Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu a răspuns solicitării Libertatea și a punctat că secția de poliție din Călugăreni s-a sesizat din oficiu în acest caz, iar dosarul a ajuns deja la Parchet.

HotNews.roFoto: Hotnews

Episcopul Giurgiului, PS Ambrozie, le-a spus enoriașilor, la slujbă, că incendiile izbucnite în ultimul an la spitale COVID ar fi fost o făcătură, puse intenționat pentru ca pacienții să opteze pentru spitalele private, și i-a îndemnat pe oameni să nu se vaccineze, pentru că vaccinurile ar fi expirate.

De asemenea, el a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și a actualei clase politice: "Numai minciuni și poporul trăiește în frig și în foame mai rău ca în perioada comunistă. La finalul slujbei de Sfânta Parascheva, episcopul Giurgiului s-a lansat într-un atac dur la adresa clasei politice și a președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a criticat că nu a mers la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Dosar penal după ce o persoană a spus într-un live pe Facebook că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamţ este gol

Poliţiştii din Neamţ au întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false după ce o persoană a afirmat, într-o filmare postată pe o reţea de socializare, că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamţ este gol.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Președintele Colegiului Medicilor: Voi susține suspendarea medicilor care prezintă în spațiul public teorii nevalidate științific

Prof. Dr. Daniel Coriu, președinte Colegiul Medicilor din România, anunță printr-un comunicat că va susține ”cu toată tăria”, sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și periclita sănătatea publică.