ACTUALIZAT CEx PSD: Paul Stănescu a fost remaniat, alături de alți miniștri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltării / Olguța Vasilescu trece de la Muncă la Transporturi / Firea a rămas fără funcții

de Red. politic     HotNews.ro
Luni, 19 noiembrie 2018, 10:41 Actualitate | Politic


Paul Stanescu si Gabriela Firea
Foto: Hotnews
Comitetul Executiv Național al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stănescu și a altor cinci miniștri din guvernul Dăncilă, după ce la ședința precedentă i-a exclus din partid pe alți "grei" ai partidului, Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu. În locul lui Stănescu pe postul de ministru al Dezvoltării și vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. De asemenea, în cadrul CEx, Gabriela Firea a demisionat la funcția de președinte interimar PSD București și de vicepreședinte, iar CEx a votat și dizolvarea conducerii PSD Ilfov, unde tot Firea era președinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Ștefănescu, să devină noul secretar general.

Desfășurarea LIVE Text:

18.34 Urmărește aici LIVE TEXT declarațiile susținute de Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

18.16
Firea a confirmat că Olguța Vasilescu este noul ministru al Transporturilor.

18.15 Firea:
"Nu s-a pus niciodată problema (să candidez la președinția României), am dezmințit toate aceste zvonuri probabil că s-au căutat tot felul de motive inventate astfel încât desfășurătorul acestei ședințe să fie mai bogat. Eu vreau să îmi duc la bun sfârșit mandatul de primar și dacă este oportun să candidez pentru încă un mandat."

"Un domn venit de la PRM conduce alături de alt domn venit de la PDL, PSD. Nu e o pagină prea albă a PSD, dar asta este viața", a mai spus ea.

18.05
"La Ilfov mi s-a spus că eu sunt vinovată că toți parlamentarii PSD Ilfov au demisionat. E clar că domnul Dragnea a vrut să scape de mine din CEx. Rămân aceeași persoană și cu funcții și fără funcții. Am închis un capitol din viața mea", a declarat Firea după ședință.

18.00 S-a terminat ședința.

17.55
Firea a renunțat și la funcția de vicepreședinte, potrivit Digi 24. Locul său va fi luat de Rodica Nassar, de la filiala sector 2, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

17.45 CEx a votat dizolvarea conducerii organizației județene din Ilfov - preşedintele, vicepreşedinţii și secretarul executiv - în frunte tot cu Gabriela Firea. Interimatul se va decide într-o ședință ulterioară.

17.36
Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost propus în locul lui Firea ca președinte interimar al PSD București, potrivit Mediafax.


15.20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews.ro că v[ fi numit ministrul Dezvoltării Regionale în locul lui Stănescu.

15.00 S-au votat și înlocuirile acestora:

- Dezvoltare: Ilan Laufer

- Transporturi: Lia Olguța Vasilescu în locul lui Lucian Șova,

- Muncă: deputatul Marius Budăi în locul Liei Olguței Vasilescu,

- Economie: senatorul Niculae Bădălau în locul lui Dănuț Andrușcă,

- Apărare: senatorul Gabriel Leș, fost ministru al Apărării în Guvernul Grindeanu, în locul demisionarului Mihai Fifor,

- Cultură: senatorul Daniel Breaz în locul lui George Ivașcu.

- Tineret și sport: Bogdan Matei în locul Ioanei Bran.

14.30 S-a dat vot în CEx pentru remanierea lui Paul Stănescu: 55 voturi "pentru", 5 împotrivă și 4 abțineri, potrivit surselor Hotnews.ro. Anterior s-a votat remanierea pentru Șova (Transporturi), Ivașcu (Cultură), Andrușcă (Economie), Cojocaru (Comunicații), Bran (Sport).

12.29
Codrin Ștefănescu a devenit secretar general al partidului, în locul lui Marian Neacșu, exclus din PSD, au declarat surse pentru Mediafax.

12.25 Cele mai recente nume vehiculate de noi miniștri, potrivit Mediafax:

Lia Olguța Vasilescu - la ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova. Vehiculat aici și numele lui Mircea Drăghici (trezorier PSD)

Marius Budai (deputat, Comisie finanțe-bănci) - la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu

Gabriel Leș (a mai fost ministru al Apărării) - la Apărare, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat

Niculae Bădălău - Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă

Ilan Laufer - Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu

Alexandru Petrescu - la ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru


11.40 Stănescu le-a spus jurnaliștilor care l-au întrebat dacă a fost anunțat de premier că va fi schimbat din funcție, să aibă „multă răbdare”. "Aveți răbdare. Stăm de vorbă după Comitetul Executiv”, a spus Stănescu, la intrarea în ședința CExN al partidului, întrebat de jurnaliști dacă va mai rămâne în Guvern.

Chestionat dacă în locul va veni la Dezvoltare Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, Stănescu a replicat: „Vă rog să aveți multă răbdare”.

11.28
Începe ședința. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, împreună cu mai mulți lideri, au venit la sala de ședință.

11.23 Gabriela Firea a demisionat de la șefia PSD București, înainte de ședință.

11.20 Mihai Fifor și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Apărării, înainte de ședință. El urma să fie remaniat, potrivit Digi 24.

11.15
Paul Stănescu şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-au aflat luni, pentru aproximativ jumătate de oră, într-o şedinţă cu fostul secretar general al PSD Marian Neacşu şi cu senatorul Adrian Ţuţuianu, ultimii doi recent excluşi din PSD, potrivit Agerpres.

***

Liviu Dragnea a venit însoțit de liderul PSD Online, Mircea Drăghici.

Surse din partid au spus Mediafax că la întâlnire este așteptată să participe și premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD se reunește, la Parlament, la ora 11.00, după o ședință informală care a avut loc duminică în prezența lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă, pe tema remanierii și a activității politice a Gabrielei Firea.

Este posibil, din informațiile Hotnews.ro, ca astăzi să nu se facă și numiri de noi miniștri și acest lucru să se întâmple într-un CEx ulterior. Digi24 relatează că Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de afaceri, este cel mai nou nume vehiculat să îi ia locul lui Stănescu la Dezvoltare, Mircea Drăghici să vină în locul lui Lucian Șova la Transporturi, iar Niculae Bădălău în locul lui Dănuț Andrușcă la Economie. Ar urma să fie schimbați și Mihai Fifor de la Apărare și Ioana Bran de la Tineret și sport, potrivit Digi 24. .

Inițial, se vehicula informația că în locul lui Stănescu să vină Olguța Vasilescu, actualul ministru al Muncii.

Stănescu a venit în biroul liderului PSD Liviu Dragnea dimineață, împreună cu alți lideri județeni PSD, pentru o ultimă discuție. Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, aflat pe lista posibililor remaniabili, a sosit luni dimineață, în biroul din Parlament al lui Dragnea însoțit de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, și de liderul PSD Constanța, Felix Stroe, transmite Mediafax. Ulerior, el a avut și o întâlnire cu recent exclușii Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu si primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță.


Președintele PSD Sector 1, primarul Daniel Tudorache, a declarat duminică, la Digi 24, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi „sub nicio formă” exclusă din partid și a adăugat că rămâne de văzut dacă în ședința de luni a CEx îi va fi retras sprijinul politic pentru șefia PSD București.

La rândul său, Firea a declarat duminică seara, la același post de televiziune, că nu știe dacă va fi sancționată în ședința CEx al PSD de luni, dar că o eventuală pierdere a funcțiilor în partid nu o va afecta politic, ci doar uman. „Prezența mea în BPN și CEx nu au adus nimic bun bucureștenilor”, a spus aceasta. Ea a adăugat că nu vrea să fie exclusă din partid.

Referitor la schimbarea miniștrilor Cabinetului Dăncilă, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat duminică, pentru Mediafax, că la ședința CEx vor fi stabilite „coordonatele remanierii”, iar prim-ministrul va prezenta raportul de evaluare a miniștrilor.

"La ședința de luni a Comitetului Executiv Național vom discuta și despre remaniere, vom tranșa probabil și chestiuni interne, câte ne-au mai rămas", a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

"Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.

"Și eu și mai mai mulți colegi vom solicita o discuție tranșantă pe acest subiect și vom cere și lămuriri de la dna primar general legate de ultimele poziții ale dânsei în spațiul public, despre tot felul de scrisori deschise și de atacuri la adresa președintelui partidului și a partidului în ansamblu", a indicat social-democratul.

La precedenta ședința CEx a fost votată excluderea din partid a altor doi "grei" care au cerut demisia lui Dragnea, Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu.

În ceea ce îl privește pe Stănescu, surse politice afirmau pentru HotNews.ro la începutul luniii că acesta are totuși susținere în partid printre parlamentari și lideri de organizații. Sursele citate susțin că aceștia l-ar fi avertizat pe Dragnea că dacă Stănescu este remaniat guvernul Dăncilă ar putea pica la prima moțiune de cenzură.

După ședința CEx din 5 noiembrie, când s-a votat excludere lui Țuțuianu și a lui Neacșu, Stănescu a afirmat că este "cea mai mare greșeală pe care a făcut-o PSD”.

Un alt nume pe lista de posibili remaniabili este cel al ministrului Justiției, Tudorel Toader. Mai multe voci din PSD s-au declarat nemulțumite de acesta, în special după scandalul mapei profesionale a procurorului general Augustin Lazăr.

Deputatul Florin Iordache i-a reproșat acestuia că nu-și asumă responsabilitatea și preferă să facă postări neserioase pe Facebook, iar senatorul PSD Titus Corlățean a afirmat că, dacă eroarea din dosarul de evaluare este reală, este motiv de nulitate a cererii de revocare a lui Lazăr.

Toader a declarat, vineri, că nu știe dacă va fi remaniat sau nu, însă a subliniat că nu este „bătut în cuie” în această demnitate.

În schimb, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus, sâmbătă la Brașov, că își păstrează aprecierile pozitive pentru Toader. La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea, afirma pe 31 octombrie că la acel moment nu se punea problema remanierii ministrului Justiției, Tudorel Toader, și că prezența acestuia în Guvern nu depinde de emiterea unei ordonanțe de urgență pe amnistie și grațiere.

Vicepremierul Viorel Ștefan a declarat, pe 31 octombrie, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul șefiei ASF la care și-a depus candidatura. Întrebat ce se va întâmpla dacă nu va fi numit președinte ASF, vicepremierul a declarat: „Rămân parlamentar”. Între timp, la șefia ASF a fost ales pentru un nou mandat actualul titular, Leonardo Badea.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunțat, pe 6 noiembrie, că ar intra în Guvern dacă partidul consideră că „aduce un plus” Executivului, însă nu ar accepta, de exemplu, să fie ministru al Turismului, pentru că este un domeniu la care nu se pricepe. Social-democratul a explicat că va accepta o eventuală ofertă a partidului cu condiția să fie un minister la care să se priceapă.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

27023 vizualizari

 • +13 (15 voturi)    
  asta afecteaza bunul mers al primariei (Luni, 19 noiembrie 2018, 11:04)

  tahomir [utilizator]

  Si pe cale de consecinta duamna Firea nu a facut ceea ce bucurestenii se asteptau de la ea sa faca si anume sa inchida scolile la vanticel mai naravas, o ploicica care dureaza mai mult de 10 minute sau la ceva fulgi de nea care au veniti neanuntati si neaprobati de cate PSD ceea ce a pus in dificultate masina de furat din bani publici.
  Deci domnul Dragnea sa o lase pe duamna Firea in pace, clar?
  • +6 (8 voturi)    
   'ldragnetta (Luni, 19 noiembrie 2018, 13:52)

   Poiana lui Occam [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   pe cine mai executam astazi ?
   • +3 (7 voturi)    
    sunt (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:21)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Poiana lui Occam

    curios dacă hamsterul flaușat mai are majoritate în Parlament.
  • +1 (1 vot)    
   "Un domn venit de la PRM (Luni, 19 noiembrie 2018, 18:55)

   mimiloi [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   conduce alături de alt domn venit de la PDL, PSD. Nu e o pagină prea albă a PSD, dar asta este viața", a mai spus ea - adica firea.
   Eu as adauga la aceste minunate adevaruri indiscutabile si ca Bucurestiul este condus de o pupaza venita de la latrina 3 ca sa fie si bomboana de pe coliva pusa la locul ei.
 • +20 (22 voturi)    
  Remanierea-o rotație a cadrelor. (Luni, 19 noiembrie 2018, 11:19)

  asavreau [utilizator]

  Pleacă ai noștri,vin ai noștri.Pleacă proștii,vin tot proștii.Să recunoaștem cinstit,de ce stă Olguța în Guvern?o lege a pensiilor o clocește de a împuțit-o.
  • +3 (5 voturi)    
   Poate ca (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:29)

   Heissnachricht [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   va reusi sa faca (macar) centura!
   • 0 (0 voturi)    
    Da da !!! (Luni, 19 noiembrie 2018, 18:31)

    sipu [utilizator] i-a raspuns lui Heissnachricht

    ”neagra ” cremene .................... ????
  • +2 (2 voturi)    
   remaniere ? (Luni, 19 noiembrie 2018, 18:48)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   Pe vremuri i se spunea "dat afara " , dar suna mult mai interesant "remaniat "

   Prostimea majoritara, din tarisoara noastra draga..., ar trebuie sa isi remanieze creierele ...
   • 0 (0 voturi)    
    Putea să desființeze ministerele. (Marţi, 20 noiembrie 2018, 9:51)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

    Nu rețin să fi făcut ceva deosebit miniștrii ăștia remaniați.Iar noii veniți nu vor face nici ei.După ritmul în care sunt schimbați,PSD are de gând să producă haos,nu să guverneze.Unde-i haos prosperă hoții.
 • +16 (18 voturi)    
  Nicio speranta de la niciun pesedeu (Luni, 19 noiembrie 2018, 11:34)

  clencix [utilizator]

  Pesedistii sunt irecuperabili. Fara partidul lor se simt fără nicio putere, pentru ca nu au individualități, au numai complicități.
 • +9 (11 voturi)    
  PSD si romanii, urmeaza sa se intalneasca, (Luni, 19 noiembrie 2018, 11:45)

  pedepsitorul [utilizator]

  PSD si romanii, urmeaza sa se intalneasca, intr-un punct... sa-i spunem T0... dar nu stiu mai exact cand...

  In afara procentului de popularitate, se poate calcula in coeficient de inversunare a populatiei impotriva partidului de la Putere?
  Credeti ca este comparabil cu cel al PCR?

  Indiferent cine castiga in PSD, nota de plata ramane aceeasi, asa ca esalaonul 2 din PSD nu are motive sa planga dupa Dragnea!
  • +3 (5 voturi)    
   Vorbiti de esalonul 10 ! Caci dupa ce curatam, (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:11)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

   dezinfectam masiv !
 • +7 (9 voturi)    
  Sa recapitulam: (Luni, 19 noiembrie 2018, 11:49)

  alibaba_zeul_meu [utilizator]

  "Fifor a demisionat de la PSD București, Firea din funcția de ministru al Apărării"

  WUUUT!
 • +12 (14 voturi)    
  Micul Erdogan ! (Luni, 19 noiembrie 2018, 12:20)

  Susufler0 [utilizator]

  Face curatenie deocamdata doar in partidul lui dar viseaza ca o sa creasca si atunci sa te tii !!! ;)
 • +7 (13 voturi)    
  Daca nu iese cu "sange pe pereti" (Luni, 19 noiembrie 2018, 12:33)

  Susufler0 [utilizator]

  si Dinti de Grebla castiga lupta asta fara ca macar sa transpire nitel, nu am facut nimic !

  Niste adevaruri "bazate", nu doar chestii de presa pe care le stim cu totii, ar putea sa ne serveasca si d-na Firea despre Livache !
  De la Paulica Stanescu nu am pretentii la astfel de focuri de artificii, el este un BARON, adica depozitarul unor "NUCLEARE" care nu se armeaza niciodata, pt ca riscul ar fi prea mare pt tot PSD-ul !

  PS. Altii spun insa ca Paulica ar scapa pana dupa ce trece motiunea de cenzura !

  PPS. Dupa aceea...! ;))
 • +6 (10 voturi)    
  Hehe (Luni, 19 noiembrie 2018, 13:47)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  P$D nu mai exista :)) Ar trebui redenumit PRM, muuuuult mai aproape de adevar :))
 • +7 (9 voturi)    
  ahahaha (Luni, 19 noiembrie 2018, 14:36)

  liviu_ [utilizator]

  o sa fie doar ministrii din teleorman si videle

  deci o sa fie cel mai ingompetent guvern din istoria romaniei... si asta nu pt ca asta neremaniat era mult mai competent....

  ce sa zic... oricine ridica bostanul din fundu lui dracnea e zburat din partid...

  eu sper din tot sufletul ca astia anti-dracnea sa si zboare din psd... divide et impera!
 • +6 (8 voturi)    
  clar (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:12)

  IonIonescuDeLaBrad [utilizator]

  "Olguța Vasilescu trece de la Muncă la Transporturi"

  Viitorul tarii este de aur. Pardon, haur.
 • -6 (14 voturi)    
  Cel mai important lucru, Tudorel (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:37)

  xrogo [utilizator]

  ramane pe baricade!
  • +2 (8 voturi)    
   Ha-ha-ha ... ! Ce mize mici aperi ! (Luni, 19 noiembrie 2018, 17:32)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Chiar asa ? Vorbesti serios ?

   PS. Aveam pretentii de la tine ! ;)
 • +10 (12 voturi)    
  olgutzica plimba... (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:39)

  AndreeaMate [utilizator]

  ursul.? De la munca la transport? Stai ca imi vine Olgutzica,, mareste salariul la metrorex cu 60%, face "beletu" de metrou 5 lei si ne scapa de criza transportului in comun.
  Mega cel mai tare!
  • +5 (13 voturi)    
   Larguta, scapa de o belea ! (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:43)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui AndreeaMate

   De legea pensiilor !

   PS. S-a orientat fata ! ;)
 • +4 (6 voturi)    
  mda (Luni, 19 noiembrie 2018, 15:48)

  SoulSearcher [utilizator]

  daca se apuca olguta si de transporturi e clar... cu salariile si cu pensiile a rezolvat-o.. ne vedem la urmatoarele alegeri nu ? :D
 • +6 (8 voturi)    
  Unul mai capabil” decât altul în pesedea. (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:11)

  prec [utilizator]

  Ce ne-am face fără Mulguța!?
  Nu există guvern fără ilustra sa persoană.
 • +7 (9 voturi)    
  remaniere (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:24)

  amillea [utilizator]

  Toti ziaristii repeta aceeasi greseala: poate fi remaniat un GUVERN, nu un membru al sau. Un ministru poate fi schimbat sau demis, dar NU remaniat (remaniere inseamna a face modificari, restructurari, transformari, a reface, a remodela etc.).
  • +1 (1 vot)    
   Corect (Marţi, 20 noiembrie 2018, 7:40)

   c.radu [utilizator] i-a raspuns lui amillea

   Subscriu.
   A se revedeea emisiunile regretatului George Pruteanu, „Doar o vorbă săț-i mai spun”.
 • +8 (10 voturi)    
  sa vedeti acum autostrazi (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:26)

  IonIonescuDeLaBrad [utilizator]

  Cum a dublat Olguta salariile, tot la fel va dubla si lunimile autostrazilor.
 • +8 (10 voturi)    
  Vilcov e prim-ministru (Luni, 19 noiembrie 2018, 16:38)

  n.dumiritu [utilizator]

  Vasilescu este deghizamentul lui Vilcov. Vilcov vrea sa se ocupe de transporturi? In guvernul de marionete, cele mai versatile fantose sint cele pastrate.
 • +5 (7 voturi)    
  Dușca și curaua lata (Luni, 19 noiembrie 2018, 17:15)

  ww [utilizator]

  Rotirea cadrelor este impusa de tactica vanatorii: pentru derutarea vanatului, haitasii din flancul stang sunt schimbati cu cei din flancul drept. Locul final de intalnire e acelasi, bine-cunoscut de zeci de ani: altarul ticalosiei, egoismului marunt si al tradarii de neam, pe care va fi sacrificat, din nou, viitorul unui popor.
 • +3 (5 voturi)    
  Deci Badalau nu ar putea fi (Luni, 19 noiembrie 2018, 17:23)

  Cuca [utilizator]

  ministru al turismului, acesta fiind un domeniu in care nu se pricepe.

  In rest, in orice alt domeniu, ar "aduce un plus".... numai la turism nu. La turism nu ar aduce un plus.

  Ah, ce om valoros, ce capacitate !

  PSD-ul este o colectie impresionanta de talente si de somitati.
 • +10 (12 voturi)    
  Pe bune? (Luni, 19 noiembrie 2018, 17:33)

  mirceas [utilizator]

  Olguta la Transporturi? Nu ma mira, trebuie sa lase urme ale incompetentei peste tot...
  • +4 (4 voturi)    
   Ca la Breaza (Luni, 19 noiembrie 2018, 18:28)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui mirceas

   Vine Breaz la cultura si rezolva ecuatia (a hotiei, evident). Pleaca hotii, vin hotii (unii sunt aceiasi!)
 • +3 (3 voturi)    
  Ce se vede clar e ca PSD se macina din interior. (Marţi, 20 noiembrie 2018, 0:46)

  clint [utilizator]

  Cand partidul isi elimina periodic nu cine stie ce nebun de la vreo organizatie din provincie, ci nume grele, vicepresedinti ai partidului, prim-ministri si o primarita a Bucurestiului ce putea sa fie candidata "mai spalata" ( in sensul ca ne-agramata ) la presedintie, este clar ca incepe sa se duca pe apa sambetei. Cei ramasi in partid, asteapta un moment prielnic sa isi infiga coltii in gatul lui Dragnea dar acum trebuie sa joace cum le canta el, fiindca nu e alta varianta pe termen scurt. Eu cred ca PSD va continua sa faramiteze de tot pe termen lung, sa apara tot felul de partidulete mai mici gen al lui Ponta, de ce nu si Firea unul, si tot asa. Sa vada si alegatorii PSD-isti cum e sa nu stie pe cine dracu sa mai votezi.

  PSD ramane partidul Liderului Suprem si cui nu ii place, zboara. Problema e ca Liderul nu va putea sa mai minta prostimea la nesfarsit. Dincolo de grobianismul situatiei, parca-parca vad si o mica licarire a sperantei, ce ma sperie e ce vad in opozitie. Adunati-va odata si faceti un partid serios, altfel, ramanem cu Liderul Suprem.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by