​​Dan Barna spune că s-a oferit încă de duminică să medieze conflictul între Nicușor Dan și consilierii USR-PLUS pe tema bugetului Bucureștiului, însă nu a fost contactat de niciunii dintre ei.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am discutat duminică cu Nicușor Dan si cu consilierii, le-am spus ca sunt dispus sa mediez. Nu m-a contactat nimeni”, a spus Dan Barna.

El a adăugat că se va ajunge la un acord în zilele următoare insistând că e dispus să medieze conflictul dacă e necesar.

Bugetul Primăriei Capitalei, propus de primarul general Nicușor Dan, nu a fost adoptat miercuri de Consiliul General deoarece, așa cum au anunțat, consilierii USR-PLUS nu au votat pentru. PNL și USR-PLUS au majoritate în Consiliul General. Consilierii USR-PLUS au motivat că nu votează deoarece veniturile ar fi nerealiste și umflate, iar Nicușor Dan nu a făcut nicio reformă în administrație sau spitale.

Premierul Florin Cîțu spune că împreună cu vicepremierul Dan Barna va discuta cu părțile implicate pentru că "este nevoie rapid de un buget" al Bucureștiului.