UPDATE Cazul Dan Voiculescu, amanat 10 luni de comisia din penitenciar / Fondatorul Intact rateaza liberarea conditionata din inchisoare

de D.Tapalaga, M.Ivascu     HotNews.ro
Joi, 24 noiembrie 2016, 23:29 Actualitate | Esenţial


Dan Voiculescu
Foto: Mediafax

Comisia de liberare conditionata a penitenciarului Rahova decide vineri daca Dan Voiculescu indeplineste conditiile pentru a iesi din inchisoare, au confirmat pentru HotNews.ro surse din sistemul penitenciar. "Cel mai probabil comisia va recomanda liberarea, dar se va merge in instanta, cea care va decide in final daca Voiculescu iese sau nu", au explicat sursele citate. Nu e clar insa daca Voiculescu indeplineste in mod real conditiile de liberare conditionata. Exista suspiciuni atat asupra celor 11 carti pe care pretinde ca le-ar fi scris si in baza carora solicita reducerea pedepsei cat si asupra zilelor de munca efectuate.

 • UPDATE 10.50 “Situatia domnului Dan Voiculescu va fi analizata azi in comisia de liberare conditionata. Decizia comisiei va fi mentionata intr-un proces verbal, care va fi inaintat impreuna cu documentele care atesta mentiunile cuprinse in acesta judecatoriei sectorului 5. Procesul verbal se comunica de indata persoanei condamnate", a declarat pentru Hotnews.ro purtatorul de cuvant al penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu
 • UPDATE 14.00 Un expert in drept penal a explicat pentru HotNews.ro ca Dan Voiculescu nu indeplineste conditiile liberarii conditionate deoarece nu a achitat prejudiciul. Noul Cod Penal prevede la art. 100 alineatul ca liberarea conditionata poate fi dispusa daca "cel condamnat a îndeplinit integral obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare, afară de cazul când dovedeşte că nu a avut nicio posibilitate să le îndeplinească". Indiferent de decizia comisiei insa, cea care decide va fi instanta. Potrivit surselor HotNews.ro, o decizie definitiva nu va putea fi pronuntata mai devreme de 3 - 4 luni.
 • UPDATE 16.05 Cazul Voiculescu a fost amanat 10 luni de catre comisia din penitenciar, au declarat pentru HotNews.ro surse din Administratia Penitenciarelor.

Jurnalistul Alex Costache a publicat, miercuri, in premiera pe site-ul Romania Curata informatia ca este foarte probabil ca o decizie privind liberarea lui Dan Voiculescu sa fie luata pana la sfarsitul acestei saptamani.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Voiculescu la zece ani de inchisoare in data de 8 august 2014 in asa numitul dosar ICA, insa beneficiaza de reducerea pedepsei intrucat are peste 60 de ani. In plus, potrivit legii, beneficiaza de un numar zile considerate executate atat pentru cartile pe care pretinde ca le-a scris in penitenciar, cat si pentru zilele de munca efectuale. Chiar daca intre timp Guvernul a modificat legea astfel incat detinutii scriitori beneficiaza de o reducere de 20 de zile indiferent de numarul de carti scrise, Voiculescu cere sa i se calculeze 30 de zile considerate executate pentru fiecare din cele 11 carti, pe care le-ar fi scris inainte de modificarea legii.

Din pedeapsa de 10 de ani de inchisoare (3654 zile), Voiculescu a executat efectiv pana la data la care ar intra in comisia de liberare conditionata (vineri) 841 de zile. Fondatorul trustului Intact, in varsta de 70 de ani, beneficiaza de prevederile Capitolului V, sectiunea a 6-a, art. 100 din Noul Cod Penal, cu privire la conditiile liberarii conditionate.

 • "In cazul condamnatului care a implinit varsta de 60 de ani, se poate dispune liberarea conditionata, dupa executarea efectiva a jumatate din durata pedepsei, in cazul inchisorii ce nu depaseste 10 ani, sau a cel putin doua treimi din durata pedepsei, in cazul inchisorii mai mari de 10 ani, daca sunt indeplinite conditiile prevazute in alin. (1) lit. b)-d).", se arata in alin. 2 din art. 100 al Noul Cod Penal
 • "In calculul fractiunilor de pedeapsa prevazute in alin. (2) se tine seama de partea din durata pedepsei ce poate fi considerata, potrivit legii, ca executata pe baza muncii prestate. In acest caz, liberarea conditionata nu poate fi dispusa inainte de executarea efectiva a cel putin o treime din durata pedepsei inchisorii, cand aceasta nu depaseste 10 ani, si a cel putin jumatate, cand pedeapsa este mai mare de 10 ani.", se arata in alin 4 din art. 100 al Noului Cod Penal.

In cazul lui Voiculescu, nu este clar daca acesta trebuie sa execute efectiv cel putin o treime din durata pedepsei sau cel putin jumatate, pentru a putea intra in comisia de liberare conditionata, avand in vedere ca pedeapsa sa, de 10 ani de inchisoare, se afla intre cele doua intervale de timp prevazute de lege.

Pe langa aceasta reducere a pepdepsei, Voiculescu mai beneficiaza si de legea 245/2016 privind regimul executarii pedepselor, deoarece a muncit in detentie si a scris 11 carti. Pentru cele 11 "lucrari stiintifice" scrise la Rahova, fondatorul trustului Intact ar trebui sa ii se scada 330 de zile din pedeapsa primita.

Voiculescu a scris cel putin sapte dintre cele 11 "lucrari stiintifice" simultan, rezulta din lista completa a detinutilor care au scris carti transmisa, in ianuarie, de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. Cele 11 carti au fost scrise in perioada 10.2014 - 01.2016. Toate aceste carti au fost avizate de prov. univ.dr. Dumitru Miron, prof. univ. dr Dorina Poanta, prof. univ.dr. Ion Smeureanu si prof.univ.dr. Valeriu Potecea. Mai multe detalii pe acest subiect puteti citi aici.

Reamintim ca HotNews a identificat in cazul uneia dintre cartile scrise de Voiculescu dupa gratii mai multe pasaje de text care par a fi copiate din alte carti, lucrati si documente de specialitate, fara ca respectivele pasaje sa fie puse intre ghilimele sau atribuite autorului in subsolul paginii - asa cum cer normele academice.

Ce spune legea 254/2013 privind regimul executarii pedepselor

 • Partea din durata pedepsei care este considerata ca executata pe baza muncii prestate si/sau a instruirii scolare si formarii profesionale Art. 96
  (1) Pedeapsa care este considerata ca executata pe baza muncii prestate sau a instruirii scolare si formarii profesionale, in vederea acordarii liberarii conditionate, se calculeaza dupa cum urmeaza:
  a) in cazul in care se presteaza o munca remunerata, se considera 5 zile executate pentru 4 zile de munca;
  b) in cazul in care se presteaza o munca neremunerata, se considera 4 zile executate pentru 3 zile de munca;
  c) in cazul in care munca este prestata pe timpul noptii, se considera 3 zile executate pentru doua nopti de munca;
  d) in cazul participarii la cursurile de scolarizare pentru formele de invatamant general obligatoriu, se considera 30 de zile executate pentru absolvirea unui an scolar;
  e) in cazul participarii la cursurile de calificare ori recalificare profesionala, se considera 20 de zile executate pentru absolvirea unui curs de calificare ori recalificare profesionala;
  f) in cazul elaborarii de lucrari stiintifice publicate sau inventii si inovatii brevetate, se considera 30 de zile executate, pentru fiecare lucrare stiintifica sau inventie si inovatie brevetate.
  (2) Reducerea fractiunii de pedeapsa care este considerata ca executata pe baza muncii prestate sau a instruirii scolare si formarii profesionale nu poate fi revocata.

In ianuarie, HotNews relata, citand surse din cadrul Administratiei Nationala a Penitenciarelor (ANP), ca Dan Voiculescu beneficiaza de un regim preferential in penitenciarul Rahova, astfel ca, pe langa timpul dedicat scrierii cartilor, acesta figureaza ca pontat pentru zile de munca efectuate.

O luna mai tarziu, o nota interna realizata, in 29 decembrie 2015, de ANP mentioneaza, intre alte probleme constatate la Rahova, si situatia detinutului Dan Voiculescu, care a reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Nota interna a ajuns, potrivit surselor HotNews.ro si la DNA, care s-a autosesizat pe 12 ianuarie, dupa izbucnirea scandalului "scriitorilor din inchisori". Potrivit surselor HotNews.ro, Voiculescu a primit acest tip de beneficii in aceeasi zi (si ore de studiu, si ore de munca), fapt fara precedent in penitenciarele din Romania. Mai mult, ar fi fost pontat si pentru ore de munca pe care in realitate nu le-a executat niciodata. Mai multe detalii despre nota ANP gasiti aici.

In februarie 2016, Voiculescu a raspuns acuzatiilor intr-o postare pe blog, catalogandu-le drept minciuni, si afirmand ca, in realitatea, programul sau din penitenciar aprobat consta din 3 ore de munca pe zi si 2 ore de studiu.

"Minciuna. Conform programului aprobat, am lucrat 3 ore/zi (in intervalul 11.00 -14.00) si am studiat 2 ore, in afara orelor de munca. Asadar, totul este absolut legal", scrie Voiculescu, adaugand ca "Exista evidente zilnice, clare, cu pontajul care pot fi verificate de oricine."

Astfel, rezulta ca Voiculescu a scris cele 10 carti publicate pana la finalul lui 2015 in baza a doar de 2 ore de studiu zilnice. In urma unui calcul simplu, din 8 august 2014 (ziua condamnarii in dosarul ICA si a incarcerarii), si pana la finalul lui 2015, luand in considerare atat zile lucratoare si nelucratoare, numaram 510 zile. Asta inseamna ca omul de afaceri a efectuat un numar maxim de 1020 ore de studiu, ceea ce in medie inseamna 102 ore dedicate cercetarii si scrierii fiecarei lucrari stiintifice.

Dosarul "I.C.A" a fost finalizat in 2.977 de zile de la inceperea urmarii penale. Parcursul dosarului poate fi consultat aici.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19764 vizualizari

 • -20 (30 voturi)    
  Se zice (Joi, 24 noiembrie 2016, 23:34)

  Caucazian [utilizator]

  Eliberare, nu liberare
  • +19 (35 voturi)    
   din pacate (Joi, 24 noiembrie 2016, 23:41)

   Dan Tapalaga [utilizator] i-a raspuns lui Caucazian

   nu aveti dreptate. este o institutie consacrata cu acest nume, atat in lege cat si in limbajul juridic.
   • -12 (20 voturi)    
    ati uitat de ordonanta pruna (Vineri, 25 noiembrie 2016, 1:17)

    Tovarasu' Spirala [utilizator] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    cu reducerea de 3 zile la o luna petrecuta in conditii naspa
   • +4 (8 voturi)    
    De cand e consacrata? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 16:56)

    PopGeo [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    Pentru ca LIBERARE se spunea pe vremuri cand terminai stagiul militar, tocmai pentru a nu se confunda cu ELIBERAREA din penitenciar ! Sau iarasi au intervenit marii nostrii academicieni in ultimii ani de au schimbat ei un termen incorect intr-unul "CORECT" tocmai pentru a nu mai plana suspiciunea de agramat asupra unui politician sau poate chiar jurnalist... ? Cat mai dureaza oare pana cand se va pune semn de egalitate intre DECAT si DOAR ? Ca si asa 75% din cei auziti la TV le confunda...
  • +12 (28 voturi)    
   E mai bine sa nu te bagi acolo unde (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:00)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Caucazian

   nu te pricepi !

   Expresia consacrata de codul de procedura penala este "liberarea conditionata."
   • +1 (3 voturi)    
    asa este (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:02)

    VladSnow [anonim] i-a raspuns lui Susufler0

    Si dupa parerea mea ar trebui schimbata denumirea. E ca dracu'.
    • +2 (4 voturi)    
     Ce sa se schimbe.. (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:26)

     PopGeo [anonim] i-a raspuns lui VladSnow

     ... ca numai ce au schimbat-o din ELIBERARE cum e normal si a fost atatia ani in LIBERARE, ceea ce aveam doar la lasarea la vatra dupa stagiul militar :)
  • -2 (12 voturi)    
   sa-i acorde e-liberare (Vineri, 25 noiembrie 2016, 9:43)

   natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui Caucazian

   daca tot avem e-mail, e-mag :) s.a.m.d.
  • +6 (6 voturi)    
   alta e problema (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:45)

   alizee [utilizator] i-a raspuns lui Caucazian

   voua chiar nuva e mila de badea, gadea si ceilalti? Ca le trebuie limba nu gluma sa ajunga din sediul antenelor pana in curul profesorului de dupa gratii...
   Sunteti inumani. De fapt nu se zice nici liberare nici eliberare. Corect e LIMBERARE!!! Nu credeti, vorbiti cu cei amititi mai sus.
   • +1 (1 vot)    
    sa-i dea (Vineri, 25 noiembrie 2016, 21:23)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui alizee

    indeferent ce, dar dupa ce sunt recuperate sumele datorate, aia 60 mil de iepuri.
 • +32 (46 voturi)    
  Ce FRAUDA produce Comisia Rahova ? unde e DNA ? (Joi, 24 noiembrie 2016, 23:52)

  MeridianAlbastru [anonim]

  Comisia de liberare conditionata a penitenciarului Rahova comite in mod PENAL o FRAUDA pe spaga platite cu Protectie de Partid PSD-ALDE daca il elibereaza pe un criminal dupa 2 ani la o sentinta de 10 ani - unde nici pana acuma nu a recuperat Statul Roman 62 de milioane de Euro furate de la Poporul Roman !
  • +19 (27 voturi)    
   Nu stii dece va fi eliberat? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:17)

   Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui MeridianAlbastru

   Pentru ca tuturor politicienilor le tremura pe ei pantalonii de frica haitei de la A3. Nenorocirea acestei tari e ca Romania e condusa, in momentele decisive, de aceasta haita de mari profesionisti ai manipularii. Politicienii sunt constienti ca puterea de manipulare a haitei e uriasa si ca nu se pot pune contra ei.
   • +6 (8 voturi)    
    Varanu - Santaju RCS (Vineri, 25 noiembrie 2016, 16:26)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

    e..condamnare pe viata ( la varsta care o are)
  • -6 (28 voturi)    
   cum nu a recuperat banii? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 1:20)

   Tovarasu' Spirala [utilizator] i-a raspuns lui MeridianAlbastru

   pai au recuperat terenul care face 60 de milioane (conform expertizei) plus cladirile
   ca nu le vinde fiscul nu inseamna ca nu s-au recuperat, bunurile sunt ale statului, nu mai sunt ale lui voiculescu
   • +2 (2 voturi)    
    de Crescent..cand ? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 20:35)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasu' Spirala

    paguba INCA nu s a recuperat...
   • +2 (2 voturi)    
    si eu (Vineri, 25 noiembrie 2016, 21:27)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasu' Spirala

    care credea ca doar faci pe prostul.
    terenul si cladirea sunt in + pe langa cei 60 mil. euro. da fuguta la hotararea definitiva si mai citeste-o.
  • +6 (22 voturi)    
   daca trece de comitie (Vineri, 25 noiembrie 2016, 1:36)

   om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui MeridianAlbastru

   varanu' va trebui sa apara in fata unui jude, unde va fi si agentu' dna.
   deci, comitia propune, dna se opune si judele decideaza, latrina jubileaza !
   deci, depinde cine e la catedra, cum da cu ciocanu...
   'napoi la zdup, sau liber spre clubul grivco, la incurcat itele politichiei de dumbovitza....
   sa vedem cum e cu impartialitatea justitiei, cu eficienta dna...hehehe !
  • +15 (19 voturi)    
   corect (Vineri, 25 noiembrie 2016, 9:02)

   subcultura [utilizator] i-a raspuns lui MeridianAlbastru

   acum cateva zile ministra finantelor s-a speriat si a abandonat proiectul de oug ce prevedea stingerea dosarului penal in caz de achitare integrala a prejudiciului in dos de pretinsa evaziune fiscala. multi comentatori erau indignati sustinand necesitatea continuarii dosarului penal indiferent daca se achita sau nu.

   acum il avem pe voiculescu care dupa tepe de zeci de milioane de euro si prejudiciu NERECUPERAT de catre stat sta in inchisoare 2 ani si ceva la o condamnare de 10 ani.

   se pare ca lumea vrea circ si varianta voiculescu e mai pe placul tembelespectatorilor.

   nu va mai ganditi la un alt fel de viitor pt ca nu exista
  • +2 (2 voturi)    
   Comentam aiurea (Vineri, 25 noiembrie 2016, 21:37)

   burebista [utilizator] i-a raspuns lui MeridianAlbastru

   Ca este liberare sau libertate sau mai stiu eu cum este aiurea comentat .Acesata sa se sustraga atentia .Acest HOT care a furat milioane sa stea sa ispaseasca faptele .Iar cu mare urgenta sa se recupereze BANI FURATI DIN SUDOAREA POPORULUI ROMAN >ACEASTA VALABIL SI PT CEILANTI HOTI .
 • +4 (10 voturi)    
  ERATA ! (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:09)

  Susufler0 [utilizator]

  Institutia liberarii conditionate este reglementata in codul penal (cap V, Sectiunea a 6 a).
 • +18 (26 voturi)    
  hahaha (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:21)

  om simplu din multime [utilizator]

  atentie, varan in libertate !
  la latrine s'a pus shampania la racit !
  gudureii sunt gata sa pupe poala si papucul ! :-))
  • +10 (12 voturi)    
   mai bine (Vineri, 25 noiembrie 2016, 8:40)

   banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui om simplu din multime

   ar pupa altceva !
  • -1 (3 voturi)    
   iar hahaha (Vineri, 25 noiembrie 2016, 18:23)

   om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui om simplu din multime

   la latrine vine mos felix, de craciun.
   mai ales daca a urmat exemplul lui bombo si si'a crescut o barba arhiepiscopala...:-)
   si va popi el pe multi ! :-))

   raspopitu' sef peste latrina 3 va pune activul la treaba sa vanda cele 10 lucrari ale sefului, ca vine fiscu' sa ia recuperarea...

   pe surse, dana, oana si ursul au achizitionat deja un covor rosu. se fac repetitii pt. emisiunea speciala, de sarbatoare...welcome back, boss !!
 • +30 (38 voturi)    
  super.... (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:26)

  FCX [utilizator]

  fir-ar a drac de lege. chiar ma intrebam pe cand se pregateste asta sa iasa. E RIDICOL, va dati seama? 10 ani de parnaie si e pe cale sa iasa in 2??? WTF? dar se grabesc rau, nu au rabdare nici pt o treime. Imbecilitatea aia cu 60 de ani e IMPERATIV sa fie eliminata. Adica dupa ce se bucura de smenuri la tinerete, vrea sa stea relaxat la batraneti. Dublu avantaj. Dimpotriva, trebuie marite pedepsele la batranete. E clar, pana nu avem pedepse de la 20-30 ani in sus , nu se face nici pe dracu in tara noastra.
  • -23 (29 voturi)    
   ce disperare pe voi (Vineri, 25 noiembrie 2016, 7:46)

   xanti [utilizator] i-a raspuns lui FCX

   Iese Varanul si se reface USL .
   Dupa alegerea lui Trump va fi cea mai fericita zi pentru poporul sarac.
   • +7 (13 voturi)    
    sarac cu duhul (Vineri, 25 noiembrie 2016, 9:46)

    natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

    .
   • +6 (10 voturi)    
    Cu ce "se fericeste" (Vineri, 25 noiembrie 2016, 10:32)

    Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

    poporul din alegerea lui Trumpeta? Doar prostii pot sa se bucure (esti excemplul perfect) de alegerea unor indivizi imprevizibili care au lansat numai minciuni.
   • +4 (4 voturi)    
    Poporul sarac ? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 18:06)

    Sani [utilizator] i-a raspuns lui xanti

    Bai PSD & ciraci, ce inseamna 'popor sarac'?

    Voiculescu era parte din acel popor sarac? O ducea greu?!
    • +1 (3 voturi)    
     dom profesor (Vineri, 25 noiembrie 2016, 19:46)

     om simplu din multime [utilizator] i-a raspuns lui Sani

     era un om obijnuit, un pensionar ca oricare altul.
     manca varza calita, gatita de sotie si bea un spritz, doua, de vin alb...:-)
     va mai amintiti ce declara, nu ?!
 • +19 (27 voturi)    
  Voiculescu. (Vineri, 25 noiembrie 2016, 0:54)

  MirceaGeorgescu1 [anonim]

  Sa stea pana plateste cele peste 60 milioane de $!
  • -13 (21 voturi)    
   Mai nea Caisa,cele 60 milioane inchipuite (Vineri, 25 noiembrie 2016, 8:55)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

   de expertii DNA se afla acum la ANAF,care sta si se uita la ele,cine crezi ca va da atit pe un teren pe care nu se poate construi,numai DNA a putut face asemenea exoertuza!!!
   • +6 (6 voturi)    
    Hohoh, ai aparut mai draga? (Vineri, 25 noiembrie 2016, 18:07)

    Sani [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    De dor pentru Voculescu, te-ai simtit si tu dator sa trancanesti!

    Bine, stai jos!
   • +4 (4 voturi)    
    bai minciunica srl (Vineri, 25 noiembrie 2016, 21:31)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    terenul si cladirile sunt in plus pe langa aia 60 milioane.
   • +4 (4 voturi)    
    bai minciunica srl (Vineri, 25 noiembrie 2016, 21:31)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    terenul si cladirile sunt in plus pe langa aia 60 milioane.
 • +14 (22 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 noiembrie 2016, 1:38)

  [anonim]

 • +18 (24 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 noiembrie 2016, 6:04)

  [anonim]

 • +23 (29 voturi)    
  Conform "meritelor"sale,..... (Vineri, 25 noiembrie 2016, 7:10)

  gigiN [utilizator]

  ...acest superescroc ar fi trebuit sa fie...liberat doar pentru un singur tip de ceremonie !!!
 • +13 (15 voturi)    
  pariu pe o bere (Vineri, 25 noiembrie 2016, 7:27)

  gopo2016 [utilizator]

  ca ii dau drumul cu toate ca , cartile, sint scrise de alti si cred ca plagiate, lucru care ar trebui sa ii mai aduca ceva ani de puscarie, dar bani lui vor unge tot ce trebuie ca sa iasa afara
 • +18 (22 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 noiembrie 2016, 9:02)

  [anonim]

 • +3 (11 voturi)    
  a dracu viata imputita! (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:15)

  revo [utilizator]

  Da, este foarte clar ca ii dau drumul! Toti au nevoie de "liniste" inainte de alegeri, nu le trebuie revarsarea haznalelor in capul lor. S-a batut palma.

  Suntem sfasiati psihic si fizic continuu. Fugiti cei care mai puteti! Aici este Infernul.
  • -8 (12 voturi)    
   s-au terminat (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:21)

   xanti [utilizator] i-a raspuns lui revo

   Pastilele.
 • +16 (18 voturi)    
  prejudiciul nu s-a recuperat, cartile (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:42)

  __alex__ [utilizator]

  alea sunt tot o forma de furt, munca a fost prestata fictiv. Normal ca merita eliberat, in Romania fac puscarie pe bune doar cei care fura de foame.
 • +27 (31 voturi)    
  Romanica tara tuturor posibilitatilor. (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:51)

  desdes [utilizator]

  f tare in tara asta. Furi de spargi, distrugi vieti, calci in picioare tot si dupa 2 ani esti liber si cu pusculita plina.
  F tare in Romanica. Daca era in US putrezea in puscarie si el si toti din anturajul lui care l-au ajutat de-a lungul timpului.
  Foarte foarte tare.
  • -22 (22 voturi)    
   E grav,nici cu leacuri straine nu mai (Vineri, 25 noiembrie 2016, 12:49)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui desdes

   scapi!
   • +4 (6 voturi)    
    Nu stiam de ce ii toca a3 pe Camelia Bogdan si (Vineri, 25 noiembrie 2016, 18:23)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    Danilet. Aviz amatorilor daca calca pe bec?
    Danilet era un exemplu pentru cei mai slabi de inger din CSM?
    Ce ti-e si cu CNA-ul asta absent.
 • +2 (8 voturi)    
  basescu (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:23)

  bobyff [utilizator]

  astia care tot il injurati pe Basescu. Daca nu era Basescu turnatorul de voiculescu nu facea 1 zi de puscarie.
 • +8 (8 voturi)    
  Se pare ca mai sarbatoreste cel putin un Craciun (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:31)

  Susufler0 [utilizator]

  si un Paste la bulau !

  PS. La (cati mai) Multi Ani, Varane !
  • +2 (2 voturi)    
   santaju RCS..fara numar..fara numar (Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, 8:22)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   pentru conul varaaaaan...
   • +1 (1 vot)    
    E totul calculat ca sa nu se poata contopi (Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, 14:53)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    pedepsele ! :)

    La un an dupa ce iese de la bulau liberat conditionat incaseaza in prima instanta 5 ani pt santaj, dupa care la recurs mai adauga ICCj-ul inca vreo 2, in asa fel incat sa se intoarca la mititica si sa se apuce din nou de scris, pt ca doar aici are linistea necesara sa-si desavarseasca opera stiintifica, dom Profesor. :)))
 • +4 (4 voturi)    
  sa fiu nebun.... (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:37)

  FCX [utilizator]

  Voiculescu a scris cate o carte pe luna? Ma intreb cate pagini au cartile sale.
 • -5 (7 voturi)    
  dubla masura (Vineri, 25 noiembrie 2016, 17:56)

  Irina25 [utilizator]

  Cat timp Videanu, Udrea si altii ca ei sunt liberi, prospera si ne sfideaza, de ce ar fi neobisnuit ca Voiculescu sa iasa din puscarie?!
 • +5 (5 voturi)    
  Atentie fasole ! (Vineri, 25 noiembrie 2016, 18:16)

  A78 [utilizator]

  Foarte tare poza in care mai arata ca mai face inca 10 luni de dushuri cu diversi infractori .

  Sa speram ca nu mananca fasole .
 • +7 (7 voturi)    
  uniii e mai presus de zeghie (Vineri, 25 noiembrie 2016, 19:37)

  Miky113 [utilizator]

  Parca a luat in jur de 10 ani.
  Peste 60 ani poate face o treime daca e baiat cuminte.

  Da mai greu de priceput e cum a putut sa scrie o biblioteca si sa si munceasca simultan, si sa mai aiba si conditii naspa(100 sforaitori in camera, cinci la cate o carte, si 20 simultan la dusuri) !!!!

  Salam justitie !!!! legata la ochi si deszvirginata precum simona, ...
 • +6 (6 voturi)    
  usurel cu ''pianul pe scari''... (Vineri, 25 noiembrie 2016, 19:40)

  astronaut [utilizator]

  mai intai recuperam prejudiciul si dupa care se poate discuta si de ''liberare conditionata'' !!
 • +3 (3 voturi)    
  Sa vezi acum spume in direct la Latrine ! (Vineri, 25 noiembrie 2016, 20:28)

  Susufler0 [utilizator]

  Evident ca daca o sa mai stea inca 10 ani, pardon 10 luni, desi..., ordinea vinovatilor va fi :
  1. Basescu
  2. Soros
  3. Iohannis
  4.Ciolos
  5. Macovei
  6. Ponta*

  * Ponta - de doua ori. O data pt ca a esuat suspendarea. Si a doua oara pt ca nu a iesit Presedinte !!!
  • +1 (1 vot)    
   vezi (Duminică, 27 noiembrie 2016, 14:12)

   bobyff [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   tocmai daia votez PMP-ul lui Basescu.
   • +1 (1 vot)    
    Idem ! (Duminică, 27 noiembrie 2016, 14:45)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bobyff

    Adaug doua nume Cristian Diaconescu si Siegfrid Muresan.
 • +3 (3 voturi)    
  Justitiei: (Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, 8:26)

  John M. [utilizator]

  Multumim ca nu ne-ati ruinat sarbatorile !
 • +1 (3 voturi)    
  adica de ce bre???.... (Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, 12:59)

  mitocanu [utilizator]

  de ce herr voiculescu, alias don profesor, sa dea 60 milioane Euro inapoi statului...pai cu ce bani mai plateste sleahta de lingai gadea, badea, ursu, grecu, stanciu si madam stoicescu, cea mai inteligenta dintre toti moftangii aciuiati pe la antena3....mai bine sa faca in continuare bulau cu banii in buzunar...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by