Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu vor audia 60 de persoane in cazul mortii sportivului american Chauncey Hardy, informeaza Agerpres. Cele 60 de persoane au fost identificate din fotografiile realizate in seara atacului.

De ancheta se ocupa doi procurori care vor audia cate 10 persoane zilnic, se arata intr-un comunicat al Parchetului General.

Concomitent, procurorii ancheteaza personalul medical implicat in cazul mortii sportivului pentru a stabili daca s-a savarsit infractiunea de ucidere din culpa. Decizia a fost luata in urma prezentarii concluziilor Raportului de Control al Directiei de Sanatate Publica Giurgiu, din care reiese ca personalul medical nu a respectat obligatiile de acordare a serviciilor de asistenta medicala si protocoalele de transfer inter-clinic a pacientului.

In comunicatul Parchetului se arata ca anchetatorii au ridicat sistemul de supraveghere video amplasat in incinta unei benzinarii. Se asteapta si raportul constatarii tehnico-stiintifica de specialitate. Raportul de constatare medico-legala se afla si el in curs de efectuare.

Amintim ca baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucatorul echipei CSS Giurgiu, a decedat duminica seara la Spitalul Bagdasar din Capitala. Acesta a fost adus in stare de coma in urma unei batai intr-un club din Giurgiu. Autopsia realizata de Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" a indicat drept cauza a mortii un traumatism cranio-cerebral puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura de craniu.

Citeste si: