Ierarhia filmelor la box office-ul românesc de weekend s-a schimbat, după ce filmul cu super eroi „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” a debutat pe primul loc, detronând comedia „Ramon” în care joacă Pavel Bartoș.

„Ant-Man”, noul film cu supereroi al MarvelFoto: Marvel-Walt Disney Studios Motion Pictures-Moviestore / Shutterstock Editorial / Profimedia

Filmul de aventuri „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, în regia lui Peyton Reed, cu Paul Rudd, Michelle Pfeiffer, Evangeline Lilly, Jonathan Majors în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, cu venituri de 1,3 milioane de lei, potrivit News.ro

Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) şi Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-şi continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică şi pe Viespea.

Alături de părinţii lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) şi Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), şi de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacţionând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului.

Comedia românească „Ramon”, cu Pavel Bartoş, a coborât pe doi, în al treilea weekend de la lansare, după ce a fost văzută de 19.221 de spectatori şi a avut încasări de 499.169 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

„Năstruşnicul motan Maurice/ The Amazing Maurice” a urcat pe locul trei, în al treilea weekend de la debut. Animaţia, cu Emilia Clarke, Hugh Laurie, a fost văzută de 11.731 de spectatori în cinematografe şi a acumulat 229.892 de lei.

Avatar, încă în top după 10 săptămâni

Un alt debut în top, filmul de acţiune „Liga asasinilor/ Assassin Club”, cu Noomi Rapace, Sam Neill, Daniela Melchior, Henry Golding, Jimmy Jean-Louis în rolurile principale, a intrat în clasament pe patru. Filmul a fost văzut de 8.386 de persoane în săli şi a generat venituri de 222.676 de lei.

Animaţia „Aventurile lui Pil” a urcat pe locul cinci, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a adunat în săli 11.253 de spectatori şi 222.610 de lei.

Clasamentul românesc este completat de blockbusterul „Avatar: Calea apei”, pe şase, care în al zecelea weekend de la premieră a generat venituri de 216.487 de lei, urmat de „Magic Mike: Ultimul dans” cu 180.000 de lei, „Titanic” (174.048 de lei), „S.O.S.: Aterizare forţată” (108.346) şi „Motanul încălţat: Ultima dorinţă” (102.178).

Te-ar putea interesa și: