Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, la Sebeș, referitor la referendum, că încă nu s-a hotărât dacă va vota și că, de obicei, ocolește „inutilitățile”, transmite Mediafax.

Petre DaeaFoto: Agerpres

Prezent, joi, în orașul Sebeș din județul Alba, pentru o vizită de lucru, ministrul Petre Daea a declarat că încă nu s-a hotărât dacă votează la referendum și a dat de înțeles că acesta este inutil și nu reprezintă un obiectiv „sănătos pentru țară”.

„În trei zile o să stabilesc, dar eu de regulă urmăresc obiectivele sănătoase pentru țară și, uneori, când apar inutilități, le ocolesc”, a declarat ministrul Daea.

Liviu Dragnea a susținut, miercuri, că partidul său susține referendumul: ”PSD a spus tot timpul, în frunte cu mine, că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem”.

Președintele Klaus Iohannis a acuzat, tot miercuri, PSD că încearcă să boicoteze referendumul, umblând prin județe și cerându-le primarilor să le transmită oamenilor să nu voteze.

Premierul Viorica Dăncilă și-a nuanțat declarațiile potrivit cărora va vota la referendumul pe tema justiției convocat de președintele Iohannis, ea susținând, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că modul în care va vota va fi "conform cu linia PSD".