​Europarlamentarul independent Mircea Diaconu este testat in sondajul comandat de PSD in vederea desemnarii candidatului la Primaria Capitalei, insa acesta a declarat, pentru HotNews.ro, ca nu a fost contactat de nimeni si ca nu are de gand sa candideze.

Mircea Diaconu in Parlamentul EuropeanFoto: Hotnews

"Nu m-a contactat niciun partid si nicio persoana, pentru ca au inteles ca sunt independent. Raspund doar de mine si de gesturile mele, daca voi mai candida o sa fac de unul singur," a declarat Diaconu.

In ceea ce priveste Primaria Capitalei, Diaconu a declarat ca nu candideaza nici independent. "Nu am ce cauta, mai ales in conditiile votului unui singur tur" a spus fostul director al Teatrului "Nottara".

"Dar sa stiti ca ma testeaza si altii fara sa ma intrebe, probabil ca punct de reper. Pe de alta parte cand am candidat am luat in Bucuresti 18% singur, fara afise, fara nimic. Insist: nimeni nu a vorbit cu mine," a insistat el.

Potrivit Digi24, actorul este testat in sondaj alaturi de Gabriela Firea, Serban Nicolae si Eugen Teodorovici. Liviu Dragnea a anuntat miercuri ca Firea are in continuare prima sansa.

Firea a declarat la randul sau ca sondajul va fi gata la sfarsitul acestei saptamani si ca decizia in privinta candidatului va fi luata miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National.

Diaconu a fost ales europarlamentar in 2014 in postura de independent. Intrebat daca va mai candida la inca un mandat de europarlamentar, Diaconu a raspuns ca nu.