Viorica Dăncilă a revenit vineri seară cu o nouă postare pe Facebook cu privire la cazul fetei ucise la Caracal, premierul afirmând că urmărește îndeaproape ancheta și că se va „ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem”. De asemenea, ea a acuzat STS că a răspuns până acum „în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările” și că îi cere „personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp”.

Viorica DancilaFoto: Facebook/ Viorica Dancila

Redăm integral postarea Vioricăi Dăncilă:

„Așa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid.

Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple.

Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească.

STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp.

Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21.”