VIDEO FOTO Piața Victoriei: Circa 25.000 de oameni s-au adunat în fața Guvernului / Protestatarii au rupt gardurile montate pe trotuarul din fața Guvernului

de Red. Știri     HotNews.ro
Sâmbătă, 10 august 2019, 11:08 Actualitate | Esenţial


Piata Victoriei 10 august
Foto: Dan Mihai Balanescu
Peste 25.000 de manifestanți s-au adunat sâmbătă seara în Piața Victoriei, acolo unde acum un an Jandarmeria a reprimat violent un miting al diasporenilor. Protestatarii au scandat împotriva PSD și a Jandarmeriei. În special forțele de ordine au fost huiduite, dar tensiunile nu au escaladat, jandarmii cedând și retrăgându-se când protestatarii au vrut să ajungă la trotuarul din fața Guvernului. Manifestanții au aprins luminițele telefoanelor la ora 21.00, iar pe clădirea Executivului a fost proiectat cu laser cuvântul ”Analfabeta”. Patru protestatari au fost duși la poliție, doi având arme albe, unul materiale pirotehnice și cel de-al patrulea a înjurat forțele de ordine.


LIVETEXT, evenimentele de la protestele de sâmbătă:

------------------------------------

22:57 Pianistul german Davide Martello continuă să cânte în Piața Victoriei22:42 Protestatarii adunați în fața cordonului de jandarmi scandează: „Ale, ale, patru clase de aveam, mă făcea mama jandarm” și „M... PSD”22:26 În piață mai sunt câteva mii de oameni, se pleacă masiv

22:08 Foarte multă lume a plecat. Majoritatea celor rămași este comasată în fața Guvernului, la gard, dar atmosfera nu mai este tensionată

21:40 Georgian Enache, Jandarmeria română: „După ora 22,15 expiră termenul stabilit de organizatori. După acest termen vom rămâne în continuare aici pentru a ne asigura că fiecare cetățean ajunge în siguranță acasă”21.37 După momentul luminițelor de la ora 21.00 unii protestatari au început să plece spre gurile de metrou sau spre străzile adiacente.

21:29 Pe clădirea guvernului este proiectat cu laser verde: "ANALFABETA"21:25 VIDEO În zona trotuarului din fața Guvernului, atmosfera este relativ tensionată. La gard sunt tineri, bătrâni, chiar și copii, dar nu sunt vizibile persoanele calificate drept ultrași de la protestul din august 201821:17 Protestatarii au rupt o parte din gardurile montate pe trotuarul din fața Guvernului / Se scandează „Nu scăpați”, „Hoții” și „Jos Guvernul”


21:15 Maria și Alexandru au 20 de ani. Ea este studentă la Medicină, anul 2, el la Informatică, același an. Și-au amânat plecarea la mare ca să vină la protest. „Vrem să rămânem în țară, dar doar din patriotism, fără condiții, nu vom putea face asta. E nevoie clar de schimbare și de o altă clasă politică”, a spus Alexandru.21:05 Tradiționalul moment al luminițelor de la telefoane
21.00 Numărul protestatarilor creste în continuare. În zona străzilor laterale și la gurile de metrou există un constant schimb de grupuri: unii vin și alții pleacă. În acest moment în piață sunt circa 25.000 de oameni. Zona ocupată de manifestanți acum e mult mai mare, dincolo de limitele puse de jandarmerie prin garduri.

20.55 Se scandează împotriva Jandarmeriei, oamenii îi fluieră și îi huduie și sunt câteva îmbrânceli pe linia gardurilor de protecție instalate de jandarmi

20:50 Protestatarii au ocupat și bulevardul din fața Guvernului, circulația rutieră este închisă în toată piața. Jandarmii au repoziționat gardurile20.43 În piață sunt circa 20.000 de oameni. Suprafața estimată pe care se întinde mare parte din mulțime depășește 20.000 de metri pătrați, cu zone unde densitatea este foarte mare și zone mai libere. De asemenea, în continuare sunt mulți manifestanți în zone din afara ariei măsurate.20.31 Jandarmeria spune că forțele de ordine vor rămâne în zonă cât timp este nevoie. ”Conform legii, depășirea intervalului orar anunțat se sancționează contravențional”, a spus Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, adăugând că ”nu acest lucru este important, nu acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem”, ci important este ca oamenii să ajungă în siguranță acasă.

20:25 O femeie face curățenie în piață, strângând sticlele de apă și cutiile de suc. „Nu lucrez la ADP, am venit de dragul vostru. Reciclăm și curățăm, PSD înlăturăm”, a declarat bătrâna.


20:20 În Piața Victoriei sunt circa 15-17.000 de persoane. Față de estimarea precedentă aria ocupată a mai crescut puțin, dar densitatea mulțimii e mult mai mare în unele zone precum în fața muzeului Antipa sau în fața pieței spre Guvern. Sunt zone unde cu greu se mai poate trece.

În alte zone, precum parcarea de la Victoriei, densitatea e mai scăzută, dar pe trotuare și în afara ariei măsurate sunt în continuare multe grupuri. Lumea continua să vină și numărul crește de la minut la minut.


19.58 Forțele de ordine au găsit un cuțit și un spray paralizant asupra unui protestatar din Piața Victoriei, fiind cel de-al doilea cuțit depistat până acum la manifestație, anunță reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

La 19:50 in Piața Victoriei erau circa 10.000 de oameni. Mulțimea ocupă un spațiu de circa 12.000 de metri pătrați, cu multe zone mai dense, dar și multe zone cu densitatea redusă de manifestanți. De asemenea sunt multe grupuri de persoane care urmăresc protestul din afara zonei măsurate.19:43 În Piața Victoriei a ajuns și pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentațiile susținute în mai multe zone de conflict din lume
19.33 Circa 7.000 de persoane acum. Multă lume răsfirată, în continuare, unii în zona Antipa, alții spre zona parcării din piață. Oamenii continuă să vină. Au ajuns și cei care au protestat mai întâi în fața MAI, este vorba de câteva zeci de persoane.

19.31 Protestatarul Marian Ceaușescu spune că nu se va mai pune muzică de pe scenă: ”Pare miting PSD și nu este”

19.16 Peste 5.000 de persoane sunt in piață în acest moment. De la tribună răsună cântecul "Noi suntem români!". Mulți oameni din piată fluieră și huiduie și cer sa fie oprită muzica, lucru ce s-a întâmplat până la urmă. Un grup de oameni de lângă scenă se ceartă cu cei de pe scenă, reclamând oprirea muzicii. Se strigă „fără scenă”.Pancarte la miting:19.05 Câteva zeci de persoane aflate în fața sediului MAI din Capitală au plecat în marș către sediul DIICOT, urmând să ajungă tot în Piața Victoriei. Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Alo 112” sau "Descretizați documentele operative din 10 august” și au protestat inițial câteva zeci de minute în fața Ministerului de Interne.

19:00 Circa 4.000 de persoane la această oră, iar oamenii continuă să vină. Mare parte din Piața Victoriei este în continuare în soare, iar temperatura se menține ridicată.

18.55 Șase protestatari au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi fiind transportați la spital. "Din păcate, s-au înregistrat și șase cazuri până în acest moment, șase persoane care, pe fondul unor afecțiuni cronice și pe fondul expunerii îndelungate la razele solare din zona Pieței, au suferit probleme medicale, cefalee în mod special, iar pentru două dintre cele șase, au fost chiar necesar transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

18:48 În Piață a apărut și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan
18.33 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei spune că asupra unei persoane a fost descoperit un cuțit, aceasta fiind reținută de forțele de ordine. Au fost controlate în special persoanele care au asupra lor bagaje voluminoase sau asupra cărora există suspiciuni.

18.31 Numărul manifestanților a ajuns la aproximativ 3.000. De la tribună s-a luat din nou cuvântul. Sunt prezentate o parte din organizațiile ce sunt in piață.

18.28 Discuții aprinse între Mihail Neamțu și mai mulți manifestanți care cer că protestul sa nu fie politizat. Oamenii îl întreabă dacă e în campanie electorală.18.21 Pe măsură ce soarele se lasă și umbra incepe sa acopere piata Victoriei, și numărul manifestanților care vin spre centrul pieței creste. De pe străzile laterale și dinspre metrou vin grupuri-grupuri.18.00 In Piața Victoriei sunt acum peste 2.000 de oameni. La fel ca și mai devreme, majoritatea stau în zonele umbrite, iar alți circa 800-1.000 in zona centrală. De la scena răsună acum in difuzoare Imnul Golanilor.

17.54 Câteva zeci de protestatari s-au strâns în fața sediului Ministerului de Interne. Parcarea MAI este închisă cu garduri.17.45 Cum arată protestul la această oră:


17.37 Scandal la platforma adusă de protestatarul Cristian Dide. Mai mulți jandarmi au venit să scoată autoutilitara din Piață. Manifestanții au înconjurat zona și strigă ”Jandarmeria apără hoția”. Jandarmii care au venit la mașină ar fi vrut s-o controleze să nu existe obiecte interzise, dar dispozitivul de jandarmi a fost în cele din urmă scos de manifestanți din piață în huiduieli și scandări.17.31 De la tribună se anunță oficial începerea mitingului. Peste 1.000 de oameni sunt în acest moment la protest. Majoritatea sunt răsfirați în zonele umbrite, câteva sute în centrul Pieței, unde e soare și cald, și unde e instalată scena pusa de organizatorii oficiali.-------
17.08 Poliția Locală împarte sticle cu apă în zona Muzeului Antipa:16.55 În Piața Victoriei sunt acum aproximativ sute de persoane, cele mai multe stând în zonele cu umbră. Se scandează împotriva PSD și a forțelor de ordine, mai ales ”Jandarmeria apără hoția”În mijlocul Pieței a fost pus un altar, cu lumănări și fotografii cu Ilie Gâzea, Mort după protestul din 10 august 2018, cu cele două fete ucise în Caracal, Alexandra Macesanu și Luiza Melencu și cu victimele incendiului din Colectiv.16:30 Zeci de oameni stau pe margine, la umbră. În piață este liniște

15.40 Gabriela Firea, anunță, pe pagina ei de Facebook, că a fost la centrul de monitorizare video al Poliției Locale, primarul general postând imagini în care apare împreună cu viceprimarul Aurelian Bădulescu:15.19 La acest moment în Piață sunt câteva zeci de persoane care scandează contra Guvernului și a PSD:15.10: Doi adulți și doi copii au tricouri cu M..E PSD. De asemenea, cei patru au un steag cu același mesaj, care flutură lângă un drapel tricolor.

15.05: Tommy Tomescu (în tricou turcoaz) adună oamenii (puțini) de pe margine ca să întindă un steag mare în Piață.


14.57 Cioloș anunță că merge la protest: ”Atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune”

14.50: O intrare în Piață a fost blocată cu un camion și mai multe mașini SMURD.14.45: Lângă Guvern, există o “zona a presei”, unde la ora asta sunt doar jandarmi14.34 Jandarmeria spune că va fi atentă în mod deosebit la cei cu bagaje mari din Piața Victoriei, invocând ”contextul internațional”

14.30: Încep să se aplice restricțiile de circulație14.15: În centrul locului din fața Guvernului, numărul de persoane rămâne constant, aproximativ 15, în timp ce unii se mai adună pe margine, la umbră.

14.10: În Piața Victoriei, Grupul de inițiativă legislativă și revizuire a Constituției strânge semnături pentru 300 de parlamentari.13:22 În jurul orei 13, în perimetrul manifestației, în centrul pieței, erau câțiva oameni. Alte câteva zeci așteaptă în zone cu umbră. Spre deosebire de anul trecut, zona dedicată manifestației, unde se află scena, dar și platforma auto care a cauzat dispute de dimineață, e delimitată cu un rând de garduri doar înspre guvern. Sunt in schimb mulți polițiști. Reporterul HotNews a observat unități de pompieri/SMURD instalate deja lângă Guvern, la Muzeul Țăranului, la intrarea pe Calea Victoriei, înspre Springtime.

13.20: Barna anunță că membrii USR vor participa la protestul din Piața Victoriei

13.00: Acum în Piața Victoriei sunt doar vreo 10 toalete ecologice, deși Primăria Capitalei promitea 100.

12.51: Protestatarul Cristian Dide a fost amendat și a rămas și fără permisul de conducere pentru o lună pentru că a adus platforma în Piața Victoriei.

”În această dimineață, conducătorul vehiculului respectiv a fost sancționat contravențional, în fază inițială pentru lipsa documentelor, dar și pentru faptul că a staționat într-o zonă care nu permite staționarea. Ulterior pentru că a refuzat să mute acest autovehicul a fost din nou sancționat contravențional și, de asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Având în vedere că acest mobil a rămas în zona Pieței, au fost notificate autoritățile locale în vederea dispunerii ridicării acestuia, pentru a fi îndepărtat. Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranță, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, potrivit Mediafax
Protestatarii se ceartă între ei cu privire la prezența unei platforme considerate simbol al manifestațiilor din Piață, dar care nu este prevăzută în protocolul încheiat cu autoritățile.

11.45: Vehiculele trimise să ridice platforma cu forța, la nevoie, au părăsit zonaDouă mașini SMURD staționează în dreptul Muzeului ȚăranuluiLa ora 11.00, câteva persoane care par să vină din străinătate s-au adunat în Piața Victoriei, unde de la ora 17.00, potrivit organizatorilor, sunt așteptate aproximativ 250.000 de persoane să participe la o manifestație pentru a cere pedepsirea vinovaților în reprimarea violentă a mitingului diasporenilor de anul trecut.De asemenea, în fața Guvernului, e în construcție și o scenă.
Jandarmeria îi filmează pe cei 10-15 manifestanți, printre care Mălin Bot, care se ceartă cu alții pe tema prezenței unei camionete, cu sau fără aprobare, în Piață.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

78721 vizualizari

 • -25 (53 voturi)    
  Dupa. (Sâmbătă, 10 august 2019, 11:27)

  Azra [utilizator]

  Sa vedem ce mormane de gunoaie vor ramane, ca deobicei, in Piata dupa ce se va termina manifestatia.
  Ar trebui ca Municipalitatea sa adopte o hotarare de consiliu, conform careia cei care organizeaza manifestatii in Piata Victoriei , la incheierea acestora sa curate locul de gunoaie si sa il lasa asa cum l-au gasit(pot apela la firme specializate). Prevederile unei asemenea hotarari sa fie aduse la cunostiinta organizatorilor unor msnifestatii, odata cu eliberarea autorizatiei legale pentru acestea.Poate ca in acest fel si participantii vor fi mai grijulii cu mentinerea curateniei, care face parte si ea din ordinea publica, in locurile publice.
  • +28 (50 voturi)    
   Asa cum au strans PSD-stii? (Sâmbătă, 10 august 2019, 12:43)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Stai linistit, nu e miting PSD!
   • -9 (45 voturi)    
    In numele protestului $rezist$ e permis orice (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:00)

    numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui Alui

    "... doi copii au tricouri cu M..E PSD". In tarile civilizate, copiii ar fi fost luati si plasati in familii de oameni intregi la cap. Felicitari, educatiea in stil $rezist$ trebuie oferita de la varste fragede.
    • +4 (12 voturi)    
     Pai... (Sâmbătă, 10 august 2019, 22:37)

     bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     Din 25.000 de protestataeri s-or fi gasit 2 sa-si imbrace copiii cu tricuori din alea. E totusi un procent de 0.01%. Si nu, nu i-ar fi luat luat nimeni in tarile civilizate.
    • +1 (5 voturi)    
     Drepti! (Duminică, 11 august 2019, 1:52)

     AsaCeva [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     Colonele, sa inteleg ca iti plac mai mult manelele? http://www.ziare.com/stiri/amenda/tatal-celor-doi-copii-care-au-cantat-o-melodie-electorala-pro-psd-a-fost-amendat-cu-2-500-de-lei-1565917
  • +19 (43 voturi)    
   Barosane (Sâmbătă, 10 august 2019, 12:47)

   omezu [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Confunzi manifestantii! Jeg si mormane de gunoaie raman dupa "oamenii de nadejde" adusi de P$D. Ca fapt divers asa este peste tot unde e partidul mafiot la putere! In afara de jadarmeriada de anul trecut, piata a ramas imaculata, oamenii strangand dupa ei.
  • +8 (28 voturi)    
   "Dupa", mincinosule ! (Sâmbătă, 10 august 2019, 12:58)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   La manifestatiile cu oameni adusi de PSD, alea cu mai mutini manifestanti decit dinti, dupa alea raminea o mizerie jalnica, de neamprost neinvatat cu igiena si curatenia. Dar sa lasam amanuntele, te intreb de ce oare te-ai axat pe eventuala mizerie lasata in urma protestului si nu te-ai intrebat DE CE SE PROTESTEAZA ??? De ce s-a protestat anul trecut si de ce se vine si anul asta ? Nu ce haine poarta demonstrantii ne intereseaza, nici ce pet-uri lasa in urma (n-au lasat, psd-istii cu 2 clase au lasat), ci motivele protestului. Nu esti interesat de asta ? De ce ?
  • +3 (15 voturi)    
   Unde-s (Sâmbătă, 10 august 2019, 18:31)

   mihaipricop [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   cei 250 de mii anuntati de organizatori ? 2 mii e o estimare foarte optimista a numarului de protestatari din piata.
   • +4 (12 voturi)    
    Foarte (Sâmbătă, 10 august 2019, 19:28)

    baimarean [utilizator] i-a raspuns lui mihaipricop

    Anemica "rezistenta".
    Speram totusi sa nu se mobilizeze iarasi "haitele de fani" sportivi...Nu de adrenalina ducem lipsa.

    Anestezia conduce Romania!
    • -4 (10 voturi)    
     Poate dupa ce toata lumea a sunat (Sâmbătă, 10 august 2019, 22:00)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui baimarean

     parinti, catel, purcel pentu europarlamentare si au primit chiar nimic. Poate ca mai stau si acasa.
  • -1 (7 voturi)    
   Pai au crezut ca o sa fie 250000 (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:59)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Si au primit de 10 ori mai putin. Dezastrul ecologic o sa fie foarte limitat. Nu e nici cat jumatate de meci.
   • -1 (5 voturi)    
    Adunati si voi 300 de cetateni care sa sustina (Duminică, 11 august 2019, 9:00)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    democratia -aia din capul vostru ciumat- fara sa-i platiti ! Doar manipulandu-i ca asta e ca untul pe paine la voi.........Organizatorul trebuia-conform legii-sa dea o cifra care sa nu fie depasita ca altfel ar fi fost amendat ! Crezi ca noi suntem asistatii tai sociali adusi si numarati pe liste , cum faceti voi , cand va sustineti mafia ?!
    • +2 (4 voturi)    
     Estimare e sa zici 250 de mii (Duminică, 11 august 2019, 14:38)

     mihaipricop [utilizator] i-a raspuns lui deval

     si sa vina 150-200 de mi. Sa estimezi 250 de mii si sa vina de 10X mai putin inseamna sa bati campii si sper ca organizatorii sa primeasca o amenda consistenta pt ca au dezinformat mobilizand, pe banii nostrii, un numar de 10x mai mare de politisti si jandarmi decat cel necesar.
  • 0 (4 voturi)    
   Niciodata nu am lasat gunoaie in piata ! (Duminică, 11 august 2019, 8:53)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui Azra

   Toti am ajutat cativa tineri care faceau asta pe tot parcursul manifestatiilor !! Ati vazut asa ceva dupa ghiolbaneala de adeziune cu Infractorul a Ciumei Rosii , din care faceti parte !!!!!!!
 • -17 (47 voturi)    
  intr-adevar (Sâmbătă, 10 august 2019, 11:48)

  cucuveauamov [utilizator]

  cel mai bine e sa se bata intre ei. Sa se mai odihneasca si jandarmii
 • -13 (43 voturi)    
  platforma (Sâmbătă, 10 august 2019, 12:45)

  nash pandelica [utilizator]

  este platforma electorala plus plus plus.:-))
  ma intreb daca se va striga si jos ioahanis, cum dadea aseara, marele guru de la zvonalitatea tv.

  e clar ca se incearca confiscarea manifestatiei de catre baietii cu scandalul, the usual suspects.
  de un' boali au ei atatia bani, cu camionu, cu platforma....
  banii lui sioroshi....organizatie serioasa.
  • +4 (24 voturi)    
   Nu vrei sa vedem (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:00)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   ...ce vor, de ce se aduna, in loc sa intrebi de unde au bani ? Ai intrebat, la timpul lui, si cu ce bani s-a facut mitingul psd, ala cu scena, manifestanti in maiouri albe si autocare de nu le mai vedeai capatul ?
  • -2 (26 voturi)    
   mda (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:53)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   totusi, nu m'ati lamurit cine e in spatele acestui dide, protestatar de meserie....
   este el userist, ciolosist, hai romania, aldist, penelist sau pesedist ?!
   ca, precis nu e udemerist sau pemepist.
   multumesc oricui ma lamureste.
   • +11 (21 voturi)    
    @nash pandelica (Sâmbătă, 10 august 2019, 14:16)

    Godzillagrrr [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Nasule diversionist... Dide nu are nimic comun cu mitingul de azi. E o diversiune el insusi.

    Dar cred ca stii deja asta foarte bine ;-)
    • +5 (19 voturi)    
     e o diversiune el insusi (Sâmbătă, 10 august 2019, 15:03)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Godzillagrrr

     dar ....cu bani.
     cum zice zicala, follow the money...
     pe un' drac am ajunge ?!
     • +6 (12 voturi)    
      Asa e. (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:29)

      Godzillagrrr [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      Si eu sunt curios, credeti-ma.

      Ma vad insa nevoit sa repet - dpdv al mitingului de azi, tipul asta e un diversionist 100%.
   • -5 (11 voturi)    
    Șora-“nemernic de bolșevic”??? (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:39)

    V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Ramai gura casca uneori, de cata mizerie umana sunt unii in stare. Poate ca salariat, poate manat de ura... oricum ar fi... domnule, esti o jigodie!
    • -1 (5 voturi)    
     nu e un "nemernic de bolsevic" (Duminică, 11 august 2019, 0:22)

     srpc [utilizator] i-a raspuns lui V. Istina

     ar fi insemnat ca, totusi, crede in ceva, chiar si gresit, dar individul a fost toata viata lui doar un oportunist ordinar
 • -3 (35 voturi)    
  Eu aș da jos steagul Olandei (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:00)

  Nyk1 [utilizator]

  Eventual l-aș călca în picioare.

  Ei sunt cei care ne blochează de ceva timp aderarea la Schengen din motive obscure. Dacă protestatarii sunt cu-adevărat pro-europeni, ar trebui să condamne astfel de decizii care ne îndepărtează de UE în loc să ne apropie.
  • +7 (31 voturi)    
   Delirezi (Sâmbătă, 10 august 2019, 15:05)

   omezu [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   Abia ce au fost omorate doua copile in aceasta tara in care politia ii intreaba pe interlopii traficanti de carne vie daca stiu ceva si tu te iei de olandezi ca nu au incredere in noi? Cu un guvern atat de incompetent si corupt nici macar noi nu ne vrem in Schengen ca sa nu o pateasca si altii! Calcat in picioare o sa fie steagul rosu din Kiseleff 10!
   • -6 (22 voturi)    
    Dar în Franța, câți au fost torturați sau uciși... (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:52)

    Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui omezu

    ...la Bataclan? Totul din cauza incompetenței autorităților franceze!

    De ce Franța să fie în Schengen, unde are libertatea de a-și exporta teroriștii, în timp ce România are interzis?
    • +4 (16 voturi)    
     .... (Sâmbătă, 10 august 2019, 17:10)

     tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

     Din acelasi motiv pentru care acum sunt mult mai atenti cand primesc state noi in UE, dupa ce s-au fript cu esticii.
     • -4 (10 voturi)    
      Perfect punctat (Sâmbătă, 10 august 2019, 19:22)

      Observatory [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

      estici și in
      Mare măsura musulmanii sunt o adevarata paguba pentru UE.
      Investește in oameni care sunt spălați pe creier , a la Ceașca ...
    • +1 (1 vot)    
     Cand francezii isi insceneaza ceva. (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:50)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

     E o treaba. Cand avem noi un ucigas de balta e dezastru.
     Dar nu e vina frantuzilor ca ne agita presa. Oare cine controleaza presa pe care o asculti? Afla macar atat.
   • -3 (7 voturi)    
    Comment sters de user (Sâmbătă, 10 august 2019, 17:29)

    sorinnc [anonim] i-a raspuns lui omezu

  • +4 (14 voturi)    
   Si germania (Sâmbătă, 10 august 2019, 18:52)

   mihaipricop [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   a blocat de mai multe ori aderarea Romaniei la schengen desi parlamentul european a votat de 4x ca Romania si Bulgaria sa intre in schengen.
 • +11 (31 voturi)    
  Platforma si securitatea $rezist$ (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:03)

  numaiamnume [utilizator]

  Nimeni nu e deasupra legii. Nici macar un protestatar! Atat platforma, cat si el, ar trebui ridicati de acolo si dusi sa se racoreasca putin. Pentru ca ne permitem si sustinem astfel de abuzuri ajungem sa fim cu totii in pericol. Maine o sa vina unul cu un camion si o sa inceapa sa calce oameni, ca nu-i poate interzice nimeni sa intre in zona atat timp cat "nu am facut nimic rau" si "protestez". Nu-ti place sa respecti reguli de bun simt? Mars in Rusia, doar acolo regulile sunt optionale!
 • +1 (19 voturi)    
  Declarație „purtător de cuvânt”... (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:30)

  NME [utilizator]

  „Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranță, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

  Foarte bine, dna/dra Sarca!
  Mai puțin limba de lemn! Absolut atroce exprimarea! Chiar nu mai știți niciunul să vă exprimați?

  Urmând același model de gândire, vă uitați și la mașinile, pardon, „mobilele” parcate aiurea, absolut neregulamentar, pe trotuare? Că și ele, „în sine”, sunt „un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos”...
 • -2 (30 voturi)    
  cand pleaca CIuma Rosie (Sâmbătă, 10 august 2019, 13:37)

  cucuveauamov [utilizator]

  Dide va fi ministru? avem nevoie de toate valorile
  • +6 (22 voturi)    
   cand pleaca ciuma rosie si daca (Sâmbătă, 10 august 2019, 14:30)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   vine ciuma bruna+ciuma multicolora/curcubeu
   si la postul de ministru mai candideaza si sandi si angi, depinde.
   daca ciuma bruna +ciuma multicolora introduc testele psihologice ptr demnitari, sandi si dide pica-au acte in acest sens: dide a picat testul psihologic cand a vrut sa se angajeze grajdar la jandarmerie iar sandi are si el acte de plecat de acasa.
   mai ramane angi cea supla, probabil ptr minsterul sanataii.
 • +3 (27 voturi)    
  psd istii (Sâmbătă, 10 august 2019, 15:13)

  Kosmos [utilizator]

  Trebuie sa infunde puscaria
 • 0 (32 voturi)    
  De la Ciolos cetire, (Sâmbătă, 10 august 2019, 15:23)

  xrogo [utilizator]

  ”Atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune”, uitati-va unde era vidanjorul Romaniei!
  • -4 (34 voturi)    
   Aduce-ti copiii (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:04)

   numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Sa tatuam pe ei mesajul "M... PSD", pentru un viitor stralucit al Rromaniei si al umanitatii!
   • +2 (20 voturi)    
    Dvs. (Sâmbătă, 10 august 2019, 17:14)

    Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

    ... chiar sunteti atat de agramat, sau e vreo chestie subtila si nu m-am prins... pardon, nu mam prins eu?
    • 0 (6 voturi)    
     iii (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:04)

     Godzillagrrr [utilizator] i-a raspuns lui Prostu' satului

     Ei, a scris, totusi, « copiii » cu 3 de « i » ;-)
     • 0 (4 voturi)    
      Sunteti rautacios (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:27)

      Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui Godzillagrrr

      Sunt convins ca a pus 3 de "i" din greseala, i-a tremurat degetul pe tasta.
      Doar orice pesedist de nadejde stie ca pluralul de la "copil" e "copi", articulat "copii".
      Altfel, lasand gluma la o parte, ideea distinsului tovaras colonel nu e chiar atat de tampita pe cat pare la prima vedere. La cat rau a facut PSD-ul acestei tari in ultimii 30 de ani - o intreaga generatie!!! - poate ca un mic tatuaj ar reusi macar sa-i faca pe cei mici de-acum suficient de curiosi incat peste 10 ani, cand sa speram ca PSD va fi doar un vis urat, sa intrebe care-i treaba, despre ce-i vorba.
      Pentru ca, altfel, oamenii uita incredibil de usor si de repede... si de accea tind sa repete istoria.
      Si de trei sferturi de secol (greu de crezut, dar la anul se fac trei sferturi de secol de cand comunismul otraveste Romania) PCR/PSD se dovedeste a fi ca un cancer. Poate intra in remisiune, poti rezista o vreme cu el fara sa te ucida, exista solutii... dar se pare ca nu te poti vindeca definitiv de el, nu dispare niciodata cu totul. Cel mult sta undeva acolo, in strafunduri, pitit si aparent inofensiv... pana uiti de el, si-apoi isi face din nou aparitia, triumfator si gata sa te ucida.
      Niciodata nu poti fi prea vigilent in fata acestei amenintari.
 • +5 (19 voturi)    
  Daca gasca aia(de fapt familie), (Sâmbătă, 10 august 2019, 15:42)

  SCRAMBLED [utilizator]

  Care are pe tricou dorinte obscene.(Dinca?) mai ramane in piata la ora inceperii mitingului, m-am lamurit.
  O bataie de joc.
 • +2 (30 voturi)    
  deci lol (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:30)

  ras-putin [utilizator]

  armata de postaci pezede, atac la baioneta in formatie extinsa. mai rasfirati, bei bajeti, ca mai e pina deseara.
 • +3 (37 voturi)    
  Postacii psd in delir in grup (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:30)

  Parzivall [utilizator]

  Fain, inseamna ca se clatina sandramaua. In curand psd nu va mai prinde prag electoral, ce o sa va faceti calicilor???
  • +3 (5 voturi)    
   Simplu (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:34)

   Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

   O sa se angajeze in alta parte, la alt stapan. Unde-s Calugaru si trupa de neinfricati suporteri virtuali ai Elenei Udrea, sau "nenumaratii" sustinatori ai Rosia Montana Gold Corporation?!? Pai, foarte simplu - combat la fel de sincer alaturi de PSD.
   Nu trebuie sa-i urati pe oamenii astia - mai ales ca-s mult mai putini decat lasa sa para numarul de pseudonime - isi castiga si ei bucata de paine cum pot.
   Maine, cand PNL si USR/Plus or sa sara unii la beregate celorlalti din postura de castigatori ai alegerilor, postacii PSD de-acum vor fi vajnici liberali, inca de la pazopt incoace etc, etc, etc. Sau useristi, sau, sau, sau.
   E si asta o meserie, pana la urma. Daca suntem intelegatori cu prostituatele, de ce n-am fi si cu acesti distinsi colegi de forum?
 • -6 (16 voturi)    
  unde se transmite Live? (Sâmbătă, 10 august 2019, 16:37)

  baimarean [utilizator]

  (Finala) ....:))
 • -7 (23 voturi)    
  ... (Sâmbătă, 10 august 2019, 17:56)

  dumnezeu [utilizator]

  m**e psd. si nevertebratelor care-i slujesc, de la pupincuristi, la postaci!
  psd trebuie sa moara!
  • +1 (17 voturi)    
   ..... (Sâmbătă, 10 august 2019, 18:46)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui dumnezeu

   si tie ! da' muuulta de tot!
 • -6 (32 voturi)    
  Dacă ne strângem 25.000 (Sâmbătă, 10 august 2019, 18:17)

  Mazeta [utilizator]

  e bine, 250.000 e foarte bine, iar 2.500.000 ar fi extraordinar. Fiecare cât își permite. Imporant este să fie marfa de calitate, nu amestecată ca data trecută.
 • +11 (25 voturi)    
  LA VOT , (Sâmbătă, 10 august 2019, 18:53)

  burebista [utilizator]

  Mergeti la VOT si faceti schimbarea .
  • +1 (19 voturi)    
   votul nu inseamna schimbare (Sâmbătă, 10 august 2019, 19:37)

   Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui burebista

   atitutindea, implicarea, regulile, educatia, etica, dragostea de tara asta insemna schimbare. in rest, romania nu avea nevoie de decembrie 89, ptr ca nu merita.
  • +4 (4 voturi)    
   Nu ai ce vota. (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:53)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui burebista

   Intre stanga democrata si stanga progresista nu exista diferenta pentru populatie. Doar retorica e diferita.
 • -2 (20 voturi)    
  și pe cine să instalăm? (Sâmbătă, 10 august 2019, 20:50)

  Toni_Romania [utilizator]

  Pe Clocotilda?
  :D
  • +1 (21 voturi)    
   Te doare (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:41)

   Cetateanu [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   Ce, te supara neuronu? E dureros? Ar fi bine sa dispara toti ticalosii asistatii si profitorii mizeriei guvernamentale PSD+ALDE! Macar nu mai deschideti gura. Stii care e diferenta intre Clotilda si Guvernul mafiot si idiot? Vreo 3 vagoane de carti!
   • +1 (1 vot)    
    Sunt toate aceeasi carte, caiet .. Revolutia rosie (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:55)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

    Stim. Diferenta este mare. Doar noi astia mici suntem prea insignifianti sa o vedem.
 • -1 (19 voturi)    
  RUSINEE (Sâmbătă, 10 august 2019, 20:54)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Jandamerai Română e o adunătura de derbedei, brute instruite sa rupa oasele, aflate in solda hoților i a mafiotilor. Sefii Jandarmeriei dunt adevarati CRIMINALI ai statului securisto-mafiot.
 • +10 (20 voturi)    
  Protestul meu o sa fie la alegeri! (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:31)

  Alui [utilizator]

  La ultimele alegeri, sotia nu a apucat sa voteze, eu am votat dupa 7 ore! Azi ne-am inscris pentru votul prin corespondenta!
  • +2 (2 voturi)    
   asa da (Duminică, 11 august 2019, 0:15)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   asta se cheama democratie reprezentativa (nu buna, doar cea mai putin proasta)
 • +6 (16 voturi)    
  Cam 16000 (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:39)

  UpNext [utilizator]

  la ora 21:30. Mai usor cu 25000. Oricum e bine! Deocamdata e liniste, sa vedem dupa ora 22...
 • 0 (18 voturi)    
  25K DIN 250 K ASTEPTATI (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:44)

  Itsoc [utilizator]

  e bine, sper ca romanii sa astepte schimbarea la mare pe plaja si in concediu.
  • +5 (19 voturi)    
   E, s-a pierdut doar un zero, (Sâmbătă, 10 august 2019, 21:57)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   poate o fi ala de la guvernul Ciolos, vestitul guvern zero!
  • +4 (22 voturi)    
   Vine moshule si schimbarea... (Sâmbătă, 10 august 2019, 22:33)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   Din iarna scapam de parazitul de la Coroceni. Deocamdata e vara si mai are lumea treaba. Nu toti primesc bani prin/de la fundatiile lui Soros sa o tina intr-un protest permanent.
 • +6 (14 voturi)    
  Doar 25.000? (Sâmbătă, 10 august 2019, 22:13)

  Unforgiven [utilizator]

  Pai si de unde au venit ciferele cu cei 250.000?

  Sper ca nu va castiga PSD iarasi alegerile, daca abia 25.000 mai reusim sa strangem!
  • 0 (6 voturi)    
   n-ai inteles ( nu te supara) (Duminică, 11 august 2019, 1:05)

   baimarean [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

   Uneori nu doar cifrele mari conteaza, ci faptul ca exista o cale de a se arata nemultumirea...
   Intr-o societate normala, pana si 500 de demonstranti sunt luati in seama pentru ca exprima mult mai mult decat numarul celor prezenti.
   E ca la TVsau Radio, daca mai tineti minte regulile de acolo: orice apel /opinie exprimata, este cuantificata impreuna cu un factor, ceea ce da greutate acelei opinii public exprimate. De aceea cantaresc astfel de opinii...intr.o tara normala.

   Mitingul de anul acesta a fost o reusita pentru toti...Dar cel mai mult vor castiga politicienii care isi vor trage de maine focul la oalele lor electorale...(unii au vrut inca din seara aceasta, nu doar in Piata ci si la TV).
   Ar trebui sa mai vina Victor Rebengiuc cu un pachet de hartie igienica.....
   In fine si asta e normal...e dreptul lor.
   Ne ramane noua dreptul de a-i taxa si de a-i vota.
   Oricum, nu-mi fac planuri de suicid nici daca Doamne fereste castiga iar PSd...Voi?!
 • +6 (18 voturi)    
  Garduri rupte? (Sâmbătă, 10 august 2019, 22:30)

  Gigi Kent [utilizator]

  "Decat au rupt" gardurile? Pai si pulanele si gazele de la 23:00 nu mai vin? Subtire...
  • 0 (6 voturi)    
   Au probabil mai multi jandarmi decat protestatari (Sâmbătă, 10 august 2019, 23:57)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Le este si mila la un anumit raport de forte.
  • -3 (5 voturi)    
   nu (Duminică, 11 august 2019, 0:16)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   de data asta, SRI si ambasadele nu s-au implicat, fiindca PSD e la remorca lui Joianis
  • -1 (5 voturi)    
   Au fost si alea dar in Rusia la stapanii Ciumei (Duminică, 11 august 2019, 9:09)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   si a Infractorului de la Rahova !!
   Jandragneria nu stie clar cine e Stapan in locul Infractorului si au primit ordine sa se lase scuipati, sa ia placute suedeze cu camionul- de data asta.............
 • +2 (8 voturi)    
  25000, slăbuț. (Duminică, 11 august 2019, 0:07)

  Nyk1 [utilizator]

  Mă așteptam la cifre mai mari.
  • -2 (2 voturi)    
   Au fost 50000 (Duminică, 11 august 2019, 14:54)

   TudoracheCopilulDeDiamant [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   dar presa minimizeaza numarul. Eram ca sardinele inghesuiti, nu are acum sa fie 1 om pe mp, ci cel putin 2 oameni pe mp.
 • -3 (7 voturi)    
  a fost cumva (Duminică, 11 august 2019, 1:02)

  Levellers [utilizator]

  o chermesa, carnavalul mamaligii, sau ce-a fost acolo, eu n-am inteles nimic, se pare ca romanului ii plac secera si ciocanul ? psd/alde/udmr jubileaza,...., vai voua..., sau vai noua.... !!!
 • +1 (5 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 11 august 2019, 1:23)

  [anonim]

 • -1 (1 vot)    
  La Moscova (Duminică, 11 august 2019, 10:01)

  consumator2 [utilizator]

  40 000 au iesit in strada


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by