EXCLUSIV Cum vrea sa faca rost Voiculescu de niste zile de libertate. Nota interna ANP: A executat ore de munca in paralel cu orele de "studiu" pentru cele zece opere stiintifice si a fost pontat pentru munci pe care nu le-a efectuat niciodata  - SURSE

de Dan Tapalaga, Raluca Pantazi     HotNews.ro
Joi, 25 februarie 2016, 16:40 Actualitate | Esenţial


Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare
Foto: Mediafax
O nota interna realizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor mentioneaza, intre alte probleme constatate la Rahova, si situatia detinutului Dan Voiculescu, care a reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Nota interna a ajuns, potrivit surselor HotNews.ro si la DNA, care s-a autosesizat pe 12 ianuarie, dupa izbucnirea scandalului "scriitorilor din inchisori". HotNews.ro a scris in premiera acum o luna si jumatate ca Voiculescu beneficiaza de regim preferential la Rahova dupa ce a transmis primele intrebari penitenciarului la jumatatea lunii decembrie 2015. ANP a realizat nota interna pe 29 decembrie 2015, ulterior solicitarilor HotNews.ro.
 • De notat ca atacurile Antena 3 la adresa Hotnews.ro s-au inmultit in ultimele doua luni, pe masura ce Hotnews.ro trimitea in mod insistent adrese oficiale cu intrebari referitoare la situatia lui Dan Voiculescu in penitenciarul Rahova.
Potrivit surselor HotNews.ro, Voiculescu a primit acest tip de beneficii in aceeasi zi (si ore de studiu, si ore de munca), fapt fara precedent in penitenciarele din Romania. Mai mult, ar fi fost pontat si pentru ore de munca pe care in realitate nu le-a executat niciodata. Toate aceste informatii sunt consemnate intr-o nota interna a ANP din 29 decembrie 2015.

Aceasta ridica o serie de probleme angajatorului, care in acest caz este penitenciarul Rahova. Potrivit Codului Muncii, o persoana nu poate fi dublu pontata, nici nu poate munci mai mult de 8 ore pe zi. Daca i s-ar lua in calcul atat cele opt ore de studiu, cat si cele opt ore de munca, ar rezulta ca Voiculescu a muncit 16 ore pe zi - fapt interzis prin lege.

Pe scurt, Voiculescu nu putea presta, in acelasi interval de timp, doua activitati diferite, respectiv munca si redactarea lucrarii stiintifice. Ambele activitati au drept efect reducerea duratei pedepsei.

Cu alte cuvinte, ori munceste in diferite feluri (popota,etc), ori redacteaza lucrari stiintifice. Simultan,aceste activitati nu se pot face.

Miza entuziasmului lui Dan Voiculescu in a scrie carti sau a presta ore de munca in diverse alte domenii o reprezinta, evident, acumularea de zile in contul eliberarii conditionate.

Ce spune legea 254/2013 privind regimul executarii pedepselor

"Partea din durata pedepsei care este considerata ca executata pe baza muncii prestate si/sau a instruirii scolare si formarii profesionale Art. 96
(1) Pedeapsa care este considerata ca executata pe baza muncii prestate sau a instruirii scolare si formarii profesionale, in vederea acordarii liberarii conditionate, se calculeaza dupa cum urmeaza:
a) in cazul in care se presteaza o munca remunerata, se considera 5 zile executate pentru 4 zile de munca;
b) in cazul in care se presteaza o munca neremunerata, se considera 4 zile executate pentru 3 zile de munca;
c) in cazul in care munca este prestata pe timpul noptii, se considera 3 zile executate pentru doua nopti de munca;

d) in cazul participarii la cursurile de scolarizare pentru formele de invatamant general obligatoriu, se considera 30 de zile executate pentru absolvirea unui an scolar;
e) in cazul participarii la cursurile de calificare ori recalificare profesionala, se considera 20 de zile executate pentru absolvirea unui curs de calificare ori recalificare profesionala;
f) in cazul elaborarii de lucrari stiintifice publicate sau inventii si inovatii brevetate, se considera 30 de zile executate, pentru fiecare lucrare stiintifica sau inventie si inovatie brevetate.
(2) Reducerea fractiunii de pedeapsa care este considerata ca executata pe baza muncii prestate sau a instruirii scolare si formarii profesionale nu poate fi revocata."

Pe 12 ianuarie 2016, DNA a deschis dosar penal în cazul carţilor scrise de catre deţinuţi, anuntand ca efectueaza verificari privind favorizarea faptuitorului. Sunt vizaţi profesori universitari care au coordonat sau validat lucrarile, reprezentanţii editurilor care le-au publicat dar si funcţionari ai ANP care au propus eliberarea.

HotNews.ro a facut prima solicitare catre Administratia Nationala a Penitenciarelor, in a doua jumatate a lunii decembrie. La intrebarile HotNews.ro referitoare la cate ore de munca a prestat si cat timp a alocat scrierii de carti Dan Voiculescu, ANP a refuzat in mod constant. sa raspunda. In prima faza a motivat ca aceste date fac parte din "dosarul individual, care, potrivit normelor legale, pot fi accesate numai cu acordul detinutului", apoi a refuzat sa mai raspunda.

Numai ca, exact in ziua in care ANP raspundea ca nu poate furniza date "din dosarul individual al detinutului", Ministerul Justitiei a dat publicitatii o parte din datele solicitate de HotNews.ro, indicand intr-un tabel perioada exacta alocata de fiecare detinut fiecarei carti scrise.
In aceeasi zi in care a publicat acest articol, 12 ianuarie 2016, HotNews.ro a trimis o noua solicitare, de data asta catre Ministerul Justitiei, cu urmatoarele intrebari:
 • 1. Care este pozitia Ministerului Justitiei cu privire la urmatoarea situatie:  Administratia Nationala a Penitenciarelor a raspuns oficial HotNews.ro ca nu ne poate comunica timpul de lucru alocat de un detinut realizarii unei lucrari stiintifice, nici timpul de scoatere la munca, pentru ca ar fi "documente ce fac parte din dosarul individual care, potrivit normelor legale în vigoare, pot fi accesate numai cu acordul deţinutului".
 • 2. Avand in vedere ca HotNews.ro nu a putut primi de la ANP aceste date, insa Ministerul Justitiei a primit si facut publice o parte din ele, va solicitam dumneavoastra sa ne comunicati: cate ore de munca a efectuat detinutul Dan Voiculescu si in ce zile?
 • 3. Ministerul Justitiei are in vedere sa dispuna masuri, in urma aspectelor prezentate de HotNews.ro in ancheta: “Geniul de la Rahova. A scris 7 carti simultan din totalul de 10, a executat separat ore de munca astfel ca vara viitoare iese din inchisoare/ Cum este protejat Dan Voiculescu de Administratia Nationala a Penitenciarelor”?
Pe 19 ianuarie 2016, HotNews.ro publica o investigatie care arata Cum a plagiat Dan Voiculescu din inchisoare. Analiza arata ca "Investitii straine directe - vector al dezvoltarii economice" - cartea scrisa de Voiculescu in Penitenciarul Rahova - are mai multe pasaje care par copiate din alte lucrari, fara atribuirea surselor conform normelor academice.

O alta problema care se ridica aici este cum a avut acces Dan Voiculescu la atat de multe surse bibliografice, cum sunt cele mentionate in lucrarea plagiata (155 de referinte). Potrivit surselor HotNews.ro, si aceasta problema - accesul la sursele de documentare - este ridicata in nota interna a ANP, avand in vedere ca biblioteca penitenciarului nu dispune de cartile citate.

Pentru ca Ministerul Justitiei nu a comunicat niciun raspuns, iar investigatia HotNews.ro a aratat un plagiat intr-o carte scrisa de Voiculescu in inchisoare, pe 20 ianuarie, HotNews.ro a retrimis Ministerului cele trei intrebari.

Pe 22 ianuarie 2016, Ministerul Justitiei raspunde la solicitarea HotNews.ro ca, “deoarece exista în acest moment doua anchete în derulare (DNA și corpul de control al Primului Ministru), dorim sa facem un apel catre media de a aștepta finalizarea acestor anchete pentru a trimite noi informatii”.

O luna mai tarziu, pe 22 februarie 2016, HotNews.ro revine cu o noua solicitare catre Ministerul Justitiei, in care a intrebat:
 • Cele doua anchete se refera la cazul specific al lui Dan Voiculescu, care potrivit informatiilor publicate de HotNews.ro a beneficiat de un regim preferential in penitenciar?
 • Daca nu, beneficiaza sau a beneficiat Dan Voiculescu de regim preferential in detentie? Va beneficia Dan Voiculescu de reducere a pedepsei pentru cele 10 carti scrise in penitenciar, inclusiv pentru cartea plagiata - dupa cum o arata o investigatie HotNews.ro?
Ministerul Justitiei a raspuns astazi acestor intrebari, evitand din nou lamuririle solicitate, cu toate ca informatiile solicitate sunt de interes public, vizand felul cum se respecta legea in institutiile publice.

"Ministerul Justiţiei reitereaza faptul ca exista doua anchete în derulare, una administrativa, a Corpului de control al Primului Ministru care efectueaza un control la Administratia Nationala a Penitenciarelor si o ancheta în urma autosesizarii Directiei Nationale Anticoruptie cu privire la suspiciunea savârșirii infractiunii de favorizarea faptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infractiuni de coruptie, în scopul de a îngreuna executarea pedepselor aplicate de instantele de judecata. Ministerul Justiţiei nu înţelege sa interfereze cu aceste anchete si prin urmare nu poate comenta în acest moment.

Comisia de eliberare condiţionata din penitenciare prezidata de un judecator delegat este chemata sa propuna reţinerea beneficiului reducerii pedepsei pentru lucrarile stiinţifice scrise în temeiul atricolului 96 litera f) din legea 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Propunerea comisiei este înaintata unei instanţe independente chemata sa cenzureze sau sa confirme propunerea comisiei de eliberare condiţionata."


Comisia de eliberare conditionata este, potrivit legii, compusa din: judecatorul de supraveghere a privarii de libertate, care este si presedintele comisiei, directorul penitenciarului, directorul adjunct pentru siguranta detinerii si regim penitenciar, directorul adjunct pentru educatie si asistenta psihosociala si un consilier de probatiune din cadrul serviciului de probatiune competent potrivit legii in circumscriptia caruia se afla penitenciarul. Secretariatul comisiei se asigura de catre seful serviciului evidenta din penitenciarul respectiv.

Background. Dan Voiculescu a fost condamnat vineri, 8 august, 2014, la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA. Alaturi de el, ceilalti inculpati au primit condamnari, cu executare si suspendare. In plus, instanta a dispus diferite confiscari si sechestre pe mai multe bunuri ale inculpatilor, totul pentru a se recupera prejudiciul din dosar calculat la 60 de milioane de euro.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

25271 vizualizari

 • +82 (86 voturi)    
  Varanul TREBUIE sa fie absolvent de Zi nu FF (Joi, 25 februarie 2016, 16:55)

  un domn [utilizator]

  pentru cei 10 ani.PUNCT !
  • +52 (60 voturi)    
   cine l-a pontat ? (Joi, 25 februarie 2016, 17:45)

   numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Ar trebui sa-i fie coleg de celula.
   • +21 (21 voturi)    
    Pentru HN (Joi, 25 februarie 2016, 20:11)

    andreitr [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

    de ce nu dați stirea despre discursul ambasadorului american Hans Clemm de astăzi?
    Asta e cea mai importantă știre astazi...
    Iar de ce la știrea despre ion ilici Iliescu călăul din 89 și de la mineriade nu se pot adăuga comentarii? Nu vă convine să-l înjurăm pe călău?
    Despre văran ar fi bine să mai ia încă 10 ani de pușcărie și tuturor ca el le urez la mulți ani cu executare!
    • +6 (6 voturi)    
     Comment sters de user (Vineri, 26 februarie 2016, 9:48)

     Pastrati-l pe Conta [anonim] i-a raspuns lui andreitr

    • +6 (8 voturi)    
     sa fie primit ! (Vineri, 26 februarie 2016, 11:39)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui andreitr

     La Multi Ani varane !
  • +43 (45 voturi)    
   Pedeapsa capitala.... (Joi, 25 februarie 2016, 18:23)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Ar trebui introdusa prin lege pentru varan. Un glonte si nu ne-am mai fi enervat cand vedem atatea porcarii si probleme pe care le genereaza acest infractor. Cu ce mai poate ajuta el societatea??? Cu nimic. Cum a ajutat-o in toata viata lui??? In nici un fel, nu s-a ocupat decat infractiuni si politica securista si comunista. Costul unui glonte ar fi infinit mai mic decat nenumaratele costuri cu procesele lui voiculescu si cu demascarea tuturor cozilor de topor care il sprijina, cu intretinerea la Rahova. Se mai indreapta varanul, se reeduca in puscarie?? Niciodata, nu vedeti toate manevrele pe care le orchestreaza din parnaie??? Schimbati legea, puneti un singur articol, cei care fura peste 1 milion sunt lichidati si averea confiscata. Atunci problema ar fi rezolvata elegant si definitiv.
   • -15 (23 voturi)    
    hai lasa-ne (Joi, 25 februarie 2016, 22:12)

    numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    cu gandirile de evul mediu. Nu-i nici o diferenta intre gandirea ta su cea din ISIS. Mars in Siria.
    • +4 (6 voturi)    
     Ai si argumente ? (Vineri, 26 februarie 2016, 8:48)

     Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     Sau doar etichetari automate cand cineva se ia de "imamul" tau in ale infractiunii
    • 0 (0 voturi)    
     propunerea (Vineri, 26 februarie 2016, 19:24)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     lui cartofil este radicala, dar vine din exasperarea celor care vad ca marii banditi scapa prea usor. Din acest motiv multi romani doresc un Conducator ca Vlad Tepes ( parca glontul e mai blad deca teapa, nu ?).
     Propunerea este buna. Eventual cu un amendament :. "Acesta Lega este in vigoare 5 ani. Dupa 5 ani se reanalizeaza oportunitatea prelungirii sau eliminarii acestei legi."
   • +5 (5 voturi)    
    ^|^ (Vineri, 26 februarie 2016, 8:35)

    Kpriciu [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    Ad litteram !
    • +2 (2 voturi)    
     ! (Vineri, 26 februarie 2016, 8:53)

     Kpriciu [utilizator] i-a raspuns lui Kpriciu

     ...cu spusele lui cartofil, evident!
   • +2 (2 voturi)    
    Corect (Vineri, 26 februarie 2016, 17:32)

    ionisus [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    ar fi ca niciun condamnat sa nu poata parasi inchisoarea inainte de a se recupera intreg prejudiciul, pana la ultimul banut.
    Pedeapsa capitala ar fi o binecuvantare pentru cei ca felix, mai ales daca ar fi aplicat principiul recuperarii integrale a prejudiciului, ca prim criteriu pentru eliberarea conditionata.
    Adica, nu restitui toti banii, mori in puscarie! Atunci sa vedeti ce s-ar mai aduna banii la buget! Pe cand asa, sa tot faci puscarie, daca dupa 2-3 ani ramai cu toti banii furati.
 • +34 (48 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 25 februarie 2016, 16:59)

  [anonim]

  • +49 (53 voturi)    
   sunt tineri astia de la HN! :))) (Joi, 25 februarie 2016, 17:06)

   GOG [utilizator] i-a raspuns lui

   Nu stiu ce inseamna sa fi multilateral dezvoltat si sa realizezi cincinalul in 4 ani...

   Varanul nu osteneste si munceste si cand se odihneste...

   Halal reeducare, daca si din fundul puscariei imprastie mizerie si otrava prin ventilatorul/canal A3! ca a cui e tembeliziunea?
 • +51 (53 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 25 februarie 2016, 17:04)

  [anonim]

 • +40 (42 voturi)    
  mafiotul tot mafiot ramane... (Joi, 25 februarie 2016, 17:06)

  liviu_ [utilizator]

  pentru ceea ce incearca securistu asta sa faca
  ar trebui sa nu fie posibil sa fie eliberant inainte de termen!
  buna purtare si eliberarea conditionata sunt pentur cei ce o merita, nu pentur cei care nu stiu cum sa tzapuiasca legea
  • +37 (37 voturi)    
   Eliberare dupa ce da inapoi ce a furat (Joi, 25 februarie 2016, 18:27)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Din 60 de milioane a dat 1% si se vrea afara. Cine n-ar sta in puscarie vreun an sau doi pentru 60 de milioane. Un om normal nici nu-si poate imagina ce inseamna suma si ce poate face cu ea. Eu cred ca am gasi un milion de romani care sa fie de acord sa stea in puscarie pentru doar un milion de E. Mai ales ca e puscarie cu plasma, telefon si room service.
   • -7 (9 voturi)    
    Nu o sa se recupererze NICIODATA (Vineri, 26 februarie 2016, 7:48)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    alea 60 milioane,este simplu,aceasta valoare a fost evaluata de un "specialist" DNA,care DNA a avut interesul sa-l infunde pe Voiculescu.
    Dupa ce terenul in cauza,cu darapanaturile de pe el a intrat in posesia statului,ANAF-ul a reevaluat acest teren si i-a iesit fix 10,4 milioane de euro,adica de 6 ori mai putin.
    De aici se vede "competenta "DNA in evaluari!!!
    Si nici atat n-o sa scoata ANAF-ul pe acest teren,care teren nu este bun de constructii,altfel Voiculescu construia ceva pe el,nu-l lasa in paragina!
    • +4 (4 voturi)    
     he he..las ca aflam de CRESCENT (Vineri, 26 februarie 2016, 12:08)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

     si 'conturili" din strainatate..he he
   • 0 (0 voturi)    
    si femei. (Vineri, 26 februarie 2016, 19:36)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    Nu e cazul Varanului, care nu mai are
    libidou. El a ramas indragostit de bani.
  • +24 (24 voturi)    
   in primul (Joi, 25 februarie 2016, 18:31)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   rand ar trebui, inainte de a fi luata in considerare eliberarea conditionata, sa dea cei 60 mil. euro, sa-si potoleasca haita de pupatori in c*r de la hantene astfel incat statul sa poata vinde imobilele si abia apoi sa fie luata in considerare detentia. in cazul ica. urmeaza judecata santajului rcs&rds.
 • +27 (29 voturi)    
  Tot la secret! (Joi, 25 februarie 2016, 17:08)

  MirceaGeorgescu1 [anonim]

  E ca si cum, un medic, ar spune ca are blenoragie la urechi! Vai, e divulgare de date personale! Sa afle boborul, ce inteligenta sta la parnaie?
 • +29 (31 voturi)    
  Chiar nu poate Ministerul Justitiei... (Joi, 25 februarie 2016, 17:08)

  gigiN [utilizator]

  ...sa gaseasca niste persoane cat de cat rezonabile pentru Administratia Penitenciarilor ?Sau toti "trebuie" sa fie coruptibili ??? II propun turnatorului felix o excursie de 7 ani in Siberia !!!
 • +24 (30 voturi)    
  Corb la corb (Joi, 25 februarie 2016, 17:13)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Justitia romaneasca e de partea hotilor so securistilor, inclusiv Directia Penitenciarelor. Mafia rosie pus stapinire pe tot.
 • +29 (31 voturi)    
  Corupții fură și în închisoare fiind.Toți. (Joi, 25 februarie 2016, 17:16)

  asavreau [utilizator]

  Toți corupții au continuat să fure și fiind în închisoare.Au fost condamnați pentru a fi reeducați și au ajuns să conducă din închisoare rețele de corupție ,șantaj și hoție.Că nu o să credem că închisorile sunt secții ale Academiei Române,unde se fac cercetări științifice!Și dacă închisorile sunt secții ale Academiei Române,de ce se spune că în închisorile românești condițiile sunt improprii.Dacă sunt improprii cum sau creat atâtea opere științifice.Despre șeful de la închisori nu se mai spune nimic,dar cred-că are multe de explicat.
 • -10 (28 voturi)    
  8 ore zilnic (Joi, 25 februarie 2016, 17:22)

  HP [utilizator]

  Imi poate spune cineva articolul din legea care interzice sa lucrezi mai mult de 8 ore pe zi ?

  "Potrivit Codului Muncii, o persoana nu poate fi dublu pontata, nici nu poate munci mai mult de 8 ore pe zi."

  Eu am doua joburi cu norma intreaga si nu m-a intrebat nimeni, nimic, dimpotriva, cred ca statul e foarte fericit ca platesc contributii duble.
  • +13 (15 voturi)    
   Nu s-a prins nimeni (Joi, 25 februarie 2016, 18:14)

   mitg [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Pentru ca legea aia e strict in interesul angajatului; in situatia in care angajatorul te siluieste sa lucrezi 12 ore zilnic de luni pana sambata, legea respectiva permite ITM sa forteze angajatorul sa nu te supra-munceasca.
   La modul pasiv, totusi, nu monitorizeaza nimeni asta, legea fiind "pentru uz intern" atunci cand un angajat nedreptatit face reclamatie.
   • -4 (8 voturi)    
    Nu (Joi, 25 februarie 2016, 19:33)

    HP [utilizator] i-a raspuns lui mitg

    Nu intelegi, nu exista niciunde in lege asa ceva. Iar daca ar exista, prin absurd, ar fi chiar Voiculescu cel indreptatit sa se planga, nu institutiile statului.
    • +5 (7 voturi)    
     Vai, vai (Vineri, 26 februarie 2016, 2:17)

     mitg [utilizator] i-a raspuns lui HP

     Exista.
     Te rog frumos sa-ti imprimi Articolul 112 din Codul Muncii din Ianuarie 2003, republicat in 2011.
     Mai mult de atat, Articolul 114 din acelasi cod nu permite munca mai mult de 48 de ore pe saptamana. In conditii speciale, exista derogari de la Articolul 114 pe perioade foarte, foarte limitate din punct de vedere temporal.
     Unde-ai facut "legea", la aprozar?
     • -1 (3 voturi)    
      Vai, vai (Vineri, 26 februarie 2016, 9:04)

      HP [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      NU exista.

      Bai, voi sunteti culmea, o tineti langa cu "ilegal" si alte vrajeli.

      Art. 114:

      (2) Prin exceptie, durata timpului de munca, ce include si orele suplimentare, poate fi prelungita peste 48 de ore pe saptamana, cu conditia ca media orelor de munca, calculata pe o perioada de referinta de 4 luni calendaristice, sa nu depaseasca 48 de ore pe saptamana.

      (1) Pentru anumite sectoare de activitate, unităţi sau profesii se poate stabili prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifice o durată zilnică a timpului de muncă mai mică sau mai mare de 8 ore.
    • +3 (5 voturi)    
     Chiar nu pricepi ? (Vineri, 26 februarie 2016, 8:51)

     Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui HP

     Voiculescu formal se inregistreaza ca muncind 30 de ore pe zi nu este "fortat" sa munceasca 12. Este o evidenta frauda pentru care trebuie pedepsit cu suplimentarea pedepsei cu numarul de ore pe care a incercat sa-l fraudeze.
  • +11 (15 voturi)    
   la tine nu "se pune" (Joi, 25 februarie 2016, 18:29)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Jobul de postac nu e in COR! >:)
   • -5 (9 voturi)    
    Lol (Joi, 25 februarie 2016, 19:31)

    HP [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    "Postacul" subsemnat - posteaza aici de cand a aparut sistemul de comentarii, acum 7 ani, spre deosebire de hippiotii inutili ca tine, care pun blidul jos si danseaza pentru un cico.

    Hai, poate e nevoie de tine la vreun mars anti-RMGC.
 • -25 (37 voturi)    
  la cuțite (Joi, 25 februarie 2016, 17:24)

  Mazeta [utilizator]

  Văd că a început un adevărat război între HN și A3. Hotnews îl atacă pe Voiculescu, Antena 3 îl atacă pe Coldea, de parcă Coldea ar fi patronul HN.
  • +22 (22 voturi)    
   Cine ataca? (Joi, 25 februarie 2016, 18:14)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Nici pana acum nu stii sa faci diferenta intre "a ataca" si a descrie niste fapte? De exemplu: tu esti cel care ataca, aruncand niste vorbe fara nici un fel de dovezi in sprijinul acestor "vorbe".

   Fapte: Voiculescu a pontat fals niste ore de munca.
   • +5 (5 voturi)    
    asta-i (Vineri, 26 februarie 2016, 7:39)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    treaba @mazetei, sa bage strambe.
    o fi si platit pentru asta. in ruble.
    la o minima analiza a postarilor sale, se poate constata foarte usor ca el posteaza pro-ilici/psd/moskva, dar fara vreo linie directoare de partid. asta-i meseria lui. sa atace in directii putiniste.
  • +4 (4 voturi)    
   A dezvalui adevarul e atac ? (Vineri, 26 februarie 2016, 8:52)

   Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   E dezvaluirea incercarii de frauda a unui infractor incarcerat nu impresii sau calomnii la adresa unor persoane sau chiar copii cum practica unii ( Miss Piggy de la a3)
  • +5 (5 voturi)    
   Acum ne e clar (Vineri, 26 februarie 2016, 8:55)

   Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   A3, rusnacii, psd si ponta sunt cei buni (in acceptia propagandei rusnace in Romania) cei ce vor incarcerarea coruptilor, stat de drept, justitie independenta sunt cei rai. Multumim pentru clarificare. Taberele si obiectivele lor sunt limpezi. Sa ne tii la curent cu ce mai este nou in propaganda voastra rusnaca. Na zdorovie !
  • 0 (0 voturi)    
   Nu e? (Sâmbătă, 27 februarie 2016, 4:20)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Nu e?
 • +27 (29 voturi)    
  IN TIMPUL DETENTIEI ACTUALE (Joi, 25 februarie 2016, 17:26)

  arheopterix [utilizator]

  trebue scotocit in toate gainariile acestei soparle toxice ICA e doar cireasa pe coliva !
 • +23 (27 voturi)    
  Varanul cazut la mantinela si-a rupt crosele A3 (Joi, 25 februarie 2016, 17:28)

  Plagarus [utilizator]

  Pe vremea cand era "sportiv", hocheistul işi turna colegii.
  “Potrivit CNSAS,Voiculescu Dan ar fi fost recrutat ca informator de Securitatea comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ Mircea şi ar fi relatat verbal despre contactele şi schimburile de pachete intre sportivii romani şi cei straini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valuta şi apoi, in Republica Socialista Cehoslovaca, unde a insotit ca translator echipele romaneşti de hochei pe gheata”
  • +4 (4 voturi)    
   Turnator ??? (Vineri, 26 februarie 2016, 12:42)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   Astea-s maruntisuri. Individul a condus (condus !!!) firmele de comert exterior exterior ale Securitatii. Crezi ca din pozitia de turnator ? E ca si cum i-am spune "gainar" unuia ca Patriciu, de exemplu.
 • +29 (31 voturi)    
  Nimic nou! (Joi, 25 februarie 2016, 17:36)

  obvious [utilizator]

  Asadar, face exact ce-a facut si pana acum. Inseala, fura, musca daca trebuie, tradeaza, calca pe cadavre numai sa razbata.
 • +25 (25 voturi)    
  DACA NU SE IAU MASURI LA ASTA SE VA AJUNGE ! (Joi, 25 februarie 2016, 17:59)

  Susufler0 [utilizator]

  In ritmul asta o sa vina momentul(dupa septembrie incolo), cand Dragnea, condamnat (in urma recursului) de catre ICCj la 1 an de inchisoare cu executare, va intra luni pe poarta inchisorii , noaptea de luni spre marti, bantuit de avant creator, va scrie 5 carti stiintifice, marti dimineata se va intruni comisia de eliberari conditionate din penitenciar iar miercuri judecatoria il va elibera, nu conditionat ci in mod definitiv ,constatand executata in totalitate pedeapsa, precizand in hotararea judecatoreasca de eliberare ca, potrivit cartilor scrise si muncii prestate in atelierul de tamplarie al inchisorii, Liviu trebuia sa fie eliberat inca de duminica, dar formalitatile birocratice greoaie au intarziat eliberarea, motiv pt care autoritatile romane vor deschide o ancheta pt a depista vinovatii, din cauza carora Dragnea Liviu a fost incarcerat mai mult decat trebuia.
  PS. Evident ca Dragnea Liviu va face plangere la CEDO si dupa 7 ani de proceduri judiciare, Statul roman (adica noi, pulimea, de fapt) va fi obligat sa-i plateasca 5000 de euro despagubiri morale.
 • +30 (30 voturi)    
  Cautati-i la avere pe toti astia din comisie! (Joi, 25 februarie 2016, 18:33)

  AnaCiuca [anonim]

  Cum nimic nu e gratis si balta are peste, nu ar fi rau niste investigatii mai discrete asa, referitoare bunastarea familiilor lor. Daca as avea bani, as plati o intreaga firma de detectivi particulari, sa-i urmareasca. Pe toti! Trebuie folosite metode murdare pentru a afla adevarul!
  • +2 (2 voturi)    
   N-ar fi rau, dar... (Vineri, 26 februarie 2016, 10:07)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui AnaCiuca

   La ce ne-ar folosi ? Sistemul mai ejecteaza cite unul care e prea-prea, dar la gramada nu. Sau ai uitat de arestarile cu autocarele si elicopterele de la Vama, cu dovezi si camere ascunse ? Care a fost rezultatul ? Zero, eliberati toti, ca erau ai sistemului.
   • 0 (0 voturi)    
    De atunci (Vineri, 26 februarie 2016, 20:09)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui FlorinG

    poate s-a mai schimbat cate ceva.
 • +12 (12 voturi)    
  Bravo Hotnews! (Joi, 25 februarie 2016, 19:00)

  MPopa [utilizator]

  Eu cred ca investigatia asta va conduce la rezultate neasteptate. In sistemul penitenciar coruptia e in floare. Gardienii vand telefoane mobile detinutilor, apoi alti gardieni (mana-n mana cu primii) le confisca ca sa mearga afacerea. Iar sefii cei mari nu se incurca cu gainarii ci se concentreaza pe a le face viata usoara milionarilor ajunsi la racoare. Daca ajungi pe mana doctorului sau a temnicerului nu te mai uiti la bani!
  In ancheta Corpului de Control al primului ministru nu-mi pun nici o nadejde, dar de vreme ce DNA-ul a intrat pe fir sunt sanse sa se mai dreneze mizeria din sistemul penitenciar.
  • +1 (1 vot)    
   Corolar (Vineri, 26 februarie 2016, 20:02)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui MPopa

   gardienii trebuie sa fie un mare fan al DNA, e mai avantajos pentru ei sa aiba clienti full cu parale decat niste gainari rupti in fund.
 • +7 (9 voturi)    
  multumim (Vineri, 26 februarie 2016, 6:10)

  gopo111 [utilizator]

  hotnews ca il tii departe de noi pe felix, prin intrebarile si ancheta ta. oare da in git si ce se intimpla in celula? asta sa nu isi iasa din mina de cind era turnator ;)
 • +5 (5 voturi)    
  stiinta ?!? carti de stiinta ? + infinit (Vineri, 26 februarie 2016, 8:36)

  arletty [utilizator]

  asta este doar o alta impostura. Pe o carte de stiinta nu ai cum sa o faci in pirnaie, poate un studiu psihologic sau asa ceva, dar si asta e in zona empirismului. Ne rid si curcile. Nu si papagalii veniti de la coada maidanului or a vacii si facuti 'intelectuali' daca nu de-a dreptul 'oameni de stiinta' peste noapte (aia comunista). sau la apelul de seara.
 • +7 (7 voturi)    
  brigada (Vineri, 26 februarie 2016, 9:45)

  GigelStrainu [utilizator]

  brigada activista a le penalu" felix lucreaza din greu...pentru eliberarea sobolanului
  Atata timp cat nu se dubleaza sau tripleaza si nu se aduna pedepsele(ca in SUA) slabe sanse ca sa se potoleasca .Cum ar suna ca sa auzi intro zi ca XXX a fost condamnat la 3 vieti in carcera...pentru coruptie
  COruptia= Crima
 • +11 (11 voturi)    
  Ce CORUPTIE la PENINTENCIARE !!! (Vineri, 26 februarie 2016, 10:18)

  AvramIancu1 [anonim]

  CRIMINALUL Dan Voiculescu are Parteneri de nadesde la Penintenciarul RAHOVA .

  Prima PORCARIE NECONSTITUTIONALA (DISCRIMINARE absoluta -ce a facut CSM-AVOCATUL POPORULUI-Guvernul ???)- este reducera pedepsei pentru condamnati in varste cu o traime .

  Pe falncul doi sa afla cartile stintifice (criminali devin Dr. in DREPT si ECONOMIE platit de Buget ) 30 zile / 1 carte stinzifica . 10 carti = 300 de zile .

  Pe flancul drei se afla nerecuperarea PREJUDICIULUI .

  PANA cand ???
 • +3 (3 voturi)    
  Lasati-l! (Vineri, 26 februarie 2016, 21:35)

  anion [utilizator]

  Domnilor, eu zic sa fim ingaduitori acum cand se apropie Postul Pastelui! Administratia Penitenciarelor ne informeaza ca Voiculescu a efectuat munci pe care nu le-a mai facut vreodata. Daca aceste munci vor fi precizate iar printre acestea a facut spalatul WC-ului sefului de Penitenciar (doar a dat referinte, stie ce vorbeste) cu pamatuful familiei de la Corbeanca si a vdanjat fosele puscariei prin metoda absorbtiei cu furtunul, cred ca merita sa fie invoit si chiar eliberat.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by