Premierul Viorica Dăncilă a avut, marți, o întâlnire în biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justiției Tudorel Toader, transmite Mediafax. Întrevederea s-a desfășurat după ce cei doi au participat la evenimentul de lansare a Campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!” ediția 2019.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dăncilă a declarat, luni, că va lua o decizie cu privire la demiterea ministrului Justiției după ce va asculta părerea colegilor în ședința Comitetului Executiv al PSD. Premierul a precizat că va prezenta social-democraților evaluarea sa în legătură cu Tudorel Toader.

Senatorii vor dezbate și vota, miercuri, moțiunea simplă adresată ministrului Justiției, Tudorel Toader, după ce demersul a fost amânat în plenul de luni al Senatului.

Robert Cazanciuc a declarat, marți, că senatorii PSD vor vota la libera alegere, potrivit propriei conștiințe, la moțiunea simplă adresată ministrului Justiției, Tudorel Toader, transmite Mediafax. Votul urmează si fie dat în plenul de miercuri al Senatului.

Liviu Dragnea a acuzat luni seară faptul că Toader a păcălit PSD.

”Ne-am lăsat păcăliți tot partidul. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur sau au fost doi, a făcut-o intenționat sau nu, a spus în ianuarie vreau să adopt ordonanța aia și aia. Nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poți la început de an să spui, ridici scandalul până la cer... În CEX ori doamna premier ne anunță că vrea să-l remanieze ori colegii ne anunță că vor să îl remanieze”, a declarat Dragnea la România TV.