„Dovada că se fură voturile USR-PLUS. Iată cazul secției 127...”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui, preşedintele USR Bucureşti, prezentând discrepanțele descoperite între datele completate pe procesele verbale și cele urcate pe site-ul AEP.

Voturile USR, trecute in contul altui partidFoto: Facebook/ Claudiu Nasui

„Dovada că se fură voturile USR-PLUS. Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București. Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi. Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS”, a scris Claudiu Năsui, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

El spune că mai sunt „alte 9 secții în care nu iese cheia de control”, iar reprezentanții USR încearcă să depisteze toate fraudele.

„Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele. Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în fața Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secții în care nu iese cheia de control. Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferența dintre exit-poll și rezultatele de azi”, afirmă Năsui.

Și colega sa Clotilde Armand, candidata formațiunii la Primăria Sectorului 1, care îl acuză pe contracandidatul său de la PSD, actualul primar în funcție Dan Tudorache, de tentativă de fraudare a alegerilor, a postat luni seara pe Facebook procesele verbale ale secțiilor rămase încă nenumărate în Sectorul 1.

„V-am promis o primărie transparentă. Începem de azi. Acestea sunt procesele verbale ale secțiilor rămase nenumărate în Sectorul 1. Acestea sunt voturile voastre”, a scris ea.

Citește și: