Elon Musk a negat informațiile apărute în presa americană potrivit cărora o aventură pe care a avut-o cu soția lui Sergey Brin, cofondatorul Google și unul dintre investitorii Tesla, ar fi dus la destrămarea mariajului acestuia, relatează Insider.

Elon MuskFoto: Patrick Pleul / AFP / Profimedia Images

Jurnaliștii de la The Wall Street Journal au scris la finalul săptămânii trecute că Musk a avut o aventură de scurtă durată cu Nicole Shanahan, soția lui Brin, în luna decembrie a anului trecut care a dus la divorțul cuplului.

Musk a răspuns duminică pe Twitter la poveste, afirmând că „acestea sunt porcării totale”.

„Sergey și cu mine suntem prieteni și am fost împreuna la o petrecere noaptea trecută! Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani, de ambele dăți cu mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a notat el.

În alte două postări ulterioare el a scris că „n-am făcut sex de secole” și a acuzat că „atacurile de asasinare a caracterului au atins noi niveluri anul acesta”.

Elon Musk a mai spus că lucrează aproape toată ziua și că nu are „prea mult timp pentru prostii”.

El a criticat direct The Wall Street Journal, afirmând că acesta „ar trebui să aibă un standard jurnalistic ridicat” dar că în prezent el este mai degrabă un tabloid.

Elon Musk este tatăl a 9 copii

În pofida afirmațiilor sale potrivit cărora n-ar mai fi întreținut relații sexuale „de secole”, jurnaliștii de la Business Insider au aflat la începutul lunii iulie că acesta a avut în secret doi noi copii cu o angajată a sa de la Neuralink, gemenii născându-se în luna aprilie a acestui an.

Musk a confirmat ulterior informația pe pagina sa de Twitter într-o serie de postări.

În luna martie Grimes, fosta prietenă a miliardarului sud-african”, a dezvăluit la rândul ei că a avut un copil cu acesta prin surogat.

Elon Musk s-a declarat de mai multe ori îngrijorat de declinul natalității, afirmând în luna decembrie a anului trecut că civilizația se va prăbuși dacă oamenii nu fac mai mulți copii.