Elevii dintr-o sala de clasa de la centrul de examinare din orasul Turceni au rezolvat, miercuri, subiecte la proba de Matematica ce nu erau adresate profilului avut in anii de liceu. Comisia care a distribuit subiectele a incurcat variantele M 1 cu cele M 2, transmite Agerpres.

Inspectorul scolar Camelia Bibere a declarat ca elevii afectati de incident nu vor fi nevoiti sa repete examenul, pentru ca acestia au dat declaratii ca vor sa li se corecteze lucrarile asa cum au fost scrise.

"Este adevarat, au fost impartite gresit variantele de subiecte la Matematica la o clasa de la Grupul Scolar din Turceni. Cei care trebuiau sa primeasca varianta M 1 au primit varianta M 2 si invers. Nu este cazul sa fie reluat examenul deoarece elevii au dat declaratii ca sunt de acord sa li se corecteze lucrarile asa cum au fost scrise", a explicat Camelia Bibere, citata de Agerpres.

Comisia de profesori de la centrul de examinare din Turceni va da explicatii pentru incident conducerii ISJ Gorj, potrivit sursei citate.

Citeste si: