Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că există avize şi autorizaţie din partea DSP ce „demonstrează că secţia ATI de la etajele 2 şi 3 ale Spitalul Judeţean Neamţ funcţiona în legalitate”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Manipularea ordinară și minciuna peneliștilor trebuie să ia sfârșit! Iată avizele și autorizația DSP care demonstrează că secția ATI de la etajele 2 și 3 ale Spitalul Județean Neamț funcționa în legalitate. Orban și prefectul de Neamț trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit acolo!”, a scris Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina sa de Facebook, atașând mai multe documente.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ au fost făcute lucrări de construcţii fără avizul Direcţiei de Sănătate Publică.

Și prefectul județului Neamț, George Lazăr, a declarat că era obligatoriu ca Spitalul să notifice DSP-ul despre modificările structurii, ceea ce nu s-a întâmplat.

Citește și:

Zece oameni au murit în urma incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Alte şapte persoane, inclusiv medicul de gardă Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.