În contextul în care negocierile de pace între Ucraina și Rusia sunt blocate, la televiziunea rusă șefa Russia Today, Margarita Simonian, și președintele Comisiei de apărare din Duma de Stat, Andrey Kartapolov, par să nege orice posibilitate a reluării unor discuții de pace. „Acum Putin folosește mâncarea, căldura, lumina, gazul ca armă. Probabil va începe să folosească și jucăriile pentru copii în acest mod”, a spus parlamentarul rus.

Andrey Kartapolov despre posibila incheiere a unui acord de paceFoto: Captura video
  • „Nu știu cine de aici mai crede că sancțiunile vor fi ridicate. Dacă ne plănuim viitorul pe baza faptului că nu vor mai fi sancțiuni, dacă avem oameni la conducere care cred asta, acea persoană ar trebui să plece de bunăvoie, înainte ca lucrurile să se înrăutățească pentru el. Este clar pentru toată lumea că asta nu se va întâmpla. Suntem în mijlocul unei schimbări tectonice în toată configurația noastră. Economia noastră, tehnologiile, medicină, cultură. Dacă cineva nu a înțeles asta și speră că aștepte în biroul său comod până când lucrurile vor fi ca înainte, am vești proaste: nu va fi ca înainte. Este evident că sancțiunile nu vor fi ridicate pentru nu va fi semnat niciodată un acord de pace sub condițille unei Ucraine, a spus Șefa Russia Today, Margarita Simonian.

Andrey Kartapolov a continuat la rândul său spunând că „nu va fi nicio pace în condițiilor lor, cu atât mai puțin în condițiile inventate de Ucraina. Nu se va întâmpla!”

  • „Va fi o capitulare necondiționată. Acum Putin folosește mâncarea, căldura, lumina, gazul ca armă. Probabil va începe să folosească și jucăriile pentru copii în acest mod și la naiba cu ei - dacă asta vor!

Șefa Russia Today, Margarita Simonian, declara în iunie că Occidentul va ajunge să realizeze că este imposibil să nu fie prieten cu Rusia, pentru că va începe foametea.

„Acum va începe foametea și vor ridica sancțiunile și vor fi prieteni cu noi, pentru că vor realiza că este imposibil să nu fie prieteni cu noi”, a spus Margarita Simonian.

Citește și: