VIDEO Marcel Vela: Restaurantele și barurile nu mai au voie să servească produse pentru consum în locație / Sunt permise doar activități de tip drive-in, room service sau livrare la client

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 17 martie 2020, 21:07 Actualitate | Esenţial


Marcel Vela
Foto: Captura video
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seara suspendarea activităților de comercilizare a produselor alimentare și băuturi alcoolice organizată de restaurante, hoteluri sau cafenele pentru consumul în interiorul sau exteriorul locației.

„Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop precum cele de tip drive-in, room service sau livrare la client”, a spus MarcelVela, care a susținut marți o conferință de presă alături de şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat.

Ministrul a subliniat că România nu suntem „în situația în care să închidem orașe, să raționalizăm alimente” iar toate informațiile în acest sens „sunt fake news”.HotNews.ro va transmite LIVETEXT cele mai importante declarații
 • Am convocat ședința colegiului de conducere al MAI
 • Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației
 • Este permisă organizarea activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop precum cele de tip drive-in, room service sau livrare la client
 • Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală realizate în spații închise
 • Se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise
 • Conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 3,5t au obligația ca, în punctul de trecere a frontierei, să aibă asupra lor și să poarte mijloace individuale de protecție, precum dezinfectant, mănuși, mască pentru față și să prezinte documente care atestă traseul de deplasare până la destinație.
 • Conducătorii de autovehicule menționați anterior, care sosesc din „zone roșii” sau „zone galbene” ori au tranzitat aceste zone, nu se supun măsurilor de carantină sau izolare, dacă la prezentarea în punctul de trecere a frontierei nu manifestă simptomatologie asociată infecției cu coronavirusul SARS-CoV-2.
 • Ansamblele și subansamblele echipamentelor medicale fabricate în România pentru beneficiari din afara teritoriului național nu fac obiectul restricțiilor la export.
 • Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura intră în vigoare începând cu data de 18.03.2020, ora 18.00, ora României.
 • Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 23 martie 2020.
 • Aceste măsuri nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.
 • Am emis un ordin prin care am stabilit că pe durata stării de urgență poliția va conduce operațional prin inspectoratele județene poliția locală
 • Avem cu toții nevoie de încredere și responsabilitate
Bogdan Despescu
 • Structurile de poliție locale sunt coordonate operațional de Inspectoratele Județene de Poliție, iar în Capitală de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. Efectivele de poliție locală sprijină poliția națională în măsurile de ordine publică.
 • La nivel național sunt constituite echipe mixte de cercetare și documentare și sunt accentuate verificările privind modul în care sunt respectate condițiile de izolare, corectitudinea informațiilor furnizate de cetățenii care intră în România și orice alte aspecte ce țin de asigurarea ordinii publice și - eficiența măsurilor de combatere a răspândirii noului tip de coronavirus.
 • Parchetul General și Ministerul Afacerilor Interne au organizat în comun activitatea administrativă și programul de intervenție al unităților de parchet și de poliție judiciară, pentru a fi în măsură să fie asigurat un răspuns operativ și ferm în fața oricărei forme de criminalitate.
 • Potrivit codului penal, săvârșirea unei infracțiuni profitând de situația prilejuită de starea de urgență reprezintă o circumstanță agravantă. În acest caz, se poate aplica o pedeapsă până la maximul special, iar în unele cazuri chiar se poate adăuga un spor de până la 2 ani închisoare.
 • A fost întărită prezența în stradă a structurilor de ordine publică, la nivel național, și aici mă refer la poliție, jandarmerie și poliție de frontieră.
 • Dispozitivul de polițiști de frontieră este suplimentat și sunt înăsprite măsurile de verificare la frontieră, atât în punctele de trecere a frontierei, cât și pe fâșia de frontieră.
 • Serviciile publice comunitare de evidență a persoanelor și analiză a bazelor de date sunt subordonate operațional Inspectoratelor Județene de Poliție, respectiv Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pentru creșterea capacității de verificare și scurtarea timpului de răspuns în cazul anchetelor epidemiologice.
 • Au fost suspendate exercițiile, simulările, aplicațiile și orice alte activități care pot interfera cu măsurile luate pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus, cu excepția celor cu caracter militar desfășurate în poligoanele de instrucție.
 • Au fost stabilite și aplicate planuri de măsuri pentru asigurarea permanenței la unitățile operative și creșterea capacității operaționale a acestora.
 • Toate aceste decizii sunt aplicate de structurile Ministerului Afacerilor Interne în strânsă colaborare cu instituțiile partenere din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.
 • Începând de ieri, odată cu declararea stării de urgență, la nivel național au acționat peste 28.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne – polițiști, pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră, personal al Inspectoratului General de Aviație și al serviciilor publice comunitare.
 • Dintre aceștia, peste 10.000 de polițiști și peste 7.000 de jandarmi au desfășurat misiuni ordonate și au asigurat răspunsul la sesizările primite, iar peste 5.000 de pompieri au fost angrenați în misiunile curente privind situațiile de urgență.
 • De asemenea, au fost demarate acțiuni în vederea identificării operatorilor economici sau a altor persoane care desfășoară activități ilicite în legătură cu vânzarea produselor de protecție împotriva infectării cu CoVid-19.
Raed Arafat

 • Începând de mâine, 18 martie, rezidenții la specialitățile medicină de urgență, anestezie terapie intensivă, boli infecțioase, vor întrerupe stagiile de practică în toate celelalte secții în care sunt distribuiți și se vor prezenta până la ora 12.00 la centrele de îndrumare pentru includerea în turele și gărzile din secțiile a căror specialitate o urmează.
 • Rezidenții în specialitățile medicină de internă și medicină de familie întrerup de asemenea stagiile de pregătire și se vor prezenta la Direcțiile de Sănătate Publică în vederea repartizării la Serviciile Județene de Ambulanță, unitățile de primiri urgențe, camerele de gardă sau secțiile de spital, în funcție de necesități.
 • Rezidenții din alte specialități medicale decât cele enumerate până acum vor fi luați în evidență pentru a fi repartizați în funcție de necesități.
 • Rezidenții aflați în alte centre decât cele de îndrumare se vor prezenta la responsabilii de rezidențiat în vederea luării în evidență și repartizării în funcție de necesități.
 • În localitățile unde sunt mai multe spitale, rezidenții vor fi repartizați în funcție de nevoile fiecărei unități spitalicești, în colaborare cu Direcțiile de Sănătate Publică.
 • Programul de pregătire pentru obținerea atestatului în medicină de urgență prespitalicească va fi suspendat și cursanții se vor întoarce de urgență la unitățile de unde provin.
 • La nivelul fiecărui centru universitar, din cadrul facultăților de medicină, vor fi recrutați studenți, începând cu cei din anul patru, pe bază de voluntariat, pentru a sprijini activitățile din camerele de gardă. Studenții recrutați desfășoară activități de sprijin doar în situația depășirii capacității curente a unităților medicale.
 • Recrutări similare se vor face în fiecare județ unde există școli postliceale sanitare, începând cu cei din anul 2. De asemenea, elevi recrutați vor desfășura activități de sprijin doar în cazul depășirii capacității curente a unităților medicale.
 • Comitetele județene și locale de urgență se vor asigura de cazarea și hrănirea studenților și elevilor recrutați.
 • De asemenea, tot prin ordin al comandantului acțiunii a fost stabilit faptul că Institutul Național de Sănătate Publică este desemnat autoritate responsabilă pentru monitorizarea testării și raportarea integrată a situațiilor generate de noul tip de coronavirus.
 • Tot prin ordin al comandantului acțiunii a fost operaționalizat Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției.
 • Totodată, au fost instalate 162 de corturi speciale, destinate triajului medical, dar și pentru fluidizarea traficului la punctele de trecere a frontierei.
 • În același timp, Ministerul Apărării Naționale va construi și operaționaliza un nou corp ce va avea servi ca spital militar de tip ROL II în incinta spitalului Ana Aslan.

Marcel Vela
 • Dragi români, toate măsurile luate sunt pentru prevenirea eficientă a răspândirii noului coronavirus
 • Nu suntem în situația în care să închidem orașe, să raționalizăm alimente, sunt fake news
 • Măsurile luate sunt pentru asigurarea distanțării sociale pentru a ne asigura că nu se ajunge la răspândire comunitară
 • Să fiți siguri că noi toți suntem la datorie. Vă dau un simplu exemplu: Împreună cu Educația, MAE, rezolvăm în următoarele ore ca cei 36 de elevi din Spania și 31 din Portugalia vor ajunge în țară, împreună cu profesorii lor
 • Fac un apel către frații din diaspora, nu e bine pentru compatrioții din țară să reveniți acum acasă
 • Veți intra direct în carantină sau izolare la domiciliu
 • Cine face declarații false va avea dosar penal
 • Trebuie să avem cu toții grijă de copiii, părinții și bunicii noștri acum mai mult ca niciodată
 • Apelul nostru e simplu: respectați sfaturile medicilor și măsurile personale de protecție și siguranțăCiteste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

68535 vizualizari

 • -20 (24 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 17 martie 2020, 21:11)

  [anonim]

  • +4 (12 voturi)    
   La slujba de Paști nu pot participa peste 100! (Miercuri, 18 martie 2020, 7:49)

   simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui

   La slujba de Paști, chiar în aer liber ținută, nu pot participa peste 100 persoane la fiecare biserica.

   Citat:
   "Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală realizate în spații închise
   Se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise"
 • -16 (22 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 17 martie 2020, 21:16)

  [anonim]

 • -16 (32 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 17 martie 2020, 21:22)

  [anonim]

  • +13 (17 voturi)    
   ??? (Marţi, 17 martie 2020, 23:21)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui

   Doar nu plangi ca te lasa fara sa loc unde sa-ti ineci amarul...
 • -16 (36 voturi)    
  Gargara (Marţi, 17 martie 2020, 21:24)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Eu sunt sofer, de unde iau masti, dezinfectant etc?

  Activistul pcr Vela isi da din nou in petec cu un disurs de lemn impănat cu lozinci.. Urmeaza o catana din militie (o fi Absolvit Academia de escroci a Politiei?) cu un discurs de tip raport comunisto-ceausist. Aceste nulitati vor sa scoata tara din (..) ?
  • +3 (5 voturi)    
   manivela (Miercuri, 18 martie 2020, 10:33)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Se vede bine ca esti neam de "manivela"...
  • 0 (0 voturi)    
   Se pot improviza măști. (Miercuri, 18 martie 2020, 13:36)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Dintr-o batistă cu șervețele nazale,o eșarfă cu aceleași șervețele ca filtru.Dacă ai cap și-l folosești să faci lucruri utile,nu te plângi și ceri mereu altora să facă.
 • -2 (20 voturi)    
  Si restul zborurilor ?? (Marţi, 17 martie 2020, 21:27)

  Dodel540 [utilizator]

  BAAH , voi va batei joc de noi. De ce nu opriti si zborurile spre UK, Belgia , Olanda ?
  Au venit cel putin 2 cazuri din UK de care sam auzit eu.
 • -4 (18 voturi)    
  loto (Marţi, 17 martie 2020, 21:33)

  tcvl [utilizator]

  sa-mi fi fost ascultata rugamintea de a inchide agentiile loto ? Intra parintii si bunicii nostri la loto, amesteca in castronul ala de numere cu asa bucurie ... nu se gandesc ca e o sursa imensa de raspandire a virusului !
 • -9 (19 voturi)    
  Hai cu (Marţi, 17 martie 2020, 21:37)

  Ozmo [utilizator]

  tancurile pe strada! Ordine si disciplina, numai asa inteleg romanii!!!
 • +1 (15 voturi)    
  Suspendare (Marţi, 17 martie 2020, 21:43)

  Casargoz [utilizator]

  Se suspenda zborurile pe banii cetățeanului. In cazul reprogramării companiile aeriene cer bani suplimentari si nu returnează nimic.
  O forma mișto de suspendare.
  Înțeleg ca e bine sa nu moara companiile, dar măcar o forma minima de protecție ca tot au luat banii.
  Si da in caz de stare de urgentă despăgubirile sunt 0.
 • -9 (23 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 17 martie 2020, 22:08)

  [anonim]

 • -3 (21 voturi)    
  simigerie (Marţi, 17 martie 2020, 22:10)

  Cici99 [utilizator]

  Oare la o patiserie/covrigarie/simigerie se suspenda activitatea daca servirea se face la geam, direct pe trotuar?
  • +16 (18 voturi)    
   Citeste articolul! (Marţi, 17 martie 2020, 22:35)

   Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui Cici99

   Are simigeria spatiu alocat pt consumarea covrigilor?
   • +1 (9 voturi)    
    nu (Marţi, 17 martie 2020, 23:23)

    Cici99 [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

    nu are spatiu alocat pentru servirea produselor de patiserie.
    Se da direct in punga la geam, cum ar veni pentru take away direct
    • +1 (1 vot)    
     atunci nu se inchide (Miercuri, 18 martie 2020, 10:46)

     bancher [utilizator] i-a raspuns lui Cici99

     decat daca face patronul exces de zel.
  • +1 (1 vot)    
   Nu se suspenda. (Miercuri, 18 martie 2020, 10:46)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui Cici99

   S-a suspendat activitiatea restaurantelor care servesc la mese , spre exemplu s-au inchis toate restaurantele din Centrul Istoric al Buc (Carul cu bere, Hanul Berarilor, La mama etc).
   In schimb, restaurantele de tip ,,take-away'' functioneaza in contiunare.
   acum ma intreb ce o sa mananc eu la pranz...
  • 0 (2 voturi)    
   ceva nu se leaga (Miercuri, 18 martie 2020, 11:33)

   Stefan534324 [utilizator] i-a raspuns lui Cici99

   ori e pandemie si toata lumea trebuie sa stea in casa, ori avem chef de comanda la restaurant. Adica nu esti in stare sa-ti faci un ou in tigaie in conditii de carantina totala, si-i expui la risc pe cei care livreaza ?

   Daca bisericile s-au inchis, era logic ca si restaurentele si mallurile sa fie inchise. Altfel, masurile nu au credibilitate.
 • +14 (20 voturi)    
  Falimente (Marţi, 17 martie 2020, 23:39)

  Victtor [utilizator]

  Cei care primesc lunar salarii sigure nu inteleg ca vor falimenta imm-urile.
 • -9 (29 voturi)    
  A innebunit lumea (Miercuri, 18 martie 2020, 0:05)

  Setalcott [utilizator]

  Cu exceptia Marii Britanii, marii nostri lideri si presa au actionat bezmetic, fara nici o viziune. Dupa ce am decimat economiile de-o viata ale micilor investitori pe bursa (inclusiv subsemnatul), am pus economia pe butuci pe cativa ani buni si am bagat mapamondul in carantina, care e planul? Asteptam sa iasa soarele, sa neutralizeze virusul, ca sa o luam de la capat la toamna. Asteptam sa descopere cineva un vaccin, si apoi ce? Ori obligam toata populatia sa se vaccineze, ori speram ca se va vaccina din simt civic, desi de gripa nu se prea vaccineaza. Pana la virusul urmator, peste cativa ani.
  Ce am obtinut in schimb? Am tinut in viata cativa octogenari, pana le vine de hac gripa comuna. Sau ii tinem in carantina cate zile mai au, pana vor chema medicul sa ii eutanasieze. Asa arata lumea condusa de control freaks, care vor sa comande si mortii, pe banii mei.
  • -1 (13 voturi)    
   mda (Miercuri, 18 martie 2020, 0:23)

   Liviu Andrei Sisu [anonim] i-a raspuns lui Setalcott

   Regula nr1 a investitorului este sa nu iti pui economiile la bursa! Trebuie sa ii consideri ca pe niste bani de care te poti dispersa. In afara de asta, sunt de acord cu punctul tau de vedere
  • +15 (23 voturi)    
   Balanta intre a fi uman si a fi egoist (Miercuri, 18 martie 2020, 2:27)

   AliB [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   Sa inteleg ca n-ai bunici sau parinti in varsta, o sora cu cancer, un frate cu diabet, nu cunosti pe cineva care are un copil care termina acum liceul si vrea sa dea la facultate dar are lupus, sau psoriazis, sau astma, sau o boala de inima.....sau altcineva cu un copilas care intra acum la scoala dupa ani de zile cu leucemie, a facut un transplant si acum e bine...Cunosti pe cineva asa?
   • 0 (0 voturi)    
    Asta zic si eu: balanta (Miercuri, 18 martie 2020, 17:18)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui AliB

    Uitati-va la ei, cum predica acum mila crestina dupa ce au tinut-o intr-una: cine esti tu sa-ti impui morlitatea asupra altuia. Ei, uite criteriul: cine poate, ala si-o impune. Dupa campanii anticrestine si pentru stat secular, acum au descoperit virtutile crestine. Dupa ce au predicat suprapopularea si iarna demografica, acum, ca face natura ce face ea cu aceste probleme, se pun de-a curmezisul. Dupa ce au predicat anti-natalism si eutanasie, au uitat de ele. Decat sa lasam omul sa moara cand i-a venit ceasul, mai bine nu mai facem copii, si mai bine il tinem in viata pana hotaraste el sa moara.
    Cine are rude in varsta stie ca zilele tuturor ne sunt numarate. Daca ai avea pe cineva in varsta si ai avea o suta de mii de euro cu care sa-i salvezi viata, de data asta, nu ai sta putin pe ganduri? Cum ai prefera sa moara si sa traiasca? Cancer? Alzheimer? Eutanasie?
 • -2 (20 voturi)    
  drive-in e in capul celor care au uitat lb romana (Miercuri, 18 martie 2020, 1:12)

  Coco Whistle [utilizator]

  cu astfel de oameni care nu se pot exprima in lb roman ma intreb ce sanse avem sa existam ca natie.
  • +5 (9 voturi)    
   ... (Miercuri, 18 martie 2020, 9:20)

   Ecce_Homo [utilizator] i-a raspuns lui Coco Whistle

   Da-mi o traducere decenta pentru "drive in". Si pune punct la prescurtare ca sa intelegem ce e lb-ul ala de care scrii :)
 • -13 (19 voturi)    
  omg de a fost lasat nenea asta sa ne povesteasca (Miercuri, 18 martie 2020, 1:29)

  Coco Whistle [utilizator]

  ce se intimpla acum trebuie considerat un atac biologic si tratat ca atare cu comanda militara si lege martiala nu stare de urgenta. vai de voi romani cu astfel de conducatori.
  • 0 (2 voturi)    
   atac biologic cu guturai (Miercuri, 18 martie 2020, 10:14)

   sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui Coco Whistle

   Daca era ebola..., dar raceala?
   E atac de prostie... poate si asta e tot biologica de fapt.
 • +8 (12 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 18 martie 2020, 7:14)

  [anonim]

  • +4 (8 voturi)    
   si nu numai (Miercuri, 18 martie 2020, 9:18)

   noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui

   totul este interconectat. Si companiile mari vor avea de suferit din cauza somajului provocat, din lipsa banilor pentru investitii, etc

   Iar statul cel mai mult. Dar cine sa se gandeasca la asta?! Inchidem tot si am rezolvat problema....
 • 0 (6 voturi)    
  Frumos (Miercuri, 18 martie 2020, 7:57)

  vulpoiul rosu [utilizator]

  Viata e frumoasa !
 • +2 (12 voturi)    
  incapacitate (Miercuri, 18 martie 2020, 8:49)

  noi2013 [utilizator]

  Cand nu stii si nu poti sa faci nimic inchizi. In doua luni nu vor mai incasa taxe si impozite decat de la alimentare.

  De-abia atunci distractie cand nu vor mai exista bani pentru nimic :
  - salarii nu, nici la stat, nici la privat,
  - bani pentru spitale nu si medicamente nu - dar nu-i nimic ca alta boala decat coronavirusul nu mai exista in lume
  - bani de scoli nu - dar nu-i nimic ca scoala oricum e inchisa
  - bani pentru transport in comun nu - dar nu-i nimic ca oricum lumea sta in casa

  Nu virusul omora, ci incompetenta maxima! Succes in alegeri PNL!
 • +1 (3 voturi)    
  oare a fie prosti Olandezii? (Miercuri, 18 martie 2020, 10:10)

  sorin3 [utilizator]

  De ce exageram cu frica asta de o simpla raceala?
  Macar sa discutam daca nu cumva raspunsul Olandez nu are cu adevarat suport stiintific, nu emotional.
 • -2 (2 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 18 martie 2020, 10:14)

  [anonim]

 • -3 (5 voturi)    
  Eu pe cine sa cred? (Miercuri, 18 martie 2020, 10:17)

  Jegul Cristian Ioan [utilizator]

  Eu pe cine sa cred, un nenorocit de minsitru de-al lui Sica Mandolina, sau pe ditamai Latrina 3?

  "nu suntem în situația în care să închidem orașe, să raționalizăm alimente” iar toate informațiile în acest sens sunt fake news”.

  Serios?

  Daca a spus la Latrina ca se inchde Bucurestiul si se rationalizeaza alimentele, sigur asa este!
 • +2 (4 voturi)    
  Zbor Barcelona - Cluj Napoca (Miercuri, 18 martie 2020, 12:42)

  CBcb [utilizator]

  Azi la ora 18:35 (17:35 ora Spaniei) este zbor Barcelona - Cluj Napoca! Conform Hot. de Guvern de ieri ca din data de 18 martie, de la ora 18 se anuleaza toate zborurile spre si dinspre Spania acest zbor ar trebui anulat.
  Eu am bilet la acest zbor, dar inca nu am primit nici un mesaj de anulare al zborului.. la nr de telefon al celor de la Wizz nu raspunde nimeni, aeroportul din Cluj precizeaza ca avionul "deocamdata" va zbura. Cei de la consulat nu stiu nimic, nu-si asuma nimic, cei de la Ministerul Interne/Externe la fel, nu stiu nimic..
  Astia cu hotarea lor de Guvern, cand au anuntat ora 18 nu au vazut ca exact atunci este un zbor de imbarcare spre Cluj !?
  Si daca e asa..cei de la Wizz sunt obligati sa-l anuleze, fiind trecut de ora 18, ora Romaniei.
  Precizez ca avionul e plin..nemaiputand sa-ti iei de ieri bilet.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by