Luptele din estul Ucrainei sunt printre cele mai violente de până acum de-a lungul războiului, iar multe din imagini care apar de pe front sunt cu adevărat dramatice. În Donbas, în tranșee, rușii și ucrainenii au ajuns să se împuște chiar și de la mică distanță, iar imaginile au fost surprinse din dronă.

Schimb de focuri între soldații dintr-un tranșeuFoto: Captura video

Într-o filmare din dronă publicată de postul Russia Today arată momentul în care o grupă de militari ruși curăță unul din tranșeele din regiunea Donbas. Într-un colț există și un soldat ucrainean care deschide focul asupra unuia dintre soldații ruși care se ascunde după un mal de pământ.

În timp ce continuă să tragă să tragă, soldatul ucrainean se apropie de colțul după care se ascundea militarul rus, continuă să tragă spre inamic până când ajunge în dreptul colțului și ajunge față-n față cu rusul.

În acel moment și soldatul rus deschide focul, practic ambii soldați trag unul spre altul de la distanță extrem de mică - din imagini se vede cum țevile celor două arme practic se lovesc una de cealaltă.

Schimbul de focuri este scurt: deși ucraineanul este cel care trage mereu în timp ce se apropia, acesta este cel care în cele din urmă cade secerat în schimbul de focuri, ucis de la mică distanță.

Nu este clar dacă și soldatul rus a fost rănit sau nu - având în vedere numărul mare de focuri trase de soldatul ucrainean, însă militarul rus este filmat apoi cum se distanțează de locul schimbului de focuri și se regrupează cu colegii săi.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

VEZI ȘI:

----

Urmărește ultimele evoluții din a 335-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.