Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu îl ironizează pe fostul premier Dacian Cioloș, care marți a semnat cererea de adeziune la Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS).

Ioan Mircea Pascu (foto arhiva)Foto: Agerpres

Dacian Cioloş a semnat marţi cererea de adeziune la Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) și a anunțat că până în prezent au fost depuse alte 11.734 de astfel de cereri.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, a comentat ironic acest demers al fostului premier.

"Știți de ce e Dacian Cioloș în Plus? Pentru că e ... în plus!?", a scris Pașcu pe Facebook.

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat sâmbătă, la Cluj Napoca, că, din cauza faptului că cererea de înregistrare a Mișcării România Împreună trenează în justiție, colegi de-ai săi, „oameni anonimi”, au înregistrat un alt partid care va lua locul MRÎ, respectiv Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS).

CITEȘTE ȘI:VIDEO Cioloș: Au fost depuse peste 11.000 de cereri de adeziune la PLUS / Ordinea pe lista la europarlamentare, stabilită de o comisie externă formată din 5 personalități publice