Gabriela Firea a anunțat luni că a demisionat din funcția de președinte interimar la PSD București, ca o formă de protest pentru faptul că Liviu Dragnea „a blocat alegerile la acestă organizație” timp de doi ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani dl Dragnea a blocat alegerile la acestă organizație și la altele (...) pentru a fi vulnerabili și de a depinde de domnia sa”, a spus Firea, înainte de începerea reuniunii conducerii PSD.

Gabriela Firea a spus că acum crede că a fost vorba de un „plan” al lui Liviu Dragnea pentru a „depinde permanent de domnia sa”, care a ales să „conducă pe principiul dezbină și stăpânește”.

Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea de „abandonarea” programului politic și administrativ în baza căreia ea și PSD au câștigat alegerile în București.

Întrebată de ce a venit singură la declarații, Gabriela Firea a răspuns: „Ne naștem singuri și murim singuri, nu ne ține nimeni de mână”.