Până miercuri seara în România au fost confirmate 260 cazuri de pacienți infectați cu coronavirus (COVID 19), din care 81 cazuri în Capitală, iar restul în țară. Nu mai puțin de 26.500 de persoane sunt monitorizate și în izolare, iar peste 3.500 de persoane sunt în carantină. Un tablou informativ realizat de către Institutul Național de Sănătate Publică arată situația la zi, actualizată constant.

Coronavirus in Romania - Harta - situatia pe judete - Miercuri, 18 martieFoto: INSP

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

>> Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru informații suplimentare.

>> Folosește săgețile de pe bara de sub hartă "<" sau ">" pentru a schimba datele: Cazuri confirmate, Evoluția cazurilor confirmate, Persoane izolate, persoane în carantină

>> Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune.

>> Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil)

>> Vrei să vezi tabloul interactiv într-un tab separat, mai mare? Dă click pe tabloul interactiv realizat de către Institutul Național de Sănătate Publică din România.

>> Aici o variantă mai bine opptimizată pentru mobil / Sau folosește butonul „SMARTPHONE” din colțul stânga-jos al tabloului interactiv.

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină

---

>