Toti cei 15 ministri audiati marti in comisiile de specialitate din Parlament au primit aviz favorabil. Avizul comisiilor parlamentare este consultativ. Miercuri, incepand cu ora 9:30, este programat, in plenul Parlamentului, votul de investitura.

Vasile Blaga, propus la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor, a primit, marti, votul favorabil al comisiei de specialitate din Parlament, care l-a audiat. Vasile Blaga a primit 46 de voturi pentru, 10 impotriva si 4 abtineri.

Sebastian Vladescu, propus la conducerea Ministerului Finantelor, a fost confirmat cu 36 de voturi pentru si doua impotriva.

Adriean Videanu, propus ca ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare, cu 39 de voturi pentru si 17 impotriva.

Kelemen Hunor, nominalizat la conducerea Ministerului Culturii si Cultelor, a primit aviz pozitiv dupa audierea in comisia parlamentara de specialitate. Keleme Hunor a obtinut 24 de voturi pentru si doua abtineri.

Catalin Predoiu, propus sa isi continue activitatea la Justitie in Guvernul Boc IV, a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiei parlamentare de specialitate.

Mihai Seitan, nominalizat la conducerea Ministerului Muncii, a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiei de specialitate din Parlament, cu 36 de voturi pentru si 17 impotriva.

Teodor Baconschi, propus pentru portofoliul Externelor, a primit avizul comisiilor parlamentare, cu majoritate de voturi: 33 pentru, 15 contra si o abtinere.

Ministrul desemnat al Educatiei, Daniel Funeriu, a primit marti aviz favorabil in cadrul comisiilor parlamentare, cu 29 de voturi pentru, 7 impotriva si 2 abtineri.

Radu Berceanu, propus pentru Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, a primit aviz favorabil de la comisiile parlamentare, cu 39 de voturi pentru si 17 impotriva.

Ministrul desemnat al Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a primit marti aviz favorabil in comisiile reunite de administratie publica si agricultura din Parlament, cu 53 de voturi pentru, 8 impotriva si nicio abtinere.

Gabriel Oprea, propus pentru portofoliul Apararii, a primit marti aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate, cu 20 de voturi pentru si 2 voturi impotriva.

Cseke Attila a primit aviz favorabil, marti, pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii. Toti membrii comisiei parlamentare de specialitate au votat "pentru".

GabrielSandu, propus la conducerea Ministerului Comunicatiilor, a primit, marti, aviz pozitiv din partea comisiei de specialitate din Parlament, cu 17 voturi pentru, unul impotriva si o absenta.

MihailDumitru, propus la Ministerul Agriculturii, a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlament, cu 58 de voturi pentru si o abtinere.

Elena Udrea, ministrul desemnat al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a primit aviz favorabil cu 43 de voturi pentru, 4 impotriva si o abtinere.