Premierul Marcel Ciolacu îl acuză, miercuri seară, pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan de mitocănie, pentru că „dinamitează” o coaliție „numai cu știri false” și subliniază că nu se rupe coaliţia, iar Guvernul nu cade.

Marcel CiolacuFoto: AGERPRES

”Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern”, a afirmat, miercuri seară, la Antena3, premierul Marcel Ciolacu, adăugând că „dacă cineva va ieşi din această coaliţie eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere”, potrivit News.ro.

Întrebat despre afirmaţiile lui Rareş Bogdan potrivit cărora nu mai suportă PSD şi ar ieşi de la guvernare, Ciolacu a afirmat:

  • ”Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore (...) Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă (...) şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit - că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel...să dinamitezi o coaliţie, numai cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti...iresponsabil (...) Înseamnă că eşti mitocan”.

Rareș Bogdan a susținut că poartă discuții cu USR pentru o altă coaliție

Rareş Bogdan a ameninţat, marţi seară, într-o intervenţie la Digi 24, cu ruperea coaliţiei, dacă vor creşte taxe şi impozite în 2024.

”Astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile şi mai mult în bugetele companiilor private şi în buzunarele românilor. Sincer, sunt unul dintre cei care regretă profund că nu am încercat să facem o coaliţie de dreapta şi oricând vom avea posibilitatea să o facem de dreapta, vom încerca asta. Ultimele săptămâni mi-au arătat că nu pot avea încredere în PSD”, a afirmat Rareş Bogdan.

”Devine din ce în ce mai insuportabil să stăm cu ei. O singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea Coaliţiei”, a mai declarat el.

”Ceea ce face PSD este complet imoral şi necolegial”, a susţinut liberalul.

Mai mult, prim-vicepreședintele PNL a declarat public că liberalii sunt în dialog permanent cu liderii partidelor de dreapta.

Rareș Bogdan a susținut că poartă discuții cu USR pentru o altă coaliție, fapt negat de președintele USR, Cătălin Drulă.

Citește și:

Rareș Bogdan, întrebat despre ceasul de 30.000 de euro pe care l-a etalat la piață: „Uite, acum am altul, nu-i aşa de scump, e vreo 10.000”

Ce cumpără Rareş Bogdan cu 100 de lei: Roşii, brânză, pâine şi untură / Despre Ciolacu: Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii, avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro