Alegerile prezidentiale 2014 debuteaza cu o noua provocare pe Facebook: leapsa Vot Selfie Challenge. Cine primeste aceasta leapsa si intra in joc trebuie sa publice pe contul sau de Facebook o fotografie cu buletinul, in care sa fie vizibil timbrul autocolant cu mentiunea 'VOTAT' si sa trimita leapsa mai departe catre 5 prieteni. La ora publicarii acestei stiri, leapsa de vot este "in plina desfasurare": o parte a celor atinsi de leapsa a publicat deja fotografii cu dovada faptului ca a votat, in timp ce altii spun ca vor reveni cu poza dupa ce se duc la urne.

Votul la alegeriFoto: Agerpres

Leapsa “VOT SELFIE CHALLENGE” a pornit de la Robert Turcescu, care a provocat 5 jurnalisti si oameni politici “sa-si faca UN SELFIE, atentie, la iesirea din sectia de votare, cu buletinul de identitate avind stampila VOTAT pe el!”

Amintim ca alte doua provocari care au facut istorie pe reteaua de socializare au fost: leapsa celor 10 carti care te-au marcat si “Ice Bucket Challenge”.

  • Prezenta la vot la ora 10:00 este deja mai mare decat in turul 1 din 2009, iar fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu prognozeaza pe Facebook o prezenta-record de 60% la primul tur al prezidentialelor

Citeste si: