu 1/3 din inaltimea cladirii. Doar cei de la ultimile etaje sunt exonerati. Asa e in UE.
  Ma mir ca nu au deschis o procedura de infringement impotriva Romaniei pe aceasta tema.

  La noi, a fost un OUG 73/2003 care, minimal, cerea ca evacuarea gazelor sa se faca deasupra aticului cladirii. Din coruptie evidenta, senatorii au eliminat si aceasta cerinta minimala.

  Intre timp, au aparut centralele in condensare al caror abur este extrem de acid (PH3) si toxic, dar legislatia tot nu s-a modificat.

  In conditiile pandemiei, supunerea locatarilor la aerul toxic este crima cu premeditare.

  Ce parere are PMP despre suportarea de catre Primarie a asigurarii evacuarii gazelor centralelor existente deasupra cladirilor si impunerea pt noile centrale a asigurarii evacuariii gazelor deasupra acoperisurilor prin cosuri comune?

  Ce parere are PMP despre impunerea utilizarii hornurilor existente, in special la cladirile vechi (pot fi captusite cu aluminiu sau inox) si interzicerea gauririi peretilor si afectarea fatadelor cu tot felul de de tubulaturi?
 • Chiar credeti ? (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:43)

  deval [utilizator]

  Am fost unul dintre cei care v-au votat de cate ori ati cerut dar atunci nu stiam ca aleg intre Scaraotchi si Nichiduta asa ca acum in 2020 va intreb :
  1 Credeti ca nu stim ce ati facut (personal) in ultimii 30 de ani si mai ales de la Cotroceni ?
  2 Detineti direct sau indirect actiuni (sau alta forma de propietate) la b1tv ?
 • Despre sprijinirea meseriilor vechi:ceasornicari, (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:48)

  D-or [utilizator]

  tinichigii, cosari...

  Isi poate asuma Primaria in regie proprie, sau in orice alta forma, prestarea acestor servicii care nu mai au o puternica sustinere comerciala, dar pot fi totusi necesare si continuarea existentei acestor meserii?
 • Despre sustinerea chioscurilor de ziare (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:48)

  D-or [utilizator]

  ?
 • De ce vreti sa fiti groparul Capitalei? (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:54)

  subcultura [utilizator]

  si incercati o scoateti pe Firea primar din nou cand e evident ca aveti 0 sanse.
  cum veti mai putea da ochii cu cineva daca va castiga Firea?
  Decizia si raspuderea e la dvs, nu la USR. smecheria cu "ei nu au vrut impreuna" nu tine cand e vorba de interesul public si individual al cetateanului
 • D-le Băsescu, (Miercuri, 23 septembrie 2020, 10:55)

  asavreau [utilizator]

  Mai aveți timp să schimbați stilul.Vorbiți mult și faceți,poate involuntar,afirmații în favoarea PSD și a lui Firea.Gândiți după,că ați greșit și vreți să dregeți,făcând mai mult rău.Nu mai insistați că sunteți cel mai cel.Ascultați și ce spun alții.Vă creați condițiile să fiți blamat din //gură mare//ce sunteți.Vă poate ajuta și tăcerea,pentru-că ,de multe ori dați replici acide celor care nu au spus ceva critic negativ,ci a-ți înțeles greșit mesajul.O zi bună și vă asigur că nu veți fi primar.La București PMP și USR se luptă copilărește,o luptă de orgolii personale care arată cei propuși nu merită statutul.Nu-i susțineți,că nu le faceți bine.Bucureștenii vor niște primari pentru ei,nu pentru orgoliile primarilor.Firea asta face-își expune orgoliile.Voi,PMP de ce o imitați?
 • sprijin pentru firea (Miercuri, 23 septembrie 2020, 11:10)

  vindicomvs [anonim]

  Cum va simtiti in postura de o sprijini pe Firea?

  Chiar daca la nivel declarativ nu o faceti, factual o veti face.
 • Intrebare pentru domnul Basescu (Miercuri, 23 septembrie 2020, 11:15)

  Frankie [utilizator]

  Care sunt planurile dumneavoastra pentru imbunatatirea aerului in Bucuresti si pentru descurajarea oamenilor de a folosi autoturismul personal pentru orice deplasare ?
 • Echipa de campanie (Miercuri, 23 septembrie 2020, 11:16)

  BogdanPP [utilizator]

  Domnule Basescu,

  De ce echipa dvs. sterge comentarii de pe pagina de facebook si blocheaza userii? Vorbesc de comentarii care sunt pertinente, fara injurii la adresa dvs. sau a altor membrii.

  De ex, eu am fost dat afara pentru in comentariu in care va intrebam cum e posibil ca un geniu al sondajelor pre-alegeri (ca dvs.) sa nu vada sansele matematice.

  Ok, stiu ca nu dvs. stergeti, ci echipa, dar daca o sa castigati, tot echipa asta va urmareste si la primarie?

  Vor sterge si acolo reclamatii?

  Multumesc.
 • Cateva intrebari (Miercuri, 23 septembrie 2020, 11:18)

  VictorS [utilizator]

  Domnule Basescu, va considerati un oportunist sau un predator al politicii romanesti?

  Ce garantii avem ca nu veti avea in spatele dvs mafia?
 • Cum justifica USR-ul (Miercuri, 23 septembrie 2020, 11:21)

  dan2 [anonim]

  Cum justifica USR-ul renuntarea la alianta?
  Au declarat public ca sunt suficienti de puiternici si nu risca nimic?
  Exista vreun motiv rezonabil (evident in afara de motivul Basescu-calaul)?
 • Cele 2 noi CET-uri private au sustinere de la toat (Miercuri, 23 septembrie 2020, 12:52)

  D-or [utilizator]

  Aha.
  Cele doua noi CET-uri private bintuie discursurile tuturor de citiva ani buni.

  Si d-na Firea acum citiva ani voia transformarea CET Progresu in mega-incinerator, iar in locul sau sa fie construite alte 2 CET-uri private. Care sa polueze si ele si mega-incineratorul.

  De unde se vede ca toti politicienii sunt doar fatete ale aceleiasi monede.
 • Ce e intrebat Basescu si ce raspunde el (Miercuri, 23 septembrie 2020, 14:08)

  FanelJr [utilizator]

  La minutul 8 si 9 secunde, intrebat fiind

  "Cum comentati ca consilerii PMP au susinut-o pe Firea votand proiectele sale"


  Basescu, raspuns: "Firea e o persoana profund corupta!"

  ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 • Sunteti o mare dezamagire! (Miercuri, 23 septembrie 2020, 14:20)

  Metec [utilizator]

  Ceea ce spuneti e corect, dar tardiv. Ati intrat in cursa din ambitie, ca sa incurcati socotelile aliantei PNL-USR, dar aveti "sansa" sa fiti groparul alternativei in Bucuresti.
  Ati dovedit ca nu sunteti decat un politician, nu un om politic. Pacat!
 • cum e? (Miercuri, 23 septembrie 2020, 14:35)

  muvis [utilizator]

  s-a suparat? de la intrebarile noastre i s-a tras?
 • Intrebare? (Miercuri, 23 septembrie 2020, 15:21)

  Azra [utilizator]

  Hotul hotilor striga cel mai tare: hotii!!...hotii!!. Si acum intrebarea: de ce candideaza?
  Acel fost sofer al lui, care are de primit o suma colisala de la Primaria Capitalei, pentru terenul de la Bordei este doar paravanul; banii ii vrea candidatul, care a nasit afacerea. Asta este singura motivare. Daca soferul va incerca sa il fenteze va izbucni un tunami.Vorba americanilor:urmariti banii!
 • Mare dezamagire (Miercuri, 23 septembrie 2020, 15:27)

  V [anonim]

  Am fost (si inca mai sunt) convins ca ati fpst singurul presedinte adevarat al tarii asteia nenorocite de soarta. Dupa mandatul 2 ati reusit sa iesiti cu fruntea sus din politica, doar pentru a va intoarce (contrar propriilor afirmatii) inconjurat de mafioti si lichele (doar un nume, de ex, marius stan la galati, lichea, mafiot si traseist).
  Acum vad ca afirmati ca "Dacă va fi aleasă din nou Firea, Orban și Barna sunt responsabili". Nu, dl. Basescu, DUMNEAVOASTRA veti fi cel mai responsabil. Si sa nu credeti ca oamenii sunt asa de idioti sa nu inteleaga acest lucru! Re-alegerea ciumei rosii la primaria capitalei, datorata EXCLUSIV dumneavoastra va fi, din pacate, ultimul cui in cosciugul dvs politic! Puteati sa ramaneti in istorie ca un al doilea Cuza. Asa veti ramane la acelasi nivel cu Iliescu si cu Tzapul odios. O mare dezamagire! Pacat...
 • Este un singur tur (Miercuri, 23 septembrie 2020, 15:52)

  Bradisor [utilizator]

  si in consecita suntem nevoiti sa alegem doar intre Firea si N.D.Dl Basescu si-a realizat obiectivele :a dat o lectie lui Barna si Orban si a a facut PMP mai vizibil ca sa obtina un scor bun in Cons. General si in cosiliile de sector .Stie ca N.D. va castiga inclusiv cu voturile basistilor care vor vota pt N.D iar la consilii cuPMP.
 • Medeea (Miercuri, 23 septembrie 2020, 16:07)

  Motanul_incaltat [utilizator]

  Firma lui Firea se numeste Medeea casa press. I se potriveste!
 • Basescu (Miercuri, 23 septembrie 2020, 16:12)

  Ibit [utilizator]

  Adevereste ca " hotul striga ", hotii !
  Acuzat ca a fost turnator la securitate , acuzat ca a instrainat flota romaneasca , mai are curajul sa vorbesca ?
  Are , ca este un nesimtit .
 • Hmmm (Miercuri, 23 septembrie 2020, 19:19)

  Sah [utilizator]

  Poate ne lamureste Petrov, cum adica ''Firea a transferat bani de la Crescent, banii securității, în compania ei''?
  Firea conducea Crescent?
  Despre trecutul sau cunoscut de securist, ce ne poate spune?
 • Retragere Basescu (Miercuri, 23 septembrie 2020, 20:51)

  Grecul [utilizator]

  Offff...n-as fi vrut sa comentez ceva ce a fost comentat de atat de multi cititori...
  L-am votat pe dl Basescu de fiecare data...
  L-as fi votat si acum daca ar fi avut vreo sansa...
  Asa insa, a-l vota pe Basescu , e ca si cum as vota Firea...
  Si totusi...ce-ar trebui sa facem, acum, in al 12-lea ceas, sa il convingem pe dl Basescu sa se retraga?
  Probabil nu putem face nimic...doar sa lansam un strigat disperat: nu ne lasati tot cu PSD, domnule Basescu!
  Destul e destul!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by