„Fubar”, primul serial TV în care joacă starul hollywoodian Arnold Schwarzenegger, va fi lansat pe platforma de streaming Netflix în data de 25 mai, informează revista americană Variety, citată de Agrepres.

Arnold SchwarzeneggerFoto: Pierre Teyssot / Avalon / Profimedia Images

Netflix a lansat luni primul trailer al serialului TV Fubar, care este o comedie de acţiune.

„Peste tot unde merg, oamenii mă întreabă când voi face o altă mare comedie de acţiune în genul filmului 'True Lies'. Ei bine, iat-o! 'Fubar' o să vă dea pe spate şi vă va face să râdeţi - şi asta nu doar pentru două ore. Veţi avea parte de un sezon întreg”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

Fubar arată ce se întâmplă când un tată şi fiica lui descoperă că întreaga lor relaţie s-a bazat pe o minciună şi că amândoi sunt agenţi CIA.

Pe măsură ce ei îşi unesc forţele, acest serial abordează tematici legate de dinamicile familiale cu umor, scene de acţiune şi, desigur, spioni.

În trailerul publicat luni, Arnold Schwarzenegger poate fi văzut în timp ce îşi aprinde un trabuc, conduce o motocicletă şi se îndepărtează de un tomberon cuprins de flăcări.

Serialul Netflix cu Arnold Schwarzenegger va fi o serie limitată

Această producţie reprezintă primul serial TV în care joacă Arnold Schwarzenegger fost guvernator al statului California, culturist şi star al filmelor de acţiune produse pentru marile ecrane.

Din distribuţie fac parte şi actorii Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris şi Fabiana Udenio.

Arnold Schwarzenegger este şi producător executiv, alături de creatorul şi coordonatorul serialului, Nick Santora, cunoscut datorită unor producţii TV precum Most Dangerous Game şi Prison Break.

Fubar va fi o serie limitată a Netflix, fiind planificat ca ea să aibă 8 episoade.

Netflix a urmărit cu siguranță o lovitură de imagine prin convingerea lui Schwarzenegger să joace în serial, după ce compania americană de streaming a asistat în ultimele luni la plecarea unor nume sonore ca Henry Cavill sau Mike Flanagan la rivali.

Anunțul privind cooptarea lui „Arnie” la Netflix vine după ce recent unul dintre colegii săi de generație la Hollywood, Sylvester Stallone, a jucat la rândul său în premieră într-un serial. Stallone poate fi văzut în serialul King of Tulsa, difuzat de platforma de streaming SkyShowtime în România.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: