Arnold Schwarzenegger a dezvăluit săptămâna aceasta că era să moară după cea de-a treia operaţie pe cord deschis, o înlocuire de valvă efectuată chiar înainte de filmările pentru „Terminator: Dark Fate” (2019), ultimul lungmetraj al francizei, relatează revista Rolling Stone și News.ro.

Arnold Schwarzenegger in „Terminator: Dark Fate”Foto: Paramount / The Hollywood Archive / Profimedia Images

Într-un nou videoclip pe YouTube, fostul guvernator al Californiei îşi aminteşte că s-a trezit după operaţie şi i-a auzit pe medici avertizându-l că procedura a provocat o hemoragie internă:

„Mi-au spus că nu au planificat deloc acest lucru. Mi-au spus că au făcut o greşeală şi au perforat peretele inimii şi că au trebuit să mă deschidă rapid pentru a-mi salva viaţa. A fost înspăimântător”.

Starul de la Hollywood dezvăluie că şi-a revenit cu greu după operaţie.

„A fost un dezastru. Am trecut printr-o catastrofă”, explică el.

Schwarzenegger spune că era în pericol să facă pneumonie

Actorul și fostul guvernator al statului California a spus însă că a luptat pentru a se însănătoşi:

„Arătam ca un imbecil pe coridoare, dar doctorul mi-a spus că trebuie să-mi întăresc plămânii pentru că puteam muri dacă făceam pneumonie”.

Actorul în vârstă de 76 de ani rămâne activ în film și, mai nou, streaming. El a prezentat recent serialul „Fubar” pe Netflix şi un documentar despre cariera sa.

Acest serial, primul din cariera longevivă a lui Schwarzenegger, a devenit rapid cel mai vizionat de pe Netflix după lansarea sa în a doua parte a lunii mai, însă nu i-a convins pe critici.

„Arnold”, serialul-documentar despre cariera sa, a fost lansat tot pe Netflix în iunie.