Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formațiunii, un atac dur la adresa premierului, susținând că Ludovic Orban este ”mitoman”, ”cinic” și ”ticălos”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pesediștii spun că ”Orban trebuie să plece”, pentru că ”tratează cetățenii drept dușmani publici”. Amintim că, acum 10 zile, nemulțumiți că Parlamentul a fost ocolit la prelungirea stării de alertă, PSD a anunțat că va depune o moțiune de cenzură imediat după ce această perioadă se încheie.

Citește și:

Postarea de sâmbătă a PSD:

”Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi.

Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile.

Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”