Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, și cântăreața canadiană Grimes sunt părinți din nou după ce au avut un copil în secret, relatează Insider.

Elon Musk si Grimes, in 2018Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Informația a fost dezvăluită de Grimes jurnalistului Devin Gordon de la revista Vanity Fair în timp ce acesta îi lua un interviu pentru numărul de joi al publicației.

Acesta este al doilea copil pentru cuplu însă Elon Musk a mai avut 6 copii, toți fii, din căsătoria cu autoarea canadiană Justine Wilson. Însă primul copil al lui Musk și Wilson a murit la doar 10 săptămâni din cauza Sindromului morții subite la sugari.

Noul copil este al șaptelea pentru Elon Musk

Page Six relatează că Musk și soția sa au apelat ulterior la fertilizare în vitro, având gemeni născuți în aprilie 2004, Griffin și Xavier Musk, și tripleți care s-au născut în ianuarie 2006, Kai, Saxon și Damian Musk.

Cuplul a divorțat în 2008, convenind să împartă custodia celor 5 fii ai lor.

Primul copil al lui Musk și Grimes, numit X Æ A-12 și rebotezat apoi „mai simplu” X Æ A-Xii din cauza legii din California care nu permite folosirea de cifre în nume, s-a născut în mai 2020.

The Guardian scrie că al doilea copil al lui Musk și Grimes, o fiică, a fost concepută prin surogat deoarece cântăreața a suferit de complicații în timpul sarcinii cu X.

Cum și-au numit Musk și Grimes noul copil

Cei doi și-au numit fiica Exa Dark Sideræl Musk, Grimes relatând însă că îi spun simplu, Y. Ea a explicat și noul nume complicat, afirmând că „Exa” se referă la „exaflops”, un termen din supercomputing, „Dark” face referință la necunoscut și „Sideræl” ar fi un termen din limba elfă fictivă cu referire la „timpul adevărat al universului”.

Musk și Grimes, care s-au despărțit oficial în luna septembrie a anului trecut, nu au anunțat că așteaptă un nou copil și se pare că intenționau să o țină pe Y secret.

Jurnalistul Devin Gordon care a intervievat-o pe Grimes a povestit că a aflat de existența sa în timpul discuției pe care a avut-o cu aceasta la locuința ei din Austin, Texas, după ce a auzit plânsete de bebeluș venind dintr-o cameră de la etaj.

Gordon a relatat că la început Grimes i-a spus vizibil incomodă că „nu pot să vorbesc despre aceste lucruri” dar că, după ce bebelușul a început să plângă mai tare, cântăreața i-a povestit în cele din urmă despre Y, care s-a născut în luna decembrie a anului trecut.