Ministerul Educatiei a publicat baremele de corectare de la examenele de Istorie si Matematica sustinute miercuri, 29 iunie, in cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2011. Elevii au sustinut proba scrisa obligatorie a profilului din cadrul Bacalaureatului 2011: Examenul de Istorie a fost sustinut de absolventii de la profilurile umanist, artistic, pedagogic, educatie fizica si sport, teologic, iar examenul de Matematica de absolventii de la profilurile real, servicii, resurse naturale si protectia mediului, tehnic, pedagogic si militar.

Descarca de aici BAREMELE de corectare de la Istorie, Matematica M1, Matematica M2 si Matematica M4

Barem Matematica M1

Barem Matematica M2

Barem Matematica M4

Barem Istorie

Vezi aici SUBIECTELE COMPLETE de la examenele de Istorie, Matematica M1, Matematica M2 si Matematica 4

Proba a fost sustinuta de aproximativ 210.000 elevi, diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare. In Bucuresti, la Bacalaureat s-au inscris aproximativ 22.000 de elevi, examenul fiind organizat in 71 de centre, in 60 fiind instalate camere de supraveghere video.

La probele sustinute miercuri, 29 iunie, reprezentantii Inspectoratului Scolar Hunedoara au declarat pentru HotNews.ro ca aproape toti elevii de la Grupul Agricol Alexandru Borza din Geoagiu au fost dati afara din examen, pentru frauda sau tentativa de frauda. Mai precis, au fost eliminati din examen 111 elevi din 159 prezenti in centrul de examen, care se pare ca aveau rezolvarile subiectelor de Bacalaureat.

Contactat de HotNews.ro, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a confimat informatia si a anuntat ca a solicitat declansarea unei anchete a politiei. "Ceea ce vedem astazi este rezultatul direct al reformelor Marga si Andronescu. 10 din cei 12 ani petrecuti in scoala de cei care dau astazi Bacalaureatul sunt sub conducerea lui Marga, Andronescu, PNL sau PSD la minister", a declarat Funeriu.

Citeste si: