Hilaria Baldwin, soția actorului american Alec Baldwin, i-a acuzat pe paparazzi că îi urmăresc familia în mașini și că le încalcă dreptul la intimitate după împușcarea mortală a regizoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul westernului „Rust”, relatează Insider.

Hilaria si Alec BaldwinFoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Soția lui Alec Baldwin le-a mulțumit într-o postare făcută pe Instagram celor care au ajutat familia să își găsească pisica pierdută, afirmând însă că nu îi va numi pentru a nu fi găsiți de paparazzi.

„Nu vă voi menționa fiindcă paparazzi și presa tabloidă sună la fiecare persoană ce are legături cu noi și nu vreau ca și voi să fiți hărțuiți din cauza freneziei lor de a face bani”, a scris aceasta.

Hilaria Baldwin a relatat că fotografii paparazzi „îmi fac poze printre copacii proprietății la care stăm” în Vermont și că, în pofida faptului că au acordat interviuri reporterilor în cursul weekendului, unii nu au renunțat să îi urmărească.

„Am fost urmăriți cu mașini în timp ce eram cu copiii noștri. Au fost câteva momente înfricoșătoare...acest lucru este periculos. Vă rog ascultați-ne”, a mai scris aceasta.

Alec Baldwin și familia sa au mers în statul american Vermont după împușcarea fatală a regizoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust”.

Baldwin repeta o scenă când a tras cu un revolver Colt despre care i s-a spus că nu este încărcat. Incidentul fatal este încă investigat de autoritățile mexicane.

Pe același subiect: