Fostul ministru liberal al Muncii Violeta Alexandru a anunţat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL Bucureşti, enumerând ca obiective pe linie de partid "curăţenie" în filiale şi promovarea pe criterii de "meritocraţie", iar ca proiect politic extern "legea Capitalei". Reamintim că și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus joi candidatura pentru funcția de președinte al PNL Bucureşti.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "1 an a fost mandatul meu de preşedinte ales al PNL Bucureşti. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin. (...)
  • Principalul meu proiect politic intern: curăţenie în filiale (ştiu bine ce am preluat) şi meritocraţie în promovare. Fără teamă sau constrângeri pentru cei care au încredere în ei. Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei - sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuieşti ca bucureştean, ai dreptul sa beneficiezi de servicii de aceeaşi calitate. Un singur oraş", a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ea prezintă şi un bilanţ al perioadei de 1 an în care a condus PNL Bucureşti: "50% creştere poziţii consilieri PNL Bucureşti la alegerile locale (scos Firea - PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus viceprimar general şi 100% creştere poziţii parlamentari faţă de 2016".

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus și el candidatura pentru funcția de președinte al PNL Bucureşti. Ciucu a fost însoțit de premierul Florin Cîțu, care, la rândul său, candidează la șefia partidului.

Ciprian Ciucu a câștigat șefia filialei sector 6 în urmă cu două săptămâni. Hotnews.ro a scris că acesta și-a negociat susținerea pentru șefia organizației PNL București atât cu Ludovic Orban, cât și cu Florin Cîțu.