O nouă înregistrare video apărută pe rețelele de socializare a surprins momentul dramatic în care un soldat rus este lovit în plin de o dronă kamikaze a forțelor ucrainene.

Drona kamikaze l-a lovit in plin pe soldatul rusFoto: Captura video

ATENȚIE! Imagini care pot afecta emoțional:

Aceeași lovitură filmată dintr-un cadru ceva mai larg arată că soldatul rus a fost grav rănit în urma loviturii, camarazii săi supraviețuind însă:

Judecând după puterea exploziei, în atac nu pare să fi fost folosită o dronă kamikaze Switchblade primită de ucraineni din partea Statelor Unite, care au anunțat încă din luna aprilie că vor antrena forțele Kievului să folosească aceste aeronave fără pilot de mici dimensiuni.

Deși numeroase înregistrări video apărute anterior pe rețelele de socializare au surprins momentele când drone kamikaze sau grenade lansate din drone comerciale reconvertite au căzut în imediata apropiere a soldaților ruși, sau chiar tancuri ale armatei ruse cu militari pe ele, aceasta pare a fi o primă filmare care arată cum un soldat al Moscovei este lovit direct de o dronă kamikaze.

Nu este clar nici unde a fost realizată înregistrarea video, cadrul îngust al acesteia făcând imposibilă o geolocalizare a loviturii.

Urmărește ultimele evoluții din a 301-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.