Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă, întrebat ce părere are despre prinderea în flagrant a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în timp ce primea mită suma de peste un milion de lei, că a rămas „fără cuvinte” şi că nu i-a venit să creadă când a văzut ştirile despre acesta, potrivit News.ro.

Paul StanescuFoto: Agerpres

„Când am văzut ştirile, nu îmi venea să cred. Asta e! În rest, e fără cuvinte, nu avem ce comenta”, a afirmat Paul Stănescu sâmbătă, întrebat despre situaţia lui Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă avea o relaţie apropiată cu preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Stănescu a răspuns: „Eu am o relaţie apropiată cu toţi colegii”.

„Ce să spun? Fără cuvinte! Nu am ce să spun. Nu am ce să comentez”, a adăugat Stănescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui Dumitru Buzatu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. Decizia a fost luată sâmbătă dimineaţă, după ce Buzatu a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Iaşi. Conform DNA, Buzatu a solicitat unui om de afaceri 10% din valoarea unui contract pe care acesta îl încheiase cu CJ Vaslui.

Pe același subiect: