Ovidiu Cupșa, candidatul formațiunii AUR pentru Primăria municipiului Constanța, afirmă, într-un video pe Facebook, că cineva care suferă de depresie „nu a luat destulă bătaie când era mic”.

Ovidiu CupșaFoto: Inquam Photos / Costin Dinca

Într-un live pe pagina sa de Facebook, politicianul menționează „un proiect pe care l-a făcut cineva” pentru persoanele care suferă de depresie și spune, în context, că pe vremea sa „tratai depresia cu o bătaie”.

Ce afirmă Ovidiu Cupșa în video [la 1:53:55]:

  • „Ca și aia cu să dea Primăria bani pentru depresivi, era un proiect pe care l-a făcut cineva... Că domnule, dacă ești depresiv, trebuie să vină Primăria să-ți dea niște bani ca să nu mai fii depresiv.
  • N-ai luat destulă bătaie când erai mic! Știți că pe vremea noastră tratai depresia cu o bătaie.
  • Acuma, gata, toți sunt depresivi, și tinerii sunt depresivi. Ia să vină Primăria să-mi dea niște bani că sunt depresiv acuma...”

Sâmbătă, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale din Constanţa, respectiv Ovidiu Cupşa, anunţat deja pentru Primăria municipiului Constanţa, şi omul de afaceri Mohammad Murad pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa.

Ovidiu Cupșa a fost liberal vreme de mai bine de 30 de ani, fiind inclusiv vicepreședinte PNL Constanța, dar a trecut recent la AUR.