Șeful PNL Ludovic Orban a declarat că nu au fost discuţii cu privire la persoana care îl va înlocui pe Alexandru Nazare la Ministerul Finanţelor şi nici nu ştie să existe intenţia unei alte revocări în Guvern, nici a unui ministru de la PNL, nici de la celelalte partide.

Ludovic OrbanFoto: Facebook

„Deocamdată premierul girează portofoliul de la Finanţe, o perioadă de timp până vom formaliza o propunere. Nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 40 de zile la Finanţe”, a afirmat Orban la finalul şedinţei de luni a coaliţiei de la Palatul Victoria, scrie News.ro.

Chestionat dacă noul ministru de Finanţe trebuie propus de partid sau de către premier, Ludovic Orban a răspuns: „Evident trebuie să fie o propunere a PNL care trebuie discutată şi cu premierul”.

El a adăugat că nu au fost discuţii despre înlocuitorul lui Alexandru Nazare la portofoliul Finanţelor.

Despre o altă posibilă remaniere, liderul liberalilor a precizat că nu are cunoştinţă să existe intenţia revocării vreunui alt ministru nici de la PNL, nici de la celelalte formaţiuni politice care fac parte din coaliţie.

„Nu am cunoştinţă de vreo altă revocare a unui ministru, nici din partea PNL, nici de la celelalte partide. Nu susţin remanierea altor oficiali. Nu a existat niciun motiv pe care eu să-l iau în calcul. Rezultatele activităţii domnului Alexandru Nazare s-au şi văzut concret”, a explicat Orban.

Citește și: