Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai, a fost ales presedintele CNATDCU / In 2012, a fost impotriva verdictului de plagiat dat de acest for lui Ponta

de Raluca Pantazi     HotNews.ro
Luni, 22 februarie 2016, 19:17 Actualitate | Esenţial


Ioan Aurel Pop
Foto: Agerpres
Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, a fost ales presedinte al Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare, anunta universitatea. CNATDCU a fost prima institutie care a constatat in 2012 ca Ponta a plagiat in teza de doctorat, insa a fost reorganizata de ministrul de atunci Liviu Pop, in aceeasi zi cu verdictul. Membru al Consiliului general al CNATDCU si la acea vreme, Ioan Aurel Pop s-a delimitat de verdictul colegilor sai si, mai mult, a sustinut ca reorganizarea "era absolut necesara". Precizam ca si astazi CNATDCU isi pastreaza un rol in analizarea plagiatelor din doctorate.
 • Cu toate ca CNATDCU este, prin lege, institutia care trebuie sa ii propuna ministrului sa retraga un titlu de doctor, daca titlul a fost obtinut prin plagiat, Consiliul nu are in prezent o procedura/un regulament care sa detalieze aceasta atributie.
 • Aceasta procedura poate fi aprobata foarte simplu printr-un ordin de ministru, asa cum a si fost anulata
 • Concret, fosta procedura (stabilita prin OMECTS 3.504/2012) a fost abrogata in iunie 2012 de catre Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei la acea vreme. In ziua in care CNATDCU a dat verdict de plagiat pentru Ponta, in Monitorul Oficial a fost publicat un nou ordin de ministru, emis de Liviu Pop, ce abroga ordinul anterior, anula prevederile referitoare la analiza plagiatului si majora de la 20 la 45 numarul membrilor Consiliului general al CNATDCU, astfel incat decizia CNATDCU in cazul Ponta a fost blocata (Detalii aici)
 • Asa cum aratam si in articolul "Ce se va intampla in instanta cu deciziile universitatilor de retragere a titlurilor de doctor: Jurisprudenta impiedica functionarea noului mecanism propus de Ministerul Educatiei" - confirmat de minister, "o solutie rapida pentru toate cazurile de plagiat in doctorate este numirea prin ordin a unui nou Consiliu CNATDCU, sesizarea acestuia sa analizeze plagiatele si, in cazul unui verdict de plagiat, anularea titlurilor de doctor prin ordin de ministru".
 • Amintim ca noul ministru al Educatiei, Adrian Curaj, nu a modificat nici pana in prezent componenta Consiliului general al CNATDCU.
Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a anuntat vineri, 19 februarie 2016, ca "incepand cu ora 10.00, a avut loc Sedinta Consiliului General al CNATDCU (Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare). In urma intrunirii membrilor CNATDCU, acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop a fost ales presedintele acestui organism consultativ la nivel national. Pana in prezent, rectorul UBB a ocupat functia de vicepresedinte CNATDCU".

"Propunerea a venit din partea Academiei Romane si a fost votata, in unanimitate, de catre membrii Consiliului General al CNATDCU. Din acest Consiliu fac parte reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timisoara, Sibiu, Ploiesti si Tirgu Mures, precum si de la Academia Romana", se arata in comunicatul institutiei de invatamant superior.

Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB, este citat spunand ca "alegerea mea in functia de presedinte al CNATDCU reprezinta o continuare a asumarii unor responsabilitati in spatiul public. Intreaga mea activitate profesionala, fie ca am predat istorie unor minti tinere, fie ca am condus cea mai mare universitate din Romania, s-a bazat pe asumarea deplina a rolului pe care l-am avut. Am incercat sa ma pun, cu onoare si demnitate, in slujba oamenilor".

Citeste aici comunicatul integral al UBB

Ce spune legea cu privire la CNATDCU

Legea educatiei:
Articolul 170
(1) In cazul nerespectarii standardelor de calitate sau de etica profesionala, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pe baza unor rapoarte externe de evaluare, intocmite, dupa caz, de CNATDCU, de CNCS, de Consiliul de etica si management universitar sau de Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii, poate lua urmatoarele masuri, alternativ sau simultan:
a) retragerea calitatii de conducator de doctorat;
b) retragerea titlului de doctor;
c) retragerea acreditarii scolii doctorale, ceea ce implica retragerea dreptului scolii doctorale de a organiza concurs de admitere pentru selectarea de noi studenti-doctoranzi.

HG 681/2011 - Codul studiilor universitare de doctorat
Articolul 50:
(1) In cazul nerespectarii standardelor de calitate sau de etica profesionala in organizarea si desfasurarea studiilor universitare de doctorat, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului poate lua masurile prevazute la art. 170 din Legea nr. 1/2011.
(2) CNATDCU poate fi sesizat cu privire la nerespectarea standardelor de calitate sau de etica profesionala, inclusiv cu privire la existenta plagiatului, in cadrul unei teze de doctorat, indiferent de data sustinerii acesteia.
(3) Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii poate fi sesizat cu privire la incalcarea regulilor de buna conduita in cercetare-dezvoltare de catre personalul de cercetare-dezvoltare din cadrul IOSUD, potrivit prevederilor art. 323 din Legea nr. 1/2011.

Ioan Aurel Pop, dupa ce CNATDCU a constatat ca Ponta a plagiat: Acest consiliu al nostru nu are intre atributiile lui prioritare discutarea plagiatelor

Dupa ce CNATDCU, din care facea parte si in 2012, a constatat si anuntat ca Victor Ponta a plagiat, Ioan Aurel Pop a declarat pentru Mediafax:
 • "In cazurile de plagiat se pronunta niste organisme abilitate ale statului roman si eu nu sunt de acord cu dezordini si indiscipline, exista comisii de etica care se pronunta. Consiliul general de atestare a diplomelor si titlurilor universitare, care a luat aceasta decizie in cazul lui Victor Ponta, nu are atributii directe in cazurile de plagiat, ci doar in conditiile regulamentului sau. Adica in conditiile in care o comisie de specialitate discuta un plagiat, acel plagiat ajunge pe masa consiliului dupa ce a fost discutat de comisia de specialitate, or in acest caz comisia de juristi din cadrul consiliului nu s-a pronuntat.
 • Acest consiliu al nostru nu are intre atributiile lui prioritare discutarea plagiatelor decat in masura in care vin de la comisiile de specialitate. Or, dupa stiinta mea, o comisie de specialitate de drept care sa fi discutat lucrarea nu s-a intrunit si nu exista un motiv pentru care Consiliul general sa se pronunte cu atata graba".
 • "Eu nu puteam participa la o instanta care nu era in regula. Aceasta reorganizare era absolut necesara, in conditiile in care eu sunt rectorul UBB, dar aceasta universitate nu era reprezentata in consiliu, cata vreme eu am fost ales membru din partea Academiei Romane, nu a UBB"
 • "Eu nu pot sa spun daca o lucrare de mecanica fluidelor este plagiat sau nu si nici despre o lucrare de drept fiindca fiecare domeniu are specificul sau. Mai am un motiv serios sa nu ma pronunt in acest moment, pentru ca eu nu accept sa ma pronunt in situatii de acest gen decat atunci cand se face din ratiuni stiintifice. Eu accept sa particip la discutarea unor teze de doctorat cand ratiunile stiintifice sunt prioritare, cand o lucrare disturba moralitatea unui domeniu, cand impiedica evolutia fireasca a domeniului. Or aici se dovedeste ca graba strica treaba. Un plagiat ramane plagiat, dar ma intreb daca un plagiat posibil intamplat acum opt - noua ani n-a tulburat pana acum domeniul juridic si a ajuns dintr-o data sa-l tulbure in acest moment". Sursa si detalii
Citeste si:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

11395 vizualizari

 • +27 (27 voturi)    
  Rotirea cadrelor (Luni, 22 februarie 2016, 19:21)

  Cataleya [utilizator]

  ......
  • +19 (19 voturi)    
   CIRCUITUL (Luni, 22 februarie 2016, 21:53)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   Trandafirilor lui Marga in Natura !
  • +22 (22 voturi)    
   culege fructele (Luni, 22 februarie 2016, 22:37)

   AnderT [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   psd-ul isi plateste datorille, cardrele universitare cu rang sunt "numiti" de "tovarasii" noi si vechi. BV
 • +28 (36 voturi)    
  Iohannis zice una si face alta. (Luni, 22 februarie 2016, 19:22)

  ouyang [utilizator]

  In continuare se vede ca e amic cu pontache. Nu e in stare sa numeasca un individ competent in problema asta. UN individ curat. Nu, nimic. Zero tot guvernul, zero parlamentul, zero presedintele romaniei. Tara de hoti!
  • -3 (15 voturi)    
   ? (Marţi, 23 februarie 2016, 8:55)

   numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

   Ce treaba are Iohannis cu niste alegeri interne ale universitatilor ? De fapt, n-are nici o treaba cu politica. Doar HN vrea sa contureze un nou inamic al poporului si pe acolo, probabil aveti voi ceva om care ar fi trebuit sa castige ca sa va sustina politic si nu va convine ca a iesit altul ?
   • -1 (9 voturi)    
    nu te agita (Marţi, 23 februarie 2016, 11:17)

    freestyle [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

    nu merita. sunt indivizi care au nevoie de un "tatuc".
    un singur sef care sa numeasca si sa demita pe oricine din orice functie. place poporului de Udrea? pai se ocupa "El Comandante" de Udrea. in numele poporului, desigur. trebuie facut buget de 4 miliarde de euro pentru Udrea? taie "El Comandante" salariile si se face rost de banuti pentru Duduia. nu-i place cum s-a uitat la el un oarecare? pai da ordin "El Comandante" si se face un dosarel pentru acel oarecare. are nevoie de dovezi? da ordin "El Comandante" si serviciile "produc" toate dovezile necesare.
    «¡Hasta siempre, Comandante!»
    • -2 (4 voturi)    
     vb. in bobote.... (Marţi, 23 februarie 2016, 13:54)

     oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui freestyle

     ..............
 • -12 (22 voturi)    
  teapaaaaa (Luni, 22 februarie 2016, 19:24)

  xanti [utilizator]

  Ce frumos ,iar ati luat teapa.
 • -14 (22 voturi)    
  Nu trageti in pianist,va fi neutru (Luni, 22 februarie 2016, 19:30)

  Plagarus [utilizator]

  Cresterea investitiilor in cladiri, cresterea programelor de masterat si doctorat, mentinerea numarului mediu de studenti, in ciuda scaderii numarului de absolventi de liceu, crearea primei platforme universitare de crowdfunding, mai multe burse private si cresterea salariala a profesorilor.
  UBB este pe prima pozitie intre universitatile din Romania in cadrul programului Erasmus, iar pentru anul universitar 2015-2016 grantul total pentru aceste burse a fost de peste un million de euro.

  In mandatul sau, aproape 2.000 de studenti au beneficiat de burse Erasmus, dintre care 624 de mobilitati de formare profesionala.
  la studiile doctorale au fost admisi in ultimii patru ani peste 1.700 de studenti-doctoranzi, dintre care peste 100 sunt straini. De asemenea, peste o mie de doctoranzi sunt bugetati, restul platind taxe.
  In 2014, UBB Cluj a fost singura universitate din Romania prezenta, prin domeniul Matematica, in Topul 200 Shanghai !
  In 2015, cadrele didactice sub 40 de ani reprezinta 45% din totalul personalului didactic, cu 10% mai mult fata de ponderea aferenta lor in anul 2012.
  • +8 (12 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 22 februarie 2016, 22:50)

   [anonim] i-a raspuns lui Plagarus

  • +13 (17 voturi)    
   si ce legatura are... (Luni, 22 februarie 2016, 23:14)

   stefan2008 [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   ...cu faptul ca nu are coloana vertebrala Aurelu'?
  • +5 (5 voturi)    
   La chestiune stimabile (Marţi, 23 februarie 2016, 8:34)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   Si cu plagiatul (=furtul) cum ramine?
 • +26 (26 voturi)    
  Caloriferu lui Marga ? (Luni, 22 februarie 2016, 19:32)

  un domn [utilizator]

  ashtia se joaca cu focul !
 • +39 (39 voturi)    
  Cum poate un om care,..... (Luni, 22 februarie 2016, 19:44)

  gigiN [utilizator]

  ...in mod evident,nu este un prost,sa admita hotia lui ponta ? Probabil ,doar daca este,macar un pic, necinstit -ca sa nu spun altfel !!
  • +5 (7 voturi)    
   Remember (Luni, 22 februarie 2016, 22:43)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui gigiN

   http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13182856-noua-componenta-cnatdcu-publicata-monitorul-oficial-consiliul-avea-44-membri-loc-21.htm

   Poate, pentru ca institutia a fost politizata la maximum in plin scandal cu plagiatul obezului Ponta - care devenise rotund ca prim-gorjean al tarii.

   *Intre timp, am admirat coliva lui Brancusi si asta ne arata ca de atat suntem capabili.
 • +32 (32 voturi)    
  mai rau nu se putea (Luni, 22 februarie 2016, 19:50)

  diddlyjo [utilizator]

  IA Pop e papa masluirilor din istoriografia romaneasca. cine si-a facut o cariera din minciuna nu va depune nici un efort pentru stabilirea adevarului.
 • +25 (25 voturi)    
  Sa întins hoția ca pecinginea. (Luni, 22 februarie 2016, 20:03)

  asavreau [utilizator]

  Este greu să scăpăm de hoți.Se găsesc protectori,unde nici nu te aștepți și nu cred că fac asta gratis.Adică ori sunt bine plătiți,ori sunt șantajabili.
 • +22 (22 voturi)    
  Deci daca mai ramaneti in tara... (Luni, 22 februarie 2016, 20:13)

  gugurila [utilizator]

  ... trimiteti-va copiii macar la facultate in strainatate.
  Cele de aici nu par sa mai aiba vreo valoare.
 • +22 (22 voturi)    
  adica (Luni, 22 februarie 2016, 20:18)

  goguleana lugojana [utilizator]

  sa inteleg ca acest individ e pus acolo pe criterii politice si ca este manjit, nu?
 • +19 (21 voturi)    
  integru... (Luni, 22 februarie 2016, 20:54)

  ciubex [utilizator]

  Domnu' este un om integru, va dati seama de ce a fost ales pe o asemenea pozitie.
 • +30 (32 voturi)    
  mare om, mare caracter! (Luni, 22 februarie 2016, 21:15)

  __alex__ [utilizator]

  cam ca si ponta....
 • +29 (29 voturi)    
  Securist (Luni, 22 februarie 2016, 21:18)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  asa e gasca din securisti de la UBB? O fi de-al propagandistului politruc Marga. O rusine pentru CLuj...
  • +9 (9 voturi)    
   si ce se vede e doar virful (Luni, 22 februarie 2016, 22:41)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   trebuie curateni totala, cu cif si rex nu mai merge.
   poate cu dtt sau petrol.

   pai cum sa nu fie legati cu cordon ombilical unii de altii, cind o mina spala pe alta si amindoua alta fatza ..........
 • +9 (13 voturi)    
  o solutie si o dilema (Luni, 22 februarie 2016, 23:30)

  n.dumiritu [utilizator]

  "Eu accept sa particip la discutarea unor teze de doctorat cand ... o lucrare disturba moralitatea unui domeniu, cand impiedica evolutia fireasca a domeniului." : angajati o trupa de ghicitoare ca sa va ajute.
  Totusi, are dreptate: copierea a 200 de pagini nu impiedica evolutia si nici nu disturba ceva; istoria nu a consemnat inca vreun cataclism facut de copisti sirguinciosi. Nici un cataclism, deci copierea e benigna. Deci de ce se aduna 40 de insi cu alura grava ca sa se uite urit la o copie? Ii pufneste risul la urma, dupa ce realizeaza cit de fara sens e ce fac?
  • +5 (5 voturi)    
   Si daca o persoana ucide alta persoana, (Marţi, 23 februarie 2016, 1:23)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui n.dumiritu

   nu raman destule , care e problema ?! Asta ziceti ?
   • +3 (3 voturi)    
    Lamurire (Marţi, 23 februarie 2016, 10:37)

    n.dumiritu [utilizator] i-a raspuns lui deval

    Decizia pe baza de "moralitate" sau "impiedica evolutia" devine arbitrara pentru ca nu o pot cuantifica intr-o metrica. Daca e arbitrara, devine irelevant orice alt criteriu, de exemplu devine irelevant ca e sau nu o copie. Nu are sens sa consumi timp si energie si nervi masurind corect ceva pentru ca apoi sa vii cu criterii care tin de perceptie, fantezie, umori. Mai bine sari peste etapa cu masuratul si pui direct verdictul arbitrar. Asta am zis. By the way, ai folosit un "straw man", adica echivalezi o culpa de conduita cu o crima. Nu-mi plac copistii.
  • +4 (4 voturi)    
   unii iau bani frumosi pe teze de (Marţi, 23 februarie 2016, 12:14)

   __alex__ [utilizator] i-a raspuns lui n.dumiritu

   doctorat copiate. Asta ar fi metrica. Hai sa copiem toti, daca tot nu conteaza.... Plus ca un impostor ajunge sa aiba drept de decizie. Ce credeti ca va incuraja? Onestitatea sau impostura?
   • +1 (1 vot)    
    Nu e pentru toti (Marţi, 23 februarie 2016, 13:36)

    n.dumiritu [utilizator] i-a raspuns lui __alex__

    Buna si scandalizarea si iti dau dreptate. Cine a proiectat sistemul care te rasplateste chiar daca vii cu diplome false? Cine a proiectat sistemul care nu iti da voie sa intri pina nu arati diplome, fara sa-i pese daca au ceva in spate? Exact cel care si-a numit acesti paznici care sa se afle in treaba. Vechiul adagiu "cu fiecare restrictie se naste si un privilegiu" pus la lucru. Iar privilegiul, ai intuit corect, este accesul spre putere pentru a controla tu insuti restrictiile si, inevitabil, privilegiile. Iti inteleg f.bine revolta, crede-ma.
 • +12 (14 voturi)    
  Dl. Ion Aurel Pop (Marţi, 23 februarie 2016, 6:36)

  pointless man [utilizator]

  este co-semnatar al scrisorii din 23 iulie 2012 inițiată de Zoe Petre și adresată Uniunii Europene. Nu intru în amănunte - cine știe, știe. Eu o am arhivată sub numele de SCRISOAREA TRĂDĂTORILOR.
  • -2 (8 voturi)    
   si pe cine au tradat? (Marţi, 23 februarie 2016, 11:27)

   freestyle [utilizator] i-a raspuns lui pointless man

   pe marele escroc? foarte bine au facut. ca nu v-a convenit voua? putin imi pasa. tradarea era in alta parte. nu se poate sa chinui milioane de oameni pentru ca "duduia" vroia buget de miliarde la ministerul ei. sa va vad in toamna, daca treceti de 5% la alegeri. poate impreuna PMP si M10 sa faca atat. asa ca "adio... si n-am cuvinte".
 • +13 (15 voturi)    
  Deci.. (Marţi, 23 februarie 2016, 8:13)

  mircea_cjn [utilizator]

  o persoana care nu "a vazut" plagiat la Ponta, e acum sef la comisia de doctorate??

  Stam bine.
  • +3 (5 voturi)    
   in sfarsit, cineva a vazut enormitatea. (Marţi, 23 februarie 2016, 8:59)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

   Mai mult, aici puteti vedea si scrisoarea marelui intelectual: 3w.stelian-tanase.ro/scrisoare-catre-uniunea-europeana-bruxelles/
 • +6 (8 voturi)    
  L-au pus deoarece poate fi santajat ??? (Marţi, 23 februarie 2016, 9:34)

  andreesanu [utilizator]

  Nu a fost ales pentru a face ordine ,ci pentru ca poate fi tinut in friu !!!,poate fi santajat ,pus la colt ,asculta ordine si le executa !.
  Sunt fraieri sa nu le zic prosti cei care cred ca in lumea universitara n-au fost !,nu sunt !,sau ca nu vor fi aranjamente ,sforarii.
  Toti gindesc la fel -cinstea nu tine de foame nici nu -ti aduce un castig !dupa foamea comunista a inceput hotia pragmatica . Valoarea umana nu se dezvolta peste noapte sau la comanda.
 • +6 (6 voturi)    
  CNATDCU (Marţi, 23 februarie 2016, 11:18)

  DumitruRistoiu [anonim]

  Apa sfițită are același effect.
  Imi permit sa-l citez pe domnul Mircea Miclea:
  1. Degeaba avem legi, dacă n-avem caractere care să le pună în practică.
  2. „Forța deosebită a democrației participative a elitelor” este mai tare decât judecata lucidă.
  3. Ceea ce ministerul/ guvernul omite este, de fapt, neimportant.
  Mai trebuie să curgă multă apă pe Dunăre ....
 • +7 (7 voturi)    
  concluzia (Marţi, 23 februarie 2016, 11:44)

  CRMS [utilizator]

  Omu' nu e imoral este pur si simplu amoral. Educatia lui il impiedica sa vada mai departe de ceea ce a fost invatat.
  Omul este in aceeasi situatie cu un mormon cu mai multe neveste: nu vede nimic imoral in asta, pur si simplu asa a fost instruit de profetul lui: plagiatul este o chestie buna atata timp cat nu omoara pe nimeni.
  Acesta este omul de tip foarte nou (o evolutie a omului de tip nou, sovietic) care a aparut in epoca post-decembrista si care se caracterizeaza prin abandonarea oricaror principii morale in cazul cand aceasta lipsire ii poate aduce beneficii personale lui sau tagmei lui.
 • +2 (2 voturi)    
  Pai (Marţi, 23 februarie 2016, 13:28)

  cu5clase [utilizator]

  l-a avizat pe Ponta ?!?! Si ce daca e rectorul universitatii , e un pesedist abject. Poate domnul stie mai bine cum e cu doctoratele astea umaniste, unde se plimba ideile de la unii la altii cu ghilimele si ibidem... :)). Sa inceapa scuipatii !
 • 0 (0 voturi)    
  Ioan Aurel Pop (Marţi, 23 februarie 2016, 19:29)

  Loga [utilizator]

  Lupul paznic la oi!
  A acordat titlul de Doctor pentru un PLAGIAT!
  Aici gasiti datele plagiatului:
  http://www.pressalert.ro/2014/01/teza-de-doctorat-fostului-director-al-colegiului-c-d-loga-alexandru-radovan-un-plagiat-flagrant-vezi-probele-zdrobitoare-descoperite-urma-unei-investigatii-pressalert-ro-si-pana-unde-s-mer/

  Aici gasiti Comisia care a acordat titlul:
  http://www.plagiate.ro/Comune/inspect.alfa.09.htm
  00204/09. RADOVAN, Alexandru. Interferenţe româno-sârbe în Banat în secolul al XIX-lea. Teză de doctorat. Conducător ştiinţific: Prof.univ.Nicolae BOCŞAN (Universitatea de Babeş-Bolyai Cluj-Napoca). Comisia de evaluare a tezei: Prof.Univ. Ioan-Aurel POP (Preşedinte, Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca); Prof.Univ. Miodrag MILIN (Universitatea "Banatul", Timişoara); Dr. Valeriu BEU (Muzeul Banatului Montan, Reşita); Conf.Univ. Toader NICOARĂ (Universitatea "Babeş-Bolyai", Cluj-Napoca); Cluj-Napoca: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. 2000. Calificativul acordat de comisie: foarte bine.
  Sursa suspiciunii: PĂUN, Liana / www.pressalert.ro.

  INTEGRITATEA DOMNULUI Ioan Aurel Pop ?!?
  Va ridica Ioan Aurel Pop titlul de Doctor acordat amicului lui ( la propriu) “Dr.” Radovan?

  Nu cred ca o va face nici in acest caz , NICI IN ALTELE!
 • 0 (0 voturi)    
  ceva istorie (Miercuri, 24 februarie 2016, 21:05)

  andru77 [utilizator]

  Ce aspteptari putem avea de la un comunist care este inconjurat de altii asemenea lui? http://www.cotidiantr.ro/comunismul-pasare-phoenix-la-cluj-stafiile-ioan-rus-rector-ubb-si-umf-si-prefectul-platiti-de-pcr-in-1987-76497.php#.Vs3-0JyLShc


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by