Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus vineri candidatura pentru funcția de președinte al PNL Bucureşti. Ciucu a fost însoțit de premierul Florin Cîțu care, la rândul său candidează la șefia partidului. Ciprian Ciucu a câștigat șefia filialei sector 6 în urmă cu două săptămâni. Hotnews.ro a scris că acesta și-a negociat susținerea pentru șefia organizației PNL București atât cu Ludovic Orban cât și cu Florin Cîțu.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine.
  • Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, in special PNRR", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciucu a postat și mai multe imagini de la depunerea candidaturii sale, unde a mers însoțit de Florin Cîțu.

De altfel, Cîțu a postat si el pe Facebook un mesaj de susținere: "Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și președintele PNL sector 6, și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL București. Ciprian chiar este un om care muncește! Mult succes, Ciprian! Și bine ai venit în echipa câștigătoare!".

Ciprian Ciucu a câștigat șefia filialei sector 6 în urmă cu două săptămâni. Hotnews.ro a scris că acesta și-a negociat susținere pentru șefia organizației PNL București atât cu Ludovic Orban cât și cu Florin Cîțu.