Netflix a confirmat oficial vineri că „Wednesday”, popularul său serial Familia Addams filmat în România, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Actorii din „Wednesday”, serialul Familia Addams filmat in RomaniaFoto: Image Press Agency / dpa USA / Profimedia Images

Informația a fost dezvăluită de către Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului, într-un anunț făcut pe Tudum, platforma Netflix pentru fanii săi.

„De abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea înfricoșătoare și stranie a Nevermore”, au declarat cei doi.

Millar a amintit de finalul primului sezon, când Wednesday primește un mesaj anonim care sugerează că amenințarea lui Hyde încă este reală, drept indiciu la ce se pot aștepta fanii pentru sezonul 2.

Anunțul a fost însoțit de un anunț video care promite mai multe „torturi” din partea lui Wednesday în sezonul 2, Jenna Ortega declarând pentru Tudum că personajul pe care îl joacă „va ține la armele ei și nu va încerca să facă pe plac nimănui”.

„Wednesday”, un nou serial fenomen pentru Netflix

După lansarea sa pe Netflix în data de 16 noiembrie a anului trecut Wednesday a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria platformei de streaming pentru o serie în limba engleză, ajungând în săptămânile care au urmat la peste un miliard de ore de vizualizare.

În mod asemănător cu serialul Stranger Things, serialul Familia Addams filmat în România și regizat de legendarul Tim Burton a devenit un fenomen global, hashtag-urile despre el devenind virale pe Instagram, TikTok sau Twitter.

Printre locurile folosite la filmările din România s-au numărat Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara regală din Sinaia, Casa Monteoru din București, Universitatea de Politehnică din capitală și Sera Veche a Grădinii Botanice.

În pofida zvonurilor apărute „pe surse” în acest sens în presa română, nici Netflix, nici regizorul Tim Burton, nu au anunțat deocamdată că un eventual sezon 2 al Wednesday nu va mai fi filmat în România.

Poți găsi AICI un interviu realizat de HotNews.ro cu o parte a actorilor din serial, printre care și Jenna Ortega, despre impresiile lor vizavi de țara noastră.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: