Edilul comunei ieșene Mogoșești Siret, Damian Butnariu, cel care a recunoscut în fața judecătorilor că a făcut sex cu două minore în sediul primăriei, a fost reales la alegerile locale de duminică, potrivit datelor electorale de la acest moment.

HotNews.roFoto: Hotnews

Butnariu, care a candidat ca independent, fiind exclus din PNL în luna ianuarie a acestui an, a primit 555 de voturi. El a fost urmat de Radu Pârlea (PMP) - 419 voturi și Daniel Grozavu (PSD) - 335 de voturi.

Primarul comunei Mogoşeşti Siret a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul Primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”, potrivit motivării.

După ce faptele au apărut în presă, primarul a scris pe Facebook că e mândru de ceea ce a făcut ca edil şi că are puterea să recunoască dacă greşeşte.

Citește și:

Ziarul de Iași: Primarul liberal al unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele de trafic de minori

Reacția primarului liberal care a făcut sex cu minore în birou: „Mă autosuspend din PNL. Am puterea să recunosc în fața lui Dumnezeu și a instanțelor atunci când greșesc”

Denunț penal împotriva primarului liberal din județul Iași acuzat că a făcut sex cu două fete în Primărie

Orban, despre primarul liberal care a făcut sex cu minore în birou: „Nu am știut. A trecut vremea aia în care se făcea dosarul la securitate”